paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Selam, Bu Thinkpad'ler neden online olarak satılmaz? Nereden alınırlar? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 genelde direk büyük şirketlere ve devlete çalıştıkları için perakende çok uğraşmıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 böle bişi mi arıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 http://www.lenovomarket.com/ ekşi'den buldum. güvenirliği hakkında bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 istanbulBilişim de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 var ya niye olmasın? bu mesela. yoksa aynı isimli daha spesifik bişeymi arıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Sittin tane modeli var, internette satan bulunuyor baya. Biz şirkete hep bunlardan alıyoruz, genelde o güvenilmez gibi görülen sitelere telefon edip elden teslimatlı falan. istanbulbilişimden almayın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 çok iyi cihazlar şunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 bu tip ters dönen ekranlı laptopları alanlar ekranı ters çevirip kullanma özelliğini ne kadar sık kullanıyor diye sorayım. asus zenbooklar çok iyi o ters çevirme işi kullanışlı değilse düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ekranın dönmesinin hiç bir işlevselliği yok. Varsa da ben bulamadım. Bi kere pixeller daha farklı görünüyor (yeni modellerde düzeltmişlerdir belki), dokunmatik ekran bi mobil cihaz gibi değil, özellikle köşelere zor basılıyor, çarpıya basmak falan baya sıkıntı. Kucağa alıp kullanmak için de fazla ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Selam, Thinkpad fiyatları uçmuş :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 paramecium said: Selam, Thinkpad fiyatları uçmuş :( Saygılar. bende cok heves ettim zamaninda ama su ozelliklerle neden bu kadar pahali yaparlar bu aleti o da ayri konu: http://www.sadecenotebook.com/lenovo-thinkpad-x240-20ama07jtx-pmu366313 malzeme kalitesi falan dicemde ekran cozunurlugu bile 1366 yani.bu aletlerin fiyatlandirmalarinda bi sey ters. bayaa buyuk cinli bi sirket sunum yapmaya geldiydi gecen.adam dunyayi geziyo.bizden cikip amerikaya gidecekti.orada da sunumu varmis.sunumu ibm thinkpadle yaptiydi.canavar gibi alet.bi kac autocad dosyasi acti.projeler buyukce biraz.alet tik demedi.windows xp kurulu alette. lenovo thinkpadler ayni saglamlikta oluyo mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Selam, Business odaklı yapılıyorlarmış ve uzun ömürlü cihazlar. Ama yine de fiyatlandırma çok acımasız geliyor bana. W serisini anlarım da T serisinin kerameti nedir bilemedim. Paşa paşa E serisi alacağız sanırım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 x serisini kullandım uzun bir süre açık ara kullandığım en iyi aletti, malzeme kalitesi bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 paramecium said: Selam, Business odaklı yapılıyorlarmış ve uzun ömürlü cihazlar. Ama yine de fiyatlandırma çok acımasız geliyor bana. W serisini anlarım da T serisinin kerameti nedir bilemedim. Paşa paşa E serisi alacağız sanırım : Saygılar. Temiz bi ikinci elini teyzeme almıştım yıllardır sesi çıkmıyor. format bile attırmıyor o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 pulkas said: paramecium said: Selam, Thinkpad fiyatları uçmuş :( Saygılar. bende cok heves ettim zamaninda ama su ozelliklerle neden bu kadar pahali yaparlar bu aleti o da ayri konu: http://www.sadecenotebook.com/lenovo-thinkpad-x240-20ama07jtx-pmu366313 malzeme kalitesi falan dicemde ekran cozunurlugu bile 1366 yani.bu aletlerin fiyatlandirmalarinda bi sey ters. bayaa buyuk cinli bi sirket sunum yapmaya geldiydi gecen.adam dunyayi geziyo.bizden cikip amerikaya gidecekti.orada da sunumu varmis.sunumu ibm thinkpadle yaptiydi.canavar gibi alet.bi kac autocad dosyasi acti.projeler buyukce biraz.alet tik demedi.windows xp kurulu alette. lenovo thinkpadler ayni saglamlikta oluyo mu bilmiyorum. Artik zaten ibm thinkpad yok; yeni modeller lenovo olarak cikiyor. HP'nin workststionlarini kullaniyorduk biz de, olaylari donanim gucunden ziyade; malzeme kalitesi, uzun sure dayanan piller, duzgun iscilik, sistemi yavaslatan min sayida yanci program vs. Is icin kullanildiklarindan genellikle islemci ve ramleri falan cok iyi oluyor, uzerlerinde business odakli portlar oluyor falan ama multimedia kisminda sinifta kaliyorlar. i7 islemcili 16gb ramli, pili 6-8 saat giden alette hdmi giris yoktu mesela benim hp'de; cozunurlugu de 1366x768'di ayni sekilde. Ha bir de kasada kullanilan malzeme, piller ve sogutma sistemi yuzunden cok agirdi. Isimi iyi gordu iki seneye yakin ama ilk firsatta macbook pro ile degistirttim. Sirf agirlik icin bile degdi yani lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 paramecium said: Selam, Thinkpad fiyatları uçmuş :( Saygılar. thinkpad denilen şey, apple'ın laptopları gibi bi hadise. fiyatlarının "uçmuş" olması normal. apple tasarımcılara yönelik laptoplar hazırlarken, thinkpad de iş adamlarına yönelik hazırlıyor. thinkpad ibm'in çıkardığı bi seriydi. sonradan lenovo'ya geçti hakları. bu serinin en önemli özelliği sağlamlığıdır. hem uzun süre kullanıma dayanıklı hem de güçlü kasaya sahip olmasıdır. lenovo ilk aldığında ibm thinkpad'lerle aynı stilde üretildiği söyleniyordu. sonraki seride kötü malzeme kalitesine geçiş yaptılar diye eleştiri almıştı. ama ondan sonraki hadiseleri bilmiyorum, takip etmedim. belki yeni modellerde modele göre sağlamlığı da değişiyor olabilir. verilen siteye baktığımda, pahalı ürünler olarak Thinkpad X1 Carbon Touch İ7-5500U ve ThinkPad W550 i7-5600U gördüm. biri 1440p ekrana sahip, diğeri 1620p ekrana sahip, nVidia Quadro K620M felan var. öte yandan E serisi daha standart fiyatlara sahipmiş, illa Thinkpad isteniyorsa daha iyi bi seçim olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 X1 ve W550'nin ikinci eli var sadece diye biliyorum. Onlar da isten ayrilirken laptop'ini alanlar... Yogun kullanim icin X1'i tavsiye etmem. 1 yil kullandim, tuslari cikmaya basladi ki genelde ozene bezene kullanirim. Guclu isler yapamazsiniz, yer sikinti olur. W550 canavardir, 2 senedir her isimi gordu. Ama tasimasi da o kadar zor. DVD'yi cikarip 1TB lik disk takinca cok daha iyi oluyor. Bizdeki bircok laptop'i degistirecekler, Mayis/Haziran gibi diye dusunuyorum. Muhtemelen o yenileme zamani insanlar sirketten alip 2. el olarak satarlar. 2. el fiyatlari insani seviyelere iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Selam, W550 beklenir hani :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 riglous said: X1 ve W550'nin ikinci eli var sadece diye biliyorum. Onlar da isten ayrilirken laptop'ini alanlar... Yogun kullanim icin X1'i tavsiye etmem. 1 yil kullandim, tuslari cikmaya basladi ki genelde ozene bezene kullanirim. Guclu isler yapamazsiniz, yer sikinti olur. W550 canavardir, 2 senedir her isimi gordu. Ama tasimasi da o kadar zor. DVD'yi cikarip 1TB lik disk takinca cok daha iyi oluyor. Bizdeki bircok laptop'i degistirecekler, Mayis/Haziran gibi diye dusunuyorum. Muhtemelen o yenileme zamani insanlar sirketten alip 2. el olarak satarlar. 2. el fiyatlari insani seviyelere iner. Duzeltme: bendeki w530 mus. O da canavar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Elinde X200, X200s, X201, X201s, x220 olan varsa alabilirim, bir mesaj atsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 thinkpad t420 var bende kurdum mac os'u koydum 9 cell bataryayı 5-6 saat batarya ömrüyle aylardır bir kere bile kapatmadım aleti, sleepe alıp geziom. wifi mifi her şey çalışıyo birkaç bios hackiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Selam, Hangisi? Fiyatları 2.900TL civarında ikisinin de; 4. nesil işlemcili T serisi mi yoksa 5. nesil işlemcili T serisi mi? ThinkPad T440P 20AN00DEUS i5-4210M 4 GB DDR3 1600 Mhz Ram (Max 16 Gb) 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD SuperMulti DVD yazıcı Windows 7 Pro 64-bit / Windows 8.1 Pro 64-bit downgrade Intel HD Graphics 4600 14" LED Ekran (1366 X 768) 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 2xUSB2.0 2xUSB3.0 1xVGA Thinkpad L450 20DT000QTX i5-5200U 4GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 16 GB) 500 GB 7200 rpm SATA Windows 7 Professional, Windows 8 Pro Intel HD Graphics 14" Full HD (1920x1080) Led 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 3xUSB3.0 1xHDMI Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Bence 5. nesil olan. DvD dışında bir eksiği yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Selam, Olmaması daha bile iyi. Harici var zaten elimde. O zaman L ile yola devam ediyoruz :D E450 20DC0077TX ise bir diğer alternatif : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar