sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Jaegerjaquez said: sondaki kendi yorumunu katmış sdfsdfsd AhAHAA bu yoruma daha çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 muahduahduahduasd jaeger'in yorum daha iyi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 http://i.imgur.com/WVZ6s8K.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 duygusal pr0n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 sifre qwerty ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 o fontu kullanan adamin screenshot i mubah degildir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 00000'dır o https://www.youtube.com/watch?v=fsei3aqTKGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avr8OME_700b.jpg en overrated ürün heralde nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi şu nutella geyiği bir bitmedi, insanların şu kadar basit şeyleri hayatları değişmiş gibi anlatmasından gına geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 http://payload132.cargocollective.com/1/10/338130/4947225/Paraisopolis_1_1224.jpg http://imguol.com/c/entretenimento/2015/03/24/a-comunidade-paraisopolis-sera-cenario-da-novela-das-sete-da-globo-i-love-paraisopolis-1427247364297_956x500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 abi gecekonducularin sehir icine gelip, haksiz yere gasp ettikleri yerlerde, derme catma, sagliksiz ve sahir acisindan sakincali sekilde oturmalari, sonra da "bakiniz aradaki farka!!" denilmesi sadece beni rahatsiz etmiyor umarim. diger tarafta oturan insanlarin buyuk bir kismi, calismis, didinmis, biriktirmis. kendisine ve cocuklarina guvenli ve huzurlu bir alan yaratmak icin ev almis. "aaaa bakin arada fark vaaaaaar!" e tabi fark olacak. kicini yirtan ile yan gelip yatan bir olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 offf nasi sig bi mesaj olmus. calisip kazanmislar da obuleri yatmis da, tabi tabi. servet aktarimi diye bisey var, econ101 pls. trole gelmisim, you win this time dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 8tane cocuk yaparsa servet aktarimi yalan olabiliyor elbette. abi orada oturan adamlarin buyuk bir kisminin kendi sucu orada olmak. bir de gelip gasp ediyorlar sehirleri hukuksuzca. kentsel donusum iyidir. temizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 µh said: abi şu nutella geyiği bir bitmedi, insanların şu kadar basit şeyleri hayatları değişmiş gibi anlatmasından gına geldi ya abi insan olmak öyle bişey zaten hype yapıcak bişey bulamayınca "ABİ DÜN Bİ SIÇTIM" diye anlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 dasaa ya katıldım burada. ota boka gecekondu koyuyorlar "kültürümüz!" diye kasıp. sıçarım öyle kültüre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 dasaaa said: abi gecekonducularin sehir icine gelip, haksiz yere gasp ettikleri yerlerde, derme catma, sagliksiz ve sahir acisindan sakincali sekilde oturmalari, sonra da "bakiniz aradaki farka!!" denilmesi sadece beni rahatsiz etmiyor umarim. diger tarafta oturan insanlarin buyuk bir kismi, calismis, didinmis, biriktirmis. kendisine ve cocuklarina guvenli ve huzurlu bir alan yaratmak icin ev almis. "aaaa bakin arada fark vaaaaaar!" e tabi fark olacak. kicini yirtan ile yan gelip yatan bir olamaz. haklıda, brazilya için pek doğru olduğu olmaya bilir. istanbul, izmir veya ankara falan gibi değil oraların durumu. oralarının kuruluşu gece kondu zaten ha kesin bilmiyorum, hatalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 istanbulda 30 sene oncesinin gecekondusunun su anda 40 ar dairelik 5 blogu var hacit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Saeros said: µh said: abi şu nutella geyiği bir bitmedi, insanların şu kadar basit şeyleri hayatları değişmiş gibi anlatmasından gına geldi ya abi insan olmak öyle bişey zaten hype yapıcak bişey bulamayınca "ABİ DÜN Bİ SIÇTIM" diye anlatır (tu) güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 çogzelmiş keşke gerçektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 nutellalı açma var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Saeros said: µh said: abi şu nutella geyiği bir bitmedi, insanların şu kadar basit şeyleri hayatları değişmiş gibi anlatmasından gına geldi ya abi insan olmak öyle bişey zaten hype yapıcak bişey bulamayınca "ABİ DÜN Bİ SIÇTIM" diye anlatır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ad3m said: ubisoft tarafından okunmamış o mesaj henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar