dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 fiyati da en az 100 lira olur zaten % 100 anlam ifade eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 razzRaziel said: zaytung haberi sandım, lahmancundaki kıyma oranı yükseltildi nedir abi borsada değerleri artmış gibi. bunun standardı mı vardı öeh. aynen ha. zaytung daha ciddi haberler vermeye başladı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 lahmacun ne ya? doğulu insanın tavuk döneri işte. ama kebabı karıştırmayın bu tartışmaya, sfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Lahmacun arası adana yiyceksin of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 lahmacun arası pastırma win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Ben geçen erimiş kaşarlı lahmacun yedim. Arasına iki tarafı yapışmasın diye ayıraç falan koyup getirmişlerdi. Bence lahmacunun en büyük devrimi odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Hacıoğlu lahmacun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 türk insanının kaşarla imtihanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 GERGE said: Surekli ayni ustadan aliyorum ben, umarim tarifi degistirmez yani. nerden alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ÇabukUSTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Valvyn said: Hacıoğlu lahmacun mu? Yok burada bir tane kebapçıda vardı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 maslakta çalışan varsa efes 3 ü denesin bi. çok lamer bir ismi var ama kaşarlı lahmacunları çok güzel adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 neutrino said: GERGE said: Surekli ayni ustadan aliyorum ben, umarim tarifi degistirmez yani. nerden alıyorsun Kuzey Yıldızı Samsun Pide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 http://www.kysamsunpide.com/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 O degilde, said: Yılda ortalama 3,5 milyar adet tüketildiği tahmin edilen lahmacunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 bir oturuşta 3-4 yiyoruz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Köyüm pide vardı moda da adamlar mükemmel ötesi Burası ortadogunun göbeği adam gibi et kebab falan bulamadık Franchise türk restoranları boktan Mısır lübnan restoranları da çok kötü açmayın böyle threadler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 gurbetteyiz lan silin topiği :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sen almanyada degil misin? sana dönerli kebapli lahmacin bol etli http://previews.123rf.com/images/gorkemdemir/gorkemdemir1409/gorkemdemir140900594/31497358-Doner-Adana-Kebab-with-Lahmacun-Turkish-pizza-pide-Stock-Photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 lahmacun arasına hayvar en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 üstteki resimdeki lahmacuna ketçap mayonez sıkıp yiyenler var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Adana kebabı lahmacuna düründe görün lezzeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 adanamı özlemişem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 genelde araplar ketçap mayonez sıkıyor lahmacun, pide ve kebaplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar