-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: senin fakir hayatını 10 a katlayacak şekilde bir hayatım var 40'da birini verde biz de sebepsiz zenginleşek hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 notification geliyor sen post atınca, hemen işi gücü bırakıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 abi adamin dedigi, aclik sinirina yakin bir seviyede yasiyan bir ailenin KIZ COCUGU olarak dunyaya gelmis olsan.. idi. yani farzi mahal boyle olmus olsa bu durumu anlardin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Sana zekat değil anca sadaka verilir.müslümana zekat düşer malesef. istersen sadaka işini hallederiz ama. bombilo said: suBzer0 said: senin fakir hayatını 10 a katlayacak şekilde bir hayatım var 40'da birini verde biz de sebepsiz zenginleşek hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: btwbu fakir zengin muhabbetini benim üzerime yıkmayalım. fakir vs. şeklinde olaya giriş yapan bingildak'tır. rica ediyorum suBzer0 said: bingildak said: cehalet over 9000 ya direkt. anadolu kırsalında, fakir ailenin, kız çocuğu olarak respawn etmek gerek. ama ne yazık ki senin fakir hayatını 10 a katlayacak şekilde bir hayatım var.. üzgünüm senin için. eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bombilo said: suBzer0 said: senin fakir hayatını 10 a katlayacak şekilde bir hayatım var 40'da birini verde biz de sebepsiz zenginleşek hadi abi bi daire benim isimi gorur.. istanbulda sirtimi koyacak yatagim yok amk. yatagim olsa koyacak yer yok. bildigin fakirlikten hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 japonya diye geldim ne çıktı oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ahahahha abi japonyadan konu islama sekiyor forumda ; sen düşün haterlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: Sana zekat değil anca sadaka verilir.müslümana zekat düşer malesef. istersen sadaka işini hallederiz ama. bombilo said: suBzer0 said: senin fakir hayatını 10 a katlayacak şekilde bir hayatım var 40'da birini verde biz de sebepsiz zenginleşek hadi ya dedim ya ben gercek islamcıyım sırf hatun ayıklamak icin boyle takılıyorum diye. zekat gayet duser yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hep dram, hep fakirlik cikti japonyanin icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ahah japonya'nın ahlaksızlığından girip islam'ın ahlaksızlığından ancak bizim forum çıkabilirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 oley sam geldi :p artık daha güçlüyüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 o da mi zengin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Sam said: ahah japonya'nın ahlaksızlığından girip islam'ın ahlaksızlığından ancak bizim forum çıkabilirdi zaten. Olayi ilk dine baglamaya calisan kendisi. Halbuki musluman ulkelerde boyle mi hic diye sordum ben sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: Sana zekat değil anca sadaka verilir.müslümana zekat düşer malesef. istersen sadaka işini hallederiz ama. bombilo said: suBzer0 said: senin fakir hayatını 10 a katlayacak şekilde bir hayatım var 40'da birini verde biz de sebepsiz zenginleşek hadi aha ekran kartı mı geliyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bugünde başkası adına utanma kotamızı doldurduk allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 de ayri ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Aluriel said: Olayi ilk dine baglamaya calisan kendisi. Halbuki musluman ulkelerde boyle mi hic diye sordum ben sadece ya tek mesajla bütün konunun değişebilme meyili bu kadar yüksek olan başka husus yok gibi, ben ve cüce mesela 2-3 mesaj bir sorguda bulunduk mesela o yöne hiç gitmedi konu. belli spesifik buna geldi mi saman alevi gibi parlıyor çok klasik. kimse de yorulup baymadı yıllardır ilginç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Neyse gulduk eglendik yine hic art niyet olmadan merak ettigim birsey soracagim. Aileniz de musluman var mi? Anneniz babaniz teyzeniz halaniz vs.? Mesela onlar sizce nasil bir muslumanlik yasiyor? Onlarada gercek islam laflarini filan soyluyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sabziro. abi böyle tesbihi bileğine geçirmiş, dişleri sıkarak yazdığını buradan hissediyorum. kibar, sakin, sosyolojik tespit yapmak istercesine yazdığın zaman gülme geliyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Yok lan botekciye geldim kiymali borek ayran yiyorum. Ordan yaziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 "borekciye geldim, borekci zincirini satin aldim" falan beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Yok bu borekci malzemiyi bizden aliyor un vs. Ondan geliyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 canım çekti ha. ne böreği yiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 kürt böreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar