Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 regl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 http://www.galeriler.org/media/119/goruyorumki-aramiza-yeni-cahiller-katilmis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 güldürdünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Anlamamış yine grego köylüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 en bariz meme'yi anlayamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Grego tam bir newfag. Playstation falan da seviyordur kesin. Madalyasi da yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Balonun tatil fotografini koysam mi acaba ya komikli falan guleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 niye araya giriyorsunuz olm. ~ biz bu cahil memesiyle paslaşıyorduk loğorelinle, değiştirdim bu sefer. anlamadığınız gibi bir de yorum katmışsınız. :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 https://www.fhatconcepts.com/wp-content/uploads/2015/07/educate-yourself-before-it-gets-worse.png 2002 postlarından başlayarak günde 3 sayfa okuma veriyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 üye olurken kullanıcı ismin yerine bıngıldak yazmışsın denmişti dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Aluriel said: Madalyasi da yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 @bıngıldak Öyle bir skilli en boş adam bile kasamaz. Editör RP yapmıyosa, o bile " aaaaa benim bu başlıktan haberim yoktu, arkamdan domat atmışsınız" diyo. Gerçekçi ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 http://hugelolcdn.com/i460/378664.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CcSjsH1WIAAXJuX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 çok geyik çok kafa bir arkadaşmış. "engellliler için kaldırım yok diye belediyeye telefon ettim gelip yaptılar hehe" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Laurelin said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Sanki birine giydirme yapılmış bu posta. Konuyla ilgili link var mı newbieler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 patinin mottosu lan o nasıl bilemiyosunuz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/CcSjsH1WIAAXJuX.jpg kuran satan eleman mı bu sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 yumy said: patinin mottosu lan o nasıl bilemiyosunuz asdf lard argos muydu bunu yazan, kimdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar