imamizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 abi hakkaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ne saçma şeyler var ya ahaha, deli gibi satılyır bir de. https://www.youtube.com/watch?v=0p4oUi5PACs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 http://i.hizliresim.com/pzjZYN.png asfasd adamlar özel hayatı ihlalden dava açıyormuş şirkete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 onlara ne abi ne indirdiğimden böyle saçma şey mi olur? adamın linkini verdiği dosya downloads dosyası oyunun kendi dosyası bile değil. belki koxp.exe bilmem ne doldurdum ama kullanmıyorum oynarken. oyun dosyasının içinde bile değil adamın hımına dosyasının içine bakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 3rd party bi koruıması oluyordu knight'ın. cs deki punkbuster vs gibi. oyle bi şey varsa knight online ile birlikte çalıştırılan ve hile olduu bilinen dosyayı tespit edip otomatik kick ban falan yapıyor. haliyle bunu da loglayıp yolluyor yetkililere. loglarda vardır o dosyanın hangi dizinde olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 afyondayken bu 3rd partyler icin hackshield diye bi dalgayı baglamislardi oyuna girmeden onu da asman gerekiyodu cogu virus programini 3rd party diyip girmiyodu ama adam yanımda acmis glitch duvardan duvara dosuyordu millete yani kınayttan cacik olmaz siz ne kadar hıyar olsanizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bu noldu ya , oynayanınız var mı hala , oynuyorsanız hangi serverda oynuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Cypherda başladım ben , ekşisözlük klanına katılıcam sanırım. Adım 'Binary' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bankanın oraya gel item vs vereyim bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Abi item ver abi , abi vuruyosun , bende düşüyorum aaabii , aaaaaabiiiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 xigenon'da başlasaydın yardım ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Sağolasında oyun baya basitleşmiş , biz eskiden oynarken level atlamak bu kadar kolay değildi . Tek gün koxpsuz 30+ level falan oldum ki yani heralde 3-4 saat oynadım max. Koxpla 12 saat kasar anca 40-50 arası olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 şu başlığa girince item'i item diye okuyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 abi itemi zaten item diye okuyomuşsun ki -i eki getirmişsin. aytım diye okusan item'ı item diye okuyorum yazman gerekirdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 bu başlıkta olduğumuz için öyle o sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ben bıçakçı oldum. Asasçı arkadaşımla başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 aga bıçak pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 uzakçıyım +18 clana adam aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 aga 50k var mı lufere gidip ivi kasçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 TheRiverBelow said: abi itemi zaten item diye okuyomuşsun ki -i eki getirmişsin. aytım diye okusan item'ı item diye okuyorum yazman gerekirdi yani. Türkçe' nin yapısı gereği o. Adam nasıl okuyor bilmiyorum da, sen düz okuyup ona göre sonuna eklersin ne ekliyorsan. Knight Online başlığında da sonunda mesajım oldu. Şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 MALİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 akşam harpy partisine gelecek buraya yazsın. çitin armor kasıyoruz. edit: beramus sunucu karus oynuyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 bir yerlerde yeniden açsalarda şu oyunu biraz para kazansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Kasıp bırakan vermek isteyen varsa alırım oynayacak oyun bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar