Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cidden az önce bana "bu" diyip noyan ile aynı kefeye mi koydun ya. attention whore'luk yaptığım yok. umrumda değil bana ilgi gösterip göstermemeniz. ilgi göstermek ne mk? forumdayız lan yazı falan yazıyoruz alttarafı.
Mesaj tarihi:
tartışma çıkarma niyetim yoktu. fin ne yazıyor umrumda da değil açıkçası sinirlendikçe bel altı vurmaya çalışan birine benziyor uzaktan sadece. sdf. koyduğum fotoğraf için beni tanımanıza ihtiyac yoktu bu arada, typo göstermeye gelmiştim.
Mesaj tarihi:
Fin said:

tısısısı
evet pic threade gelip dünyanın en saçma şeyini koyup gitmişsin herkes seni tanıyomuş gibi lel
kilolu attention whore karı kontenjanını açmış adminler 4 ay ömrüm var forumda hade byez.

tam bir ayısın ya aahah.
Mesaj tarihi:
özür dilerim ok. her ortalık gerildiğinde suçlusu ben oluyorum çünkü. fin'e de çıkışmak istemedim boş bulundum o an. unutmuştum bile olayı uyanınca. cevap yazmasaydı hatırlamazdım muhtemelen.

http://hayvanhemsiresi.com/biricik-patisini-de-alip-dunyayi-gezme-hedefini-gerceklestiren-kadinin-kiskandiracak-31-fotografi/
Mesaj tarihi:
yalnız maklube yiyememek büyük kayıp. yurt ortamı gibi yerde on kişi birden daldığınız maklube, lahmacunla tereyağlı iskenderi üst üste koyup tokatlar. o derece lezzetlidir.

olsa da yesek.:(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...