KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bazıları sağlam wot döşemiş hiç okumadım da benim 2 arkadaş başladı revoda 30 yaşından sonra 300-500 player var diyorlar.. sphere hemide. bu arada arkadaş sphere seven biri olarak server sağlamlığı yüzünden runuo'ya el atmış. bütün sistemi sphere şeklinde tekrar yazarsa niye olmasın diyorum. precast i falan kaldıracak tabi. bütün dinamikler sphere gibi çalışacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Fistan said: stabilmiş hileymiş kimsenin umrunda değil spheredeki pvp yok işte runuoda ne derseniz diyin craft kasarsın bard mard ama hardcore pvp oyuncusu şipherde, runuo orda tıkanıyor, kaliteli oyuncu oynamıyor. kaliteli craftlar rpciler falan sürükleyemiyor runuoyu yillardir bu böyle bu saatten sonra da değişmez zaten. stabil diyin durun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 patide bunu yapan biri vardi sphere mantiginda oldugu icin oynamadi insanlar lol. hangisi bilmiorm ama oluyor yani. neyse yeni tatlar iidir runuo daha ii bence ama aglaniosa sistemler kapatilabilir wot Black-ice said: WOT incoming. Suark said: yalniz ben konuya yabanciyim ama ben bile biliyorum lan o dediklerinizin run uoyla alakasi olmadigini. Rulesetler degistirilebilio biliosunuz dimi gencler? sphere ve runuo nun kosarak buyu atmakla falan alakasi yok yani. O server acanlarin tembelligi c/p yapmasiyla alakali. iyi de arkadaş olay yapılabilip yapılamamsı, runuo ile alakalı ya da olmaması değil.olay neyin kullanıcıya yansıdığı değil mi? sonuçta runuo sphere55i'den tamamen farklı bir konsept. üşenmeyip ayarlarlarsa farklı olmaz çok geçersiz bir argüman çünkü ayarlanmadı işte 10 yıldır falan. herkes runuo'yu osi ayarında kullandı o yüzden bambaşka bir deneyim sundu sphere'e göre. bu da kullanıcıya yansıdı. ben anlamadım ya da neyi savunduğunuzu. anlamsız geliyor anlamadıysam biri düzgünce söylesin. kullanıcıya yansımaz deniyor, ancak kullanıcılar runuo sevmediği için sphere oynuyor. bu mu yansımamış hali anlamadım ki? ney yansımıyor? ha diyorsanız runuo'yu sphere ayarında -pre aos mu işte ne- kurarak oynatırlarsa aynı şey olur, stabil olması falan da farkettirmez. kullanıcıya yansımaz. o tabi ki öyle. ama ben hatırlamıyorum pek pre aos server. runuo diyince hemen precast magery, bonding, bod gibi sphere'de olmayan sistemler geliyor türkiyede. Madcat said: kal vas flam, bilekays biraz saçmalamış beyler onun adına ben özür diliyorum sizlerden, napsın çocuk eski günleri anmış falan. koştur koştur koştur koştur. 15 dakika sonra götünden alevler çıksın, oo runuo. pvpye bak abicim, yetenek dediği şey bu yalnız. hayatında in nox yedirmeye hiç kasmamış anlaşılan mage vs mage pvpsinde, runuo'da en iyi adamlar falan demiş. abi runuoda en iyi adamlar demedim. öyle anlaşılmış olabilir. bi kere en iyi adam nedir zaten? runuo, sphere. bambaşka 2 oyun nerdeyse. bunların adamlarını niye karşılaştıralım. fistana postumda bahsettiğim runuonun da köklü bir "adam" tayfası olması. sanki tek oyuncu (e bunun içinde kalitelisi de oluyor otomatikman) sphere oyuncusuymuş gibi konuşmuş olması. dark venue nebuladan farklı bir server değildi o yıllarda. girmek için sıra beklerdim diye hatırlıyorum yanılmıyosam. pvp konsepti tamamen başka. biri birinden iyidir demiyorum. ancak ben 2000-2004 arası sphere (nebula) ondan sonra da çok uzun süre runuo oynadım. runuo'ya ilk 2002-03 gibi dark venue'de başladım ve başta acaip sikko geldi çünkü 2 dakka girip eski kafamdan kurtulamayıp lan büyüyü önceden atıp hazırlarsan herkese kal vas atıp öldürürsün lol??? böyle uo olmaz dedim. çünkü oyunun tamamen farklı bir sistemle oynandığını, precast büyü sisteminin bu sistem içerisinde çalışıyor olacağını öngöremeyecek daha da kötüsü bunu görecek bariyerlerimi indiremeyecek kadar cahildim. sonra sphere'e devam ettim ta ki bi kaç yıl sonra gerçekten runuo'nun tadına varana kadar. o da pati uo server'dır (reborn) bu arada ilk runuo'nun tadında orada vardım. kimler oynuyordu hatırlamıyorum ama baya eğleniyorduk. cumartesi geceleri buradan adamlarla champ falan yaptığımızı hatırlıyorum da müthiş günlerdi. ek olarak: nebulada vampires guildinde mage, sonra da free warlock fencer oynadım yıllarca ki mage'den falan çok daha streslidir bence. sphere'in tadını çok iyi bilirim. hatta 2008 gibi tekrar sphere'de oynadık aylarca arkadaşın evinde. çok da severim sphere'i aksiyonunu falan. ancak kişisel fikrimi söylüyorum sphere ne kadar eğlenceli olursa olsun ben runuo'nun tadına vardıktan sonra her zaman bir tık aşağıda kaldı. pati uo'dan sonra world of uo'da çok uzun süre oynadım. adını sanını hatırlamadığım en daşaklı guildle oynuyorduk o yüzden baya tadına vardım. -champ yapmaktan aldığım tat, -pvp'sinin çok fazla class ve silah destekleyebilmesi, -necromancy ve paladin classlarının getirdiği yeni tatlar -sphere'de bir kere olsun yaşayamadığım PVM denen şeyi stabil bi şekilde yaşatması saçmaladım dediğin şey tamamen kişisel bir fikir. bunu aynı şeyi benim sana da yazabiliyor olabileceğimden anlarsın ben iki tarafı da görmüş biri olarak runuo'da da sphere'deki o in nox yedirmenin tadını yaşatan şeyler yazabilirim. çünkü dediğim gibi bambaşka bir oyun ve büyük ihtimalle tam tadına varacak kadar deneyimlemedin. yani aslında kızdığım tek şey eski kafadan kurtulamamak. evet runuo yeni bir tat yarattı bunu beğenmemek çok normaldir. ancak ben bu güne kadar runuo'nun hakkını vererek oynayıp beğenmeyen görmedim. varsa ultra saygı duyarım. komik olan beğenmeyenlerin genel profilinin malesef yazımın başında bahsettiğim benim 2002'de dark venue'ye girip bi kaç saat sonra böyle uo olmaz diyip nebulaya dönen adamdan farksız olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ya su oyunu yeterki tek basina kasilabilir yapmayin, mecburi sosyallik olsun. bide low skill setting super tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Ya ne kasmışsınız wotlar falan. Giriş ücretli olsun 20-30 lira arası bir şey. Girip balık tutalım, maden kazalım yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 olm cehalet akmış konudan ya. şiperdeki pvp runuoda yok denmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bu arada elemental resistler varsa, resist skilli adam gibi çalışıyorsa, instant first melee hit varsa (melee nin precasti gibi yani) weapon skiller varsa pre-cast olmadan olmaz. hata yapıyorsun orada. o sistem içinde precast zaten dengeli birşey ve gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 neutrino said: Girip balık tutalım, maden kazalım yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ezilenler runuo iyi ya falan diyip oralarda kral sandı kendini ölümüne savunuyolar tutunamayanlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 şu oyunu 1 kere oynamıştım çıktığında, internet kafede bu ne ki diye oyunlara tıklanan dönem. o zamandan beri heves ediyorum, çünkü ilk oynadığımda öldüm, hayalet olarak gezmeye başladım, yarım saat gezdim kendimi diriltmenin bir yolu varsa da bulamadım. beginner friendly mi şimdi bu server, oyun değil onu biliyorum. tamamen bilmeden sormak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 evet ama skill kasmadan da yapabilelim sunlari tamam 90 skile saglam set yapabil ama 50 lede bi gold yapabil yaw rahat rhat dana22 said: neutrino said: Girip balık tutalım, maden kazalım yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 imamizer said: bu arada elemental resistler varsa, resist skilli adam gibi çalışıyorsa, instant first melee hit varsa (melee nin precasti gibi yani) weapon skiller varsa pre-cast olmadan olmaz. hata yapıyorsun orada. o sistem içinde precast zaten dengeli birşey ve gerekli. elemental resistler yok pre-aos da. sadece Armor rating var. Weapon skiller yok (runuodaki gibi) Sadece 3 tur pasif skill var. Anatomy + Warrior Skille bakarak vuruor. - Cift El fenc = paradarbe - Cift El mace = belli bir chance ile %50 daha fazla dmg (o vurus icin gecerli) - Cift el Swords = belli bir chance ile, vurdugun kisinin int'ini gecici olarak dusurme Birde klasik disarm ve stun (wrestling) bukadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 silahlar icin instant hit'i kaldirip kaldirmama arasinda cok gidip geldim, su anda kaldirmamayi dusunuyorum, warriorlara avantaj saglamak icin. Yoksa mage field pvpde ustun kaliyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 valla pre-aos olarak dark venue'da gayet oynanıryordu precast, instant hit vesaire tüm sistemler aktif olarak. bi de aos niye yapmıyorsunki serverı. şu ea'nın yaptığı tek hayırlı şey aos'u çıkarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bide lutfen turkce terimler kullanmayin ya paradarbe falan bide yari turkce yani. Suark said: ya su oyunu yeterki tek basina kasilabilir yapmayin, mecburi sosyallik olsun. bide low skill setting super tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ya vaktim yok su anda hizlica cevap vermeye calisirken dikkat etmiyorum. oyun icinde turkce hicbirsey yok. Site multi language olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Arkadaslar ufak bir sorum var, acaba UO: International ismi basima bela olurmu? Copyright vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 olmaması lazım. ama sitede bi yerde açılımını ultima online diye yazarsan olur ama kim uğraşacak abi seninle ya. koyver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ya domain biraz sakat oldu :) ultimaonline.international Aldim ehsjsdhjssh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ultima EA'de lan, götünden kan alır, nasıl kim uğraşacak. haa bildiğimden değil, kesin bilgi olarak alma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Neyse cease & desist gelirse kaldirirm artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ya bi de gidip aos bile yapmayacaksın sunucuyu. saçma saçma şiper mekaniğini runuo da çalıştırıyorsun. ben şikayet ederim valla. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Dur denemeden karar verme yahu :p OK bu arada baya yardirdim Iki gece, server ve forum bitti, siteye basliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 runuoda çözünürlük 800x600 üstüne çıkıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 razor ile çözünürlüğü arttırabiliyorsun 1100X700 de falan bile stabil oynanıyor, çok fazla büyütünce köşelerdeki kareler geç yükleniyor. istersen 2k ya 1k bile yaparsın ekranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar