dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 fiyati da en az 100 lira olur zaten % 100 anlam ifade eder..
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 razzRaziel said: zaytung haberi sandım, lahmancundaki kıyma oranı yükseltildi nedir abi borsada değerleri artmış gibi. bunun standardı mı vardı öeh. aynen ha. zaytung daha ciddi haberler vermeye başladı aslında.
baggy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 lahmacun ne ya? doğulu insanın tavuk döneri işte. ama kebabı karıştırmayın bu tartışmaya, sfdsf.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Ben geçen erimiş kaşarlı lahmacun yedim. Arasına iki tarafı yapışmasın diye ayıraç falan koyup getirmişlerdi. Bence lahmacunun en büyük devrimi odur.
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 GERGE said: Surekli ayni ustadan aliyorum ben, umarim tarifi degistirmez yani. nerden alıyorsun
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Valvyn said: Hacıoğlu lahmacun mu? Yok burada bir tane kebapçıda vardı =D
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 maslakta çalışan varsa efes 3 ü denesin bi. çok lamer bir ismi var ama kaşarlı lahmacunları çok güzel adamların.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 neutrino said: GERGE said: Surekli ayni ustadan aliyorum ben, umarim tarifi degistirmez yani. nerden alıyorsun Kuzey Yıldızı Samsun Pide.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 http://www.kysamsunpide.com/tr/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 O degilde, said: Yılda ortalama 3,5 milyar adet tüketildiği tahmin edilen lahmacunla
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Köyüm pide vardı moda da adamlar mükemmel ötesi Burası ortadogunun göbeği adam gibi et kebab falan bulamadık Franchise türk restoranları boktan Mısır lübnan restoranları da çok kötü açmayın böyle threadler asdf
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sen almanyada degil misin? sana dönerli kebapli lahmacin bol etli http://previews.123rf.com/images/gorkemdemir/gorkemdemir1409/gorkemdemir140900594/31497358-Doner-Adana-Kebab-with-Lahmacun-Turkish-pizza-pide-Stock-Photo.jpg
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 üstteki resimdeki lahmacuna ketçap mayonez sıkıp yiyenler var .
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Adana kebabı lahmacuna düründe görün lezzeti
benjani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 genelde araplar ketçap mayonez sıkıyor lahmacun, pide ve kebaplara.
Öne çıkan mesajlar