aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 http://ecx.images-amazon.com/images/I/61x-NWI0kQL._SX940_.jpg Love, money, ambition and music intertwine in Mozart in the Jungle, a half hour comedic drama that looks at finding yourself and finding love while conquering New York City. A brash new maestro Rodrigo (Gael Garcia Bernal) stirs up the New York Symphony as young oboist Hailey (Lola Kirke) hopes for her big chance. https://www.youtube.com/watch?v=QixpBQcGAqc izleyin kulturlenin, cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ilk sezonu iyiydi cidden de 2. sezon ilk bölümde baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 dick in a box intro WP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 2.sezon ilkinden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 İlk sezon ne güzel ya bomboştum bi oturdum 7ye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 hai lai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 cok guzel diyo ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bu diziyi sevdim ben bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ben ilk sezonu izledim, ikiye basladim. diziye dair tek sevdigim sey hai lai deyisi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ilk sezonda eğlendiydim baya, sevmeyen gitsin demet akalın dinlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Dizi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 s3 gelse de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Çok tadında olmuş lan hllz (tu) Bu ayarda başka dizi de yok sanırım böyle müzikli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bugün https://www.youtube.com/watch?v=hmVz0TgK7hc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 aquila said: http://ecx.images-amazon.com/images/I/61x-NWI0kQL._SX940_.jpg Love, money, ambition and music intertwine in Mozart in the Jungle, a half hour comedic drama that looks at finding yourself and finding love while conquering New York City. A brash new maestro Rodrigo (Gael Garcia Bernal) stirs up the New York Symphony as young oboist Hailey (Lola Kirke) hopes for her big chance. https://www.youtube.com/watch?v=QixpBQcGAqc izleyin kulturlenin, cahiller. efendi efendi konusu neymiş diye okudum şu postu, bi yandan "ula orkestra içindeki (hiç bilmediğimiz) hiyerarşi üzerinden drama dönüyor mudur" falan diye kesiyorum. sondaki "izleyin kültürlenin, cahiller" cümlesi tokat gibi geldi dsafsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ilk sezon ilk bölümü izledim. american sex drama dizisi formülünü klasik müzik dünyasına oturtmuşlar. e cuk diye oturmamış tabi, saçma durmuş yer yer. neyse en azından güzel müzik var demek dayanmama yetmedi. soyunmalı yan flüt partisi şişe çevirmecenin yerini almış mesela. güzel kızlar, oğlanlar, malcolm mcdowell gene yetmedi. muhabbetler çok yapmacık. düzeliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Hem düzeliyor hemde sen fazla takılmışın bazı şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 İlk bölümü sevmediysen açmaz, sanatçı sanatçı takılıyorlar paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Amazon prime ı olmayanlar nerden izlesin efendim bir elimizden tutun. Öpüldünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ilk bölümü izledim şimdi. Amadeus'un dizisi olucak heralde bu. https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2015-02/4/11/enhanced/webdr02/enhanced-17159-1423068265-32.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Yavandı baya bu sezon. Sanırım ilk sezonu izlemeniz yeterli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 YA BU DİZİ NE GÜZELMİŞ GÜNCELDE GÖRDÜĞÜMDEN BERİDİR İZLEMEYE DOYAMIYORUM ALLAHIM ERİYORUM GİDİYORUM AAAAAAAAAAAaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 axedice said: Amazon prime ı olmayanlar nerden izlesin efendim bir elimizden tutun. Öpüldünüz gremots.net ömvçböxczvmbçz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hahaha delivered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Seni öpmüyorum voltran. Hak etmiyorsun :( Meanwhile ilk gece olmasa da izledik bi solukta bitti yine. Miss gibi sezon olmuş belgesel bölümü hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar