Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 razzRaziel said: bu adam yüzünden ülkeden daha da nefret ediyorum this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 oha acayip kötü ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 ginaly said: bilet alıp gideyim de sinemamız gelişsin, daha iyisini yapsınlasdfsdgsdfdsgh ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Bi dalya daha der, 100 M TL'yi götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Şu adamın bu şekilde zengin olması midede bir yanma hissi uyandırmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 adam yanlış bir şey yapmıyor ki yaptığı filmleri sen,ben,biz beğenmeyebiliriz ama sağlam izleyen ve beğenen bir kitle var arz-talep meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 hayır çünkü tv8 de yaptığı işler ile haketti bu paraları. o zamanki şov efsane iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 keldron said: Şu adamın bu şekilde zengin olması midede bir yanma hissi uyandırmıyor mu? Hayır. Bence rahatsız edeceğine motive etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Sorun adamda degil, millette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Dikkat Şahan Çıkabilir zamanı o kadar iyi skeçler hazırlıyordu ki hatta Levent Kırça o zamanlar şahana "bu kadar kaliteli işler yapma, yeteneğini azar azar ver, yeteneğini çok saçma" tarzında bir şeyler söylediğinde o zaman bile kendi programının içindeki bir skeçte ayarı vermişti rahmetliye. Recep İvedikden beri onun sözünü dinlemişe benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 kırça değil kırca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 başarılı bence, izlenebilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 taharet musluğu çok iyimiş, onun dışında boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Liebe said: Filmi izlemeye gerek kalmadı işte fakirken kızı vermiyor babası zengin olunca Götünden ayrılmıyorlar, Songülle evlenir onu fakirken de seviyo ayağına gg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Ahahaha 60'lık gold paket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 baggy said: recep yerine adı osman işte, daha ne olsun? ivedik oto sanayi, şaşmaz oto sanayi... bu adamın ankara'yla alıp veremediği var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 anhora sen gitme filme krize girersin gülmekten ugrastirma milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Resmen madem başladım diyerek kendimi zorlayarak çaba harcayarak izledim sonuna kadar fragmanı. Şu filmle ilgili tek komik şey bu filmin yapılıyor ve bu esprilere gülünüyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Filmin kötü oduğunu belirtme ihtiyacı da baya komik. Sanki tek kötü yapım buymuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 toggie said: Filmin kötü oduğunu belirtme ihtiyacı da baya komik. Sanki tek kötü yapım buymuş gibi. http://images5.fanpop.com/image/photos/29800000/Wut-XD-random-29839102-500-276.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 harika bi film olacak, fragmandan belli olmus bence. sabirsizlanmaya basladim. 2016'da en cok deadpool ve buna gulecegiz anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 filmi gidip izleyenlerle, bu filme gülen aptaldır diyenleri aynı kefeye koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Pekiiii kefeden rastgele üst üste çektiğin 5 kişinin hepsinin aptal olma olasılığı nedir fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 napıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Fragmanı izlemedim, filmle de zerre ilgilenmiyorum da, bu Şahan ne leş bir adamdır ya. Kendi götüne göbeğine bakmadan şöyle reklamlar falan; 1:54 https://www.youtube.com/watch?v=Kf0DGZmn0Rk#t=1m54s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar