Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ya tamamen aptallik su tartisma :P yayinevi salak cunki feministlerin bu kadar sevdigi bir kadinin kitabian boyle abidik, komik olmayan birsey yazmislar. bu espriyi begenicek insanlar zaten virginia woolf okumuyor hani :P gidip game of thrones un girisine "dizisi daha iyi bunun" yazsan daha az tepki alirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 zevzeklik yapma onlarca kişi olmuş sen goygoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Cuce said: Xenus said: https://i.imgur.com/O6vbWIv.jpg perspektif https://i.imgur.com/Ixuq13u.jpg off cokiyimiş ne görücez burada. başaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 tek karede dört kare yapmislar iste perspektif kasmislar esyalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ilk foto 4 fotonun birleşimi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 birleşimi ve zaten olayı da o. ya da ben seni yanlış anladım ilk foto da dört foto da sadece farklı açılardan çekilmiş olay bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Claiborne said: ilk foto 4 fotonun birleşimi değil. aslında evet değil. mesela mavi süpürgenin sapı üsttekinde de var ancak olay bakış açısını yakalayıp 4 farklı arka plan tonunun kesişimini vurgulamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 üstteki de tek foto. olay o zaten. objeler belli bi açıdan çizgi gibi görünecek şekilde dizilmiş. 4 foto fln yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 hepiniz aynı şeyi söylüyosunuz farkındasınızdır umarım foto da repost olabilir 2-3 yıl öncesinden :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 4 AYRI FOTO ÇEKİP BİRLEŞTİRMEMİŞER YANİ AAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 aydınlandım beyler saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Hangi foto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Fotodaki büyük oyunu çözenler çıksın, forum kasıyor. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 biri cidden açıklayabilir mi? ben inanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 atayizler aciklasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 dana22 said: atayizler aciklasin.. açıkladık işte alla alla sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bende "aaa 4 foto muymuş" tepkisi oluşmadı, ondan ilk başta anlayamadım. zaten 4 fotoğraftı, farklı açılardan çekilmiş 4 karışık fotoğraf, sonra doğru perspektiften bakınca çok anlamlı birşey çıkacak zannettim. hani böyle kumla karışık birşey çiziyor çok anlamsız görünüyor da sonra başka açıdan bakınca çok havalı fotoğraflar çıkıyor ya, onlar gibi birşey sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Lan 4 fotoğraf değil diyoruz anlaşılmıyor mu? O 4 fotoğrafı bölen çizgiymiş gibi algıladığınız şeyleri perspektif ve renk kullanımı ile yapmış adamlar. Yani o eşya yığınını belli bir açıdan tek bir fotoğrafını çekmişler ancak yığındaki eşyaların düzeni ve renklerinden ötürü 4 kare fotoğrafmış gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 iki haneli iq'su olan arkadaslar disari cikabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 quixef said: Lan 4 fotoğraf değil diyoruz anlaşılmıyor mu? O 4 fotoğrafı bölen çizgiymiş gibi algıladığınız şeyleri perspektif ve renk kullanımı ile yapmış adamlar. Yani o eşya yığınını belli bir açıdan tek bir fotoğrafını çekmişler ancak yığındaki eşyaların düzeni ve renklerinden ötürü 4 kare fotoğrafmış gibi görünüyor. https://i.gyazo.com/83cb667d3d357390e30e750e1f16eea1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 4 foto ile kolaj yapan bi sürü app var artık ya gereksiz olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bu fotoğrafı çekmek için masanın yarısını mavi yarısını turuncuya mı boyamışlar? 4 kare çekip yazılımla yapsalarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hangi foto yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 yarinizi turuncuya, yarinizi laciverte boyayip kurekle dalicam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar