imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 neyse ben spriteları çıkartıyorum şimdi. yarına şekillenirse bi şeyler konusunu açarım akşamına oynarız. oradan konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Valvyn said: benjani said: http://vignette1.wikia.nocookie.net/driver/images/2/2e/Driver_1_Wallpaper.jpg şunu geçen sene yeniden yüklemiştim, son bölümü geçemedim ne kadar uğraşşamda.eskiden ne kadar zordu oyunlar. Campaign ilk bölümde otoparkta yaptırdığı hareketleri yapamıyodum çıldrıyodum :D ulan bende aylarca uğraşmıştım bunun için. oyun bozuk diye geri götürmüştüm 1 2 kere. en son es kaza bitirince campaign i en sevdiğim oyun olmuştu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 yine bindik imamın tepesine kapıldık gidiyoruz. hiç adam olmaz bizden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 pavlow modundayiz hacit..oyun diyince baklava aklimiza geliyor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 driverda ben de gecememistim sanirim tutorialimsi yeri. birinde oynamistim da ozenmistim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Rewendor said: http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2011/07/klayman.jpg Adventure'u bana ilk sevdiren oyun. bir ara bu klay artlar ne meşhurdu hakkat bir anda bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ^şunun nostaljiyle oyunla ne alakası var lan diye düşündüm. topik istenen seviyeye ulaştı demek ki (tu) edit: page breaker of justis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 topik zaten pic degil mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 o da öyle diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 k1nJo said: http://www.abandonia.com/files/games/811/Volfied_1.png öfff Cuma iş güç var buna dadandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 köpürmesi anlayamazsiniz http://us.blizzard.com/static/_images/games/legacy/war22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 nyks said: k1nJo said: http://www.abandonia.com/files/games/811/Volfied_1.png öfff Cuma iş güç var buna dadandım. bunun bir de hentaili, mangalilari hatta ablalilari vardi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 karı soymaca değil mi bu? miss euro 96 mıydı neydi esas adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Jeeztro said: Valvyn said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e5/Pharaoh_screenshot.png Şu oyunu oynayan var mı hiç ben çok severdim eskiden anılarım depreşti bulursam indireyim ben oynuodum eskiden. geçen ay bi bakayım dedim birisi hatırlattı. menüyü geçemedim fasd bende yüklü hala oynarım. bunun bi de yunan mitolojisinde geçeni var o da efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 sezar3 değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 pharoah. ama ceasar3 esas o serinin efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Pharaoh_screenshot yazıyor bilemedim. ama buna benzer zeus vardı diye hatırlıyorum, yapımcıları aynıdır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 pharaoh.. cleopatra..gog da var beyler anilariniz deprestiyse..bir de bunun ceasar i vardi tabi.. yapimcilari ? da sierra .. bir de bunlarin cin de geceni vardi.. hah ..emperor rise of the middle kingdom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 şu oyunu hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Caesar 3 te, 5-6 bölüm sonra, legion bastığında tutunabilene denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 cleopatra ..pharaoh un exp.. zeusun ki poseidon muydu neydi.. ceasar zaten 4 ledi sanirim.. rise of the middle kingdomun exp . yoktu..sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Boneslark said: AHAHAHAHA BAYILIYORUM I-FAGLERE YA ciddi mi bu abi biri değil desin. ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 hadi yeter konuştuğunuz normale dönün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar