dana22 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 sen de kime sarsan ailesini kurutuyormussun ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 µh said: ss var bende bimere sikayette bulunduum az once, sonu geldi siskonun eyv. aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 dana22 said: sen de kime sarsan ailesini kurutuyormussun ama.. kilisdar gibi adam ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 geriye doğru stalklayım dediğim goldcum, keyword goldbaren / anne. en eski bu çıktı https://forum.paticik.com/read.php?25,4024244,4024244#msg-4024244 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 goldbären said: aslında ilk sataşan kokomantisti ama onun da baba rahmetli ondan bişi diyemedim. sonra ademe sardım onun valide rahmetli olmuş bilmiyordum onu öyle küstürdüm. imamizer vardı 400 liralık lego hibe etmiştim bir yerde anenn yazınca bir daha cevap bile vermedi bir daha, legonu geri iade edicem falan dedi ama mangalda kaldı küller tabi. aksidise falan sarıyorum alınmıyor diye ama yaşımız 30larda, eksik ebeveyn çıkabiliyor artık. burada işin esprisi bu kadar bayat, bayağı seviye beklemezken annen! lafını ışıltıyla duymak. hani shock jokes dediğimiz türden. itici bir sevimlilik var bence bende. sen ne terbiyesiz ne ahlaksız adammışsın be. kovdurucam olm seni şikayet edicem seni. anne dedi dicem şirkete sadfsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 anan hariç de lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 mokoko said: goldbären said: aslında ilk sataşan kokomantisti ama onun da baba rahmetli ondan bişi diyemedim. sonra ademe sardım onun valide rahmetli olmuş bilmiyordum onu öyle küstürdüm. imamizer vardı 400 liralık lego hibe etmiştim bir yerde anenn yazınca bir daha cevap bile vermedi bir daha, legonu geri iade edicem falan dedi ama mangalda kaldı küller tabi. aksidise falan sarıyorum alınmıyor diye ama yaşımız 30larda, eksik ebeveyn çıkabiliyor artık. burada işin esprisi bu kadar bayat, bayağı seviye beklemezken annen! lafını ışıltıyla duymak. hani shock jokes dediğimiz türden. itici bir sevimlilik var bence bende. sen ne terbiyesiz ne ahlaksız adammışsın be. kovdurucam olm seni şikayet edicem seni. anne dedi dicem şirkete sadfsadfas adam anneyi pizza ile eslestirmis.. pizza diyince anne diyor. bilinc alti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ninjaturtlesVSannepizzasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Anne? Too cheap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 zoruna mi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Grego said: geriye doğru stalklayım dediğim goldcum, keyword goldbaren / anne. en eski bu çıktı https://forum.paticik.com/read.php?25,4024244,4024244#msg-4024244 bu çok iyi ya. gaza gelinmiş falan böyle süper optimizmle spora başlanmış vs. tam cahil kafalar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 400 lira ediyormuymuş o ya. satayım o zaman, enayi legosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 eder ya. hayatta kimseye yapmadığım kıyağı sana yapmıştım, hemen bir bahaneyle küstün. geyik forumdaş ihtiyacımı adem ve çokomantisle dolduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 gold bana hiç lego hediye etmiyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 şöyle o kadar saçma şeyler yazıyorsunuz ki, bunlar kendi aralarında şifreli konuşuyorlar falan diye forumu basacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 goldbären said: Grego said: geriye doğru stalklayım dediğim goldcum, keyword goldbaren / anne. en eski bu çıktı https://forum.paticik.com/read.php?25,4024244,4024244#msg-4024244 bu çok iyi ya. gaza gelinmiş falan böyle süper optimizmle spora başlanmış vs. tam cahil kafalar ahah. ayıcık said: başlangıç 105 ilk hafta 102.6 ikinci hafta 101.3 üçüncü hafta 100.x olmayı planlıyorum. Planlayamadı. Kaç kilosun şimdi sen? Doğru söyle ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ya öyle söyleme utanıyorum : )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 goldbären said: eder ya. hayatta kimseye yapmadığım kıyağı sana yapmıştım, hemen bir bahaneyle küstün. geyik forumdaş ihtiyacımı adem ve çokomantisle dolduruyorum. dolduruyorum ne demek lan? baş kankan imam küstü diye mi arkadaşlık ediyorsun bizimle, biz senin için yeterince iyi değil miyiz, settled for this plebs mi diyorsun arkamızdan, nedir? bu adam her gün 5 tane umut sarıkaya karikatürü paylaşıyor yine de yaranamıyor sana. yazıklar olsun. operation vicdan sızısı initiated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ha kiloda girdi işin içine tam oldu fışfış baronu goldbären diye içeri alacaklar adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Cokomantis said: yadda yadda kardeş kusura bakma da bi division key satmayı beceremeyen adamla işim olmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 beyler kusura bakmayın yine iki sayfa picsiz gezdik derail ettim diye ban yicem. o yüzden topik özüne dönsün. http://i.hizliresim.com/nLlpdV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Feamer said: ha kiloda girdi işin içine tam oldu fışfış baronu goldbären diye içeri alacaklar adamı... fışfış ne abi :) fapfapın kibarcası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 alakasız bir şey olsun dedim aklıma o geldi :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 fikibok deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 goldbären said: beyler kusura bakmayın yine iki sayfa picsiz gezdik derail ettim diye ban yicem. o yüzden topik özüne dönsün. http://i.hizliresim.com/nLlpdV.jpg opel'in su gumus renkli citasini hic sevmiyorum la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar