Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ben 17 ağustosta beyaz donumla inmiştim aşağıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ya sütyensiz inseydin? işte kadıncağız bundan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ben çok küçüktüm 17 ağustos depreminde. annemlerle uyuyordum o zamanlar korktuğum için. babamla annemin hızlı hızlı odada döne döne çanta hazırladığını, annemin bana çorap giydirdiğini hatırlıyorum. köpek havlamaları o kadar yoğundu ki "anne köpekler mi sallıyo binayı patileriyle?" demiştim anneme sdfsdf. çocuk aklı. 4. levent oyak sitesinde oturuyorduk o zaman, bir tane büfe vardı etrafı çimenli. insanlar orada toplanmıştı. sonra da ormanlık gibi bir alanda birkaç gece geçirildi sanırım, birisi tv getirmişti hatta. sokaklara işiyorduk ya, ben işeyemiyordum gerçi çok utanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Ama evin kirişlerinden ses geliyordu tırsma ile geçmeliyim bu bölümü arasında kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 imamizer said: k1nJo said: tamam işte sen al bi paraşüt 18. kattan aşağı ineceğine 6 kat yukarı çıkıp atla. bu adam akıllı bu adam. bu adamı dinleyin. teşekkür ederim abi. hem zaten paraşüt bu yani, kullan&at bi şey değil. istediğin kadar kullan. hem spor olur. yalnız atlarken 24. kattaki teyzeye nanik yapmayı da unutma. yüzünde oluşacak ifade çok önemli, anlasın bakalım birileri panik oluyorken çamaşır döğmek neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 17 Ağustoda çanta toplayıp aşağı inmem 3 dakikamı almıştı. Mahallenin aşağı iniş süresi min 15 dakikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 abi paraşüte sıkarlar. yere çakılırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 üniversitede baltayla uyuyan balkonda horoz besleyen adanalı ev arkadaşım vardı. heyecanla daldım odasına kalk lan deprem oluyor dedim, adam gözünü bile açmadan depreme, betona, toprağa, kainata bi nefeste sövdü uyumaya devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 18.katta otursam paraşüt takar atlarım aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Gerçek erkekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 aha şu an oturduğum bina beele sallanıyo [video]https://www.youtube.com/watch?v=xkpLKWkYVzw?feature=oembed" width="459"> valla son depremi ben hissetmedim, basilleia ile uyuyorduk annemin odasında. kalk la deprem oluyo dedi, salona geldim, neden bilmiyorum uyku sersemliği herhalde. tekrar odaya gittim, annemin odası baya yanlıyordu. sağa sola gidiş hareketlerini bayaa gözle görüyorduk. thanks nvidia physx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rKtBPtqiKzg https://www.youtube.com/watch?v=eTQKtFtYLn8 binaya güvenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Memelerime güveniyorum, sutyensiz yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 hırsız sütyenimi çalmasın diye sütyenle yatıyorum deseydi bu hanım abla saygımı kazanabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 sütyensiz yatmayın ya sarkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 oo sarkacaksa ben 3 tane giyer yatarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ben uhu sürüyorum sarkmasın diye, odaya ilk memelerim giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 uhuyla uğraşılmaz abi, benim gibi zımbala gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 hiçbiriyle uğraşılmaz abi kestirin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Benim kafam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 kestirmeyin ya kışa giriyoruz, topuz yapın derli toplu dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 oldu. küçükken kestir, büyükken kestir iyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 forumda her meme denildiginde benim evimde alarmlar caldiginin farkida misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 niye ikizlere takke saticisi misin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar