sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ahshshashs çok kötüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 kozalak said: koş? SERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Cokomantis said: gold koş it's ok'miş <3 cehennemde ebediyete kadar annenin yaptığı peynirsiz tepsiz pizzadan ye inşalla. sipeyskeke sen de gazı kaçmış basık şişe fantayı iç yandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Basik sise fanta ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 120kilo uzerinde jargon bile farklilasiyo. "Ananin yaptigi besamel soslu tavugun anusune kadar yolun var" "Kicina 2.5 litre cherry kola girsin" "Agzina 3 ceyrek de ben vereyim" ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Olm sen 2 tane büyük boy pizzayı tek başına yutmuyor muydun zaten? Yeni bişi mi var senin için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Demiş arkadaşının sevgilisi ile evlenen dangalaque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 2 resmi alta alta koyup, design diye mail koymak da bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 O duvardaki çizik ikinci resimde kayık olmasaydı dizayn derdim ben ama oradan sınıfta kalmış. Hoş belki resimdeki amelenin yamukluğuna atıfta bulunuyor bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 https://i.imgur.com/7yZpg1o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 temizleyince bi sorun olmuyor ya. cay bir canli olup kendisini temizlese cok sorun olmazdi mesela lan. 300-500 kisinin 10.0000 defa kullanildigi bardaktan cay iciyoruz mesela. ama adamlar arada yikiyor panpa. ben yikarim mesela once. https://www.youtube.com/watch?v=4lkPFdyyMMk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ad3m said: Demiş arkadaşının sevgilisi ile evlenen dangalaque. çünkü içinde ET VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 abi haber aldım, bi hastalık durumu varmış sildim siz de gülmelerinizi silin. bu post yaşanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 oha acil ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 aman tanrııııım https://www.youtube.com/watch?v=ZdPfGBWuvyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 allah sağlıklı uzun ömürler versin, bildiğim bi hastalık durumu yok, bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Ne kaçırdık lan? Yine ne patavatsızlık yaptı bu ayıcık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Gold artık standart ya tombulluğunu yüzüne vurunca HAYIR ANNEN diye cevap veriyor alıştık biz. Fazla kiloları agresif yapıyor, bkz. temsili: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e0/59/e2/e059e225d96867e45ac1ab56f379825f--fat-kids.jpg Bide evet hastalık falan yok, sdfsdfs dalga mı geçiyosunuz olm adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 bi sıkrinşot alaydınız, ölümsüzleştireydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ya annen ortak oldu yetmiyor pizza yazdım, aktiftablet beni özelden zarfladı annesi ağır hasta diye, sildim ava giderken avlandık sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 hayır utanmadan da tekrar yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 temsili olmayan foto var bende de koymaya üşeniyorum, beni markete götürmemekle tehdit eidyor, günlük bedava sodamdan olmak istemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ss var bende bimere sikayette bulunduum az once, sonu geldi siskonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 aslında ilk sataşan kokomantisti ama onun da baba rahmetli ondan bişi diyemedim. sonra ademe sardım onun valide rahmetli olmuş bilmiyordum onu öyle küstürdüm. imamizer vardı 400 liralık lego hibe etmiştim bir yerde anenn yazınca bir daha cevap bile vermedi bir daha, legonu geri iade edicem falan dedi ama mangalda kaldı küller tabi. aksidise falan sarıyorum alınmıyor diye ama yaşımız 30larda, eksik ebeveyn çıkabiliyor artık. burada işin esprisi bu kadar bayat, bayağı seviye beklemezken annen! lafını ışıltıyla duymak. hani shock jokes dediğimiz türden. itici bir sevimlilik var bence bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar