Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://payload132.cargocollective.com/1/10/338130/4947225/Paraisopolis_1_1224.jpg

http://imguol.com/c/entretenimento/2015/03/24/a-comunidade-paraisopolis-sera-cenario-da-novela-das-sete-da-globo-i-love-paraisopolis-1427247364297_956x500.jpg
Mesaj tarihi:
abi gecekonducularin sehir icine gelip, haksiz yere gasp ettikleri yerlerde, derme catma, sagliksiz ve sahir acisindan sakincali sekilde oturmalari, sonra da "bakiniz aradaki farka!!" denilmesi sadece beni rahatsiz etmiyor umarim.

diger tarafta oturan insanlarin buyuk bir kismi, calismis, didinmis, biriktirmis. kendisine ve cocuklarina guvenli ve huzurlu bir alan yaratmak icin ev almis.

"aaaa bakin arada fark vaaaaaar!"

e tabi fark olacak. kicini yirtan ile yan gelip yatan bir olamaz.
Mesaj tarihi:
8tane cocuk yaparsa servet aktarimi yalan olabiliyor elbette.

abi orada oturan adamlarin buyuk bir kisminin kendi sucu orada olmak. bir de gelip gasp ediyorlar sehirleri hukuksuzca.

kentsel donusum iyidir. temizliktir.
Mesaj tarihi:
µh said:

abi şu nutella geyiği bir bitmedi, insanların şu kadar basit şeyleri hayatları değişmiş gibi anlatmasından gına geldi ya

abi insan olmak öyle bişey zaten
hype yapıcak bişey bulamayınca "ABİ DÜN Bİ SIÇTIM" diye anlatır
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi gecekonducularin sehir icine gelip, haksiz yere gasp ettikleri yerlerde, derme catma, sagliksiz ve sahir acisindan sakincali sekilde oturmalari, sonra da "bakiniz aradaki farka!!" denilmesi sadece beni rahatsiz etmiyor umarim.

diger tarafta oturan insanlarin buyuk bir kismi, calismis, didinmis, biriktirmis. kendisine ve cocuklarina guvenli ve huzurlu bir alan yaratmak icin ev almis.

"aaaa bakin arada fark vaaaaaar!"

e tabi fark olacak. kicini yirtan ile yan gelip yatan bir olamaz.

haklıda,

brazilya için pek doğru olduğu olmaya bilir. istanbul, izmir veya ankara falan gibi değil oraların durumu. oralarının kuruluşu gece kondu zaten

ha kesin bilmiyorum, hatalı olabilir
Mesaj tarihi:
Saeros said:

µh said:

abi şu nutella geyiği bir bitmedi, insanların şu kadar basit şeyleri hayatları değişmiş gibi anlatmasından gına geldi ya

(tu)

güldüm :)
Mesaj tarihi:
Saeros said:

µh said:

lan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...