AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 iPad'de Smartflix kullanamıyoruz ama. Alternatif çözümlere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 smartflix ile izliyorum bende. bizim netflix çöp zaten, doğru dürüst birşey yok. anlam da veremiyorum. örneğin better caul saul, adamların netflixi bölüm çıktığı gibi koyuyor. bizimkinde henüz 2. sezon yok. i'm like wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Helal olsun smartflixe. Her türlü problemi bir kaç saatte çözüyor hemen. tunnelbeara o kadar mail attım, beceremediler hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 TunnelBear tekrar açıldı, şu an USA arşivine tekrar erişebiliyorum. Şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 TunnelBear yine yalan oldu, yeni IP'leri de banladılar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Netflixte olup da torrentte olmayan bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Rahatlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Netflix e erişemiyorum ya. Ttnet veya turkcell mobil. Sorun benim bağlantı mı? Smart dns kullanıyorum ama mobilden de girmiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Netflix VPN krizi üzerine yaklaşık 1 haftadır kafa yoruyorum, burada yazdıklarımdan anlaşılıyordur. Buraya birkaç çözüm yolu aktarabilirim ama şu an için gayet basit bir yöntem keşfettim. Hem ülkemizde sosyal medya sitelerine uygulanan absürd sansürler hem de Netflix'in USA içeriğine erişim engeli yüzünden geçen ay 1 yıllık iOS TunnelBear üyeliği açmıştım. Netflix, bu proxylere engel çakmaya başlayınca yeni yollar aramak yerine elimdekini zorlamayı tercih ettim. Bulgum şu, BAZEN Netflix VPN'inizin açık olduğunu tespit edebiliyor. Bazen edemiyor. İstediğiniz dizinin sayfasını application üzerinden açtınız ve play tuşuna tıkladınız. Karşınıza "Vpn kullanıyorsun, erişimin yasak" mesajı çıksa dahi tekrar deneyin. RNG hesabı. 2. veya 3. denemede video oynamaya başlayacak. Şu an için bu yöntemle kör topal ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 abi smartflix tamir olmuş sonunda çok sevindim ya, umarım bir daha problem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 o gidip geliyor ama pc'den izleyenler için tek çözüm o gibi şimdilik. Tüm vpn programlarından daha fazla kütüphaneye erişim sunuyor çalıştığı sürece. Şansıma hiç çalışmama durumu olmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ya sirf netflix icin smartdns alacaksaniz smartflix almaniz coooook daha mantikli zaten. Hala ucretsizken deneyin. ben vpn'yi vps'den halletigim icin smartflix alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Bir de Kanada'dan uye olun, orasi ucuz. hala turkiyeye ozel fiyat cekmemislerse tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Benim smartflix çalışmıyor %30luk ezik kitlenin içindesin diyor. Niye mimlemişki beni netflix aydan aya parasını almış 2 senedir takır takır. Bize de mi lolo netflix??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 İos'a gelsin artik ya smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 iOS izleme yöntemi nedir region kısıtlaması olmadan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Su firmayi buldum: https://www.viperdns.com/ Ucuz ama duzgun calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 dns sıkıntı ya. (ipad icin söylüyorum) Friends izliycem usa lazım oluyor sonra better call saul izlemek istiyorsun. 2. sezon yok usa'de ,almanya'ya geçmen lazım.Tekrar gir ip'leri sonra bir daha usa'e gecmeç için bir daha ip gir ooo... ben smartflix ipad'e gelene kadar dondurdum hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Tekrar girmene gerek yok ki? Bu ustunde dedigimde servisin ana sayfasindan region degistirebiliyorsun. Guvenlik sorun tabii ama onu da forward zone'larla hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 http://support.smartdnsproxy.com/customer/en/portal/articles/2391169-netflix-update-2016-april-8th- bu adamlar calisiyo.repost gibi olacak ama 1 seneligini 19 dolara aldiydim.iyi indirim vardi.kuponu falan vardir belki.kafadan 14 gun kredi karti bagimsiz hizmet veriyolar.en azindan onu bi deneyip oradan yurunur.dahada oyle antin kuntin bi olay yasamadim.aksam isten donunce netflixi actigimda hata gormedim bayaadir. siddetle tavsiye ediyorum.ote yandan umarim batmazlar.en son yukaridaki linkte Will your prices increase as a result of this? No! Although these changes are very expensive, we're absorbing the cost and wont be increasing our prices. demisler. Turkiyede de dns sunuculari var.cozumleme hizida bayaa iyi o yuzden.(burasi sadece name resolve icin ama adresi yazip sigir gibi beklemek var bide.o acidan iyi.bekletmiyo.) tekrar tekrar tavsiye ediyorum.indirim falan takip edin.14 gun deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 -geçen gün ayın enparalısı questline'ı tamamlamamın çok zor olmadığını fark edip netflix'e girdim, aşırı büyük rahatlıkmış cidden. üstüne "izlerim yea bi ara" dediğim bi diziden deniyim neymiş diye baktım, dizi de şahane çıktı (tu)(tu) -gerge <3 -sadece bi sorum var, smartflix chrome bişi bişi altyapısını falan kullandığı için 720p'ye kadar çıkabiliyor faq'taki bi cümleden anladığım kadarıyla. bunu 1080p yapabilmek için elimizde bi imkan yok diye anladım. doğru mu? acaba düz netflix'in smartflix'e göre sağlam avantajı (dns'i katmıyorum) olsun diye kasten mi browser'ları 720p'de tutuyorlar dicem ama ie, edge ve safari'de 1080p'yi destekliyor. smartflix haxor'unu chrome üzerinden yapan bunlardan da yapar gibime geliyor. -yapsa ya? -son olarak, gerge <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Yapılabilir ama 1080p'de veriyolu aşırı artıyor, ondan atlıyor olabilirler. Ücret almaya başladıklarında olur bence. Altta yazdığım DNS'yi dene bence 1080p için, en iyisi olabilir fiyatı ve performansı nedeniyle. ViperDNS kullanıyorum ben artık. Ayda $2, yıllık paket $20. Smartflix'den daha ucuz, diğer siteleri de destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 abi smartflix çöp olmuş. şimdi bu gerge'nin dediği dns'i alsak yine netflix için sadece amerika'dakileri extra izleyebilcez, yine de legit değil. pöfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 DNS'lerin hepsi yavas yavas cokuyor. Sadece kendi bolgemize kalacagiz gibi gorunuyor sonunda. Benim icin o da yeterli, Netflix'in kendi yayinlari icin 20TL vermeye devam edebilirim rahatca. USA filan unutun ama su anki duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 cabuk vpn'e gecicez sonunda... Peki vpn'ler de durum nasıl ? Ben söylemiştim size ,kimse smartflix'e göz yummazlar. Netflix istese de göz yumamaz, dava ederler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar