suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Sariyer boregi kiymali ,ayranla iyi gidio namissiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: Neyse gulduk eglendik yine hic art niyet olmadan merak ettigim birsey soracagim. Aileniz de musluman var mi? Anneniz babaniz teyzeniz halaniz vs.? Mesela onlar sizce nasil bir muslumanlik yasiyor? Onlarada gercek islam laflarini filan soyluyormusunuz? luzumsuz, ve uzun surede zararlı bir müslümanlık yasıyolar. saölüyorum onlarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sadakan varsa ben de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: Sariyer boregi kiymali ,ayranla iyi gidio namissiz. kesin lezzetli bir şeydir. hiç yemedim. afiyet olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bazilarinizi bolumun disina alalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Kimi beni mi? Ben naptim mudurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ben sahsen safagi bekliyorum gelip kizsin bana diye :) baskan nerdesin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sariyer boreginden mi kizacak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Yok yine din uzerinden tartisiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Cuce said: suBzer0 said: Neyse gulduk eglendik yine hic art niyet olmadan merak ettigim birsey soracagim. Aileniz de musluman var mi? Anneniz babaniz teyzeniz halaniz vs.? Mesela onlar sizce nasil bir muslumanlik yasiyor? Onlarada gercek islam laflarini filan soyluyormusunuz? luzumsuz, ve uzun surede zararlı bir müslümanlık yasıyolar. saölüyorum onlarada Ilginc.. mesela ben karismiyorum insanlarin inancina filan. Seninki de baska bir tarz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 benim tarzım daha yakısıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bu thread artik uruk milliyetciligi ve basbug saruman ile ilgilidir https://www.youtube.com/watch?v=nzsGJDcPoMU islami birakin :P japonlar en azindan kendi aptalliklari ile dalga gecebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Beslesenize komik oluyo okuması epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Remus said: Laurelin said: japonyayi dogru kaynaklardan ogrenin http://i.imgur.com/Lh7ayDy.jpg Hasegawa Taizou soshite MADAO https://www.youtube.com/watch?v=lHDXOpLItUg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 konuda yazılanları okumadım, ilk mesajdaki ekşi postuna değinecek olursam muhtemelen doğrudur yazılanlar. animelerde o yazılanlar (kadının nispeten değersiz oluşu, tecavüz, taciz olayları vs) sık sık işleniyor, halk içinde karşılığı var demek ki. japonlar biraz daha bireyselciliğe önem verse 10 numara yer olur da işte, şuan ki haliyle yaşanacak yer olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 subzero forumun kanında duş almak istiyor olabilir mi? hatırlayacaksınız saeros da bağırsaklarımızı deşip kanımızda dansetmek istemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=3DerhIGKnSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Tecavüz olayını bilmem ama aşırı baskıcı kültürel yapının ve dizginlenen cinsel dürtülerin sonucu olarak sapıklığın fazlalığını çevrede de okuyabiliyor insan, öyle pek gizli saklı değil. Zira hepsini geçtim en basit çocuk çizgifilmlerinde bile kadının donu gözüktü ehi ehi sahneleri koymalarından youtubedeki saçma sapan japon tv programlarına, yarışmalarına, şaka programlarına falan kadar belli oluyor. Adamların prime time'da bondage yarışmaları var yahu, baya "şaka komedi içerikli" olarak sunuluyordu, bunu bir de sanat olarak falan sunuyorlardı, adı falan vardı... Yine aynı baskıcı kültürün etkisi olarak gerek eş seçiminde kadınların sessiz ve ezik tercih edilmesi gerekse kariyer yapan kadınların direkt ikinci planda kalması çokça dile getirilen şeyler. Pek anormal değil yani yazılanlar. Diğerleri hakkında pek bilgim yok, ama elbette 6 sene orada yaşayan adam az çok bir birikim bir tecrübe yaşamıştır da yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 dasaaa said: hanginiz daha zenginsiniz acaba lan.. yani ikiniz de harbi saglam zenginsiniz de hanginiz daha zenginsiniz acaba.. not: ben fakirim Ben şahidim hem fakir hem de atayiz. Ayakkabıları bile karton adamın, evinin karton olduğunu zaten bütün ahali biliyor. Acıdım da bizim şantiyeden artık membranlardan karton ayakkabısına taban yapsın diye verdim. pıst geliyor musun lan şubat ayında benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 dogru mu degil mi simdi? gidip elleyip isirabiliyo muyuz begendigimiz hatunlari sokakta? bilet aliyorum ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 hacıt kulüp kısmına şait oldum. karıyı kolundan sürükliye sürükliye götürüyordu elemanın teki sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ahah kavga da cikar orda bunu ilk ben gordum ben goturucem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 suBzer0 said: Neyse gulduk eglendik yine hic art niyet olmadan merak ettigim birsey soracagim. Aileniz de musluman var mi? Anneniz babaniz teyzeniz halaniz vs.? Mesela onlar sizce nasil bir muslumanlik yasiyor? Onlarada gercek islam laflarini filan soyluyormusunuz? Baba 5 yıla yayılan sohbetler sonunda annem kendi bıraktı din min işlerini. Ailenin bazı üyeleri için çok geç de annem mantıklı bir insan oldugu için discourse'a açıktı. Enteresan bir şekilde kardeşim hala inanıyor ama. Mesela yaşamıyor dini hiçbir şekilde ama inanıyor. O da küçük oldugu için benden sadece dalga geçiyorum, o da ezik olmadıgı için gülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 valla dün bi japon yolcu geldi çok sövdüm herif bütün japon sevgimi aldı götürdü hibine.. önce bana bilet satışı şikayet etti.sonra beni bir üst amire şikayet etti suçsuz yere hepside.bağıra çağıra konuşuyodu hatta bi ara lan japon değilmi bu kavas dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 japonya adamdir, aksini iddia eden iliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar