sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 kızda bir sıkıntı var anlamadım anime karakteri gibi ama parasını düşününce erekte oldum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 kaşlardandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bu babadan anca bu kız işte. Yatıp kalkıp dua etsin gene babasına anca bu kadar benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 sleepingdeath said: kızda bir sıkıntı var anlamadım anime karakteri gibi ama parasını düşününce erekte oldum .. proporsiyon sıkıntılı rahatsız ediyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 şu zengin kadınların sokak fahişesi gibi makyajla gezmesini de anlamıyorum arkadaş. insan cidden içinde fakir olmaya görsün. özel bir event e gideceksin, eve bir make up artist çağırıp uygulama yaptırmak 200-300 hadi taş çatlasın 500 lira lan. ondan sonra fotoğraflarda gözler araba farı gibi çıkıyor, taşak malzemesi oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Kıza primer üstüne üç kat statik toz boya atmışlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Gözler araba farı gibi çıkmasa da o taşak geçilecek. Çünkü yargılamak bizim işimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 işte gözleri araba farı gibi olmasa ağaoğlundan girerdik en azından olaya kadına çarptırmadan, üstteki fotoda mesela direkt trump a kayıyor yargılama isteğimiz asdasds yelesine sıçtığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Muhtemelen üstteki resimdeki kızıyla beraber üstlerindeki elbiseler bir ev parası fakat nasıl bir zevksizlikdir o ya ayrıca kadın çirkin yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Olm standart gelin makyaji iste? Nesi kotu olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Kiz ve kaslari olarak ikiye ayirmislar zaten makyaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 şu fotoğrafa kaş swap yapabilir mi biri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 makyaj şeyini buna dedim ya geline ne yapsam olmaz zaten, allaha dava açıp kazanması gerekiyor ancak http://img7.mynet.com/magazin/2016/12/22/8500fe7c28be03bbfa21a8dff72e6ce6_640x320.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Solarium olmasin abi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 yok abi makyajdan goz cevresine alina vs 2-3 ton acik vuruyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 O kadar ton farkiyla vuramazsin lan. Okuz olman lazim. Ama tabi makyaji 4600k yerine 8000k beyaz isik altinda yapiyosa hersey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bildiğin kötü uygulanmış makyaj ya. ya kendi yapmıştır ya da kuafördeki kıza falan yaptırmıştır asdad amatör işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Ucuz kuaför makyajı değil mi abi o standart? Bizim mezuniyette gayet güzel bi arkadaşın da başına gelmişti kız öğrenci haliyle dandini kuaföre gidince hiç bi resmi almadı daha sonra asd Flash patlayınca gözler de zombi gibi patlıyor, ona önlem alıp düzgün yapmak lazımmış. derken uzman konuşmuş zaten. Ama cidden üzücü ya aynada gördüğüyle resimlerde çıkanın bu kadar farklı olması. Ha bunun aynada gördüğü ne ki resimde ne olsun o ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 hay atacağın mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 2016 nin kanseri ya su kas meselesi hayaller cara delevingne gercekler ali agaoglunun kizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Xaero said: (tu) Weed iç pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 dreagloth said: sakalın eksik kısımlarını kızın kaşa yerleştirmişler AHAHAHAHAH sesli güldüm insanlar döndü baktı utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 axedice said: Bizim elon muskımız yok ama amariganın bi ağaoğlusu var. Hatta şu an beyaz sarayda oturuyor Gerçi http://i2.cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/150401135250-donald-trump-gallery-10-super-169.jpg trump'in ivanka trump kizim olmasa saplardim dedigi bi video vardi asd burda da sanki oyle bi poz vermis hak veriyorum ben de adama bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Kızım olmasa saplardım ne aminiyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar