Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 -Crawler- said: http://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/netflixingizli-kodlari-ile-binlerce-filme-ulasmak-mumkun,ZXyHdehmD0GoNSfnk41hRg/ORJys4o7t0eJLqq8zOdH5g sdfsdf. Bune abi. GİZLİ KODLAR ŞİFRELER "Alaycı komediler" "Tekme tokat komediler" "Ergen komedileri" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 gerzek ntv haberi yerine netflixcodes.me kullanın, daha temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 milletin anlayacağı dilden yazmışlar herkes biz gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 O.J Simpson i bitirdim bugun, baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Aynen ben de beğendim. İki tarafı da güzel yansıtmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 şu farklı genre'leri ve abd arşivini falan ps4 uygulamasında nasıl açabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 bu şekilde https://www.anyport.tv/signup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Su santa clarita diet iyiymisbaya. ilk bolum vasat ama 2 ve 3 sonrasi baya sariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 İzleyen varsa Seven Deadly Sins'in 2. sezonun 4 bölümü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 2. sezon degil o, OVAlari kakalamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Dünyadan daha güçlü adı ile gelmiş Netflix'e mükemmeldi. UFC şampiyonu Jose Aldo nun hayatını anlatıyor çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 smart dns proxy diye birşey kullanmaya başladım, şimdi mis gibi çalışıyor böyle dns kullanırken dikkat etmemiz gereken neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 3 gün sonra netflix'in nope.avi çekebileceğini önceden kabullenmiş olmaya ve sırf netflix için alınıyorsa (tr'de sebep bol gerçi) yıllık para basmamaya dikkat etmek gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bruklin 99 3. sezon neden netflix us de yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Dün Gantz:O izledim tavsiye ederim, değişik kafalar; http://www.imdb.com/title/tt5923962/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 said: Castlevania Inspired by the classic video game series, Castlevania is a dark medieval fantasy following the last surviving member of the disgraced Belmont clan, trying to save Eastern Europe from extinction at the hand of Vlad Dracula Tepe himself. The animated series is from Frederator Studios, a Wow! Unlimited Media company, written by best-selling author and comic book icon Warren Ellis and executive produced by Warren Ellis, Kevin Kolde, Fred Seibert and Adi Shankar. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Netflix Behzat Ç. nin yayın haklarını satın almış :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 The OA 2. sezon gelecekmiş, nasıl olacak acaba, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Dün cyberghost'tan msj geldi netflix USA izliyebilirsiniz artık diye. Unblock Streaming Sites diye application'a koymuşlar. Deniyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 ben şurayı kullanıyorum artık %99 çalışıyor https://www.smartdnsproxy.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Masticore said: Dün cyberghost'tan msj geldi netflix USA izliyebilirsiniz artık diye. Unblock Streaming Sites diye application'a koymuşlar. Deniyen var mı ? Aksam deneyip yazarim burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Masticore said: Dün cyberghost'tan msj geldi netflix USA izliyebilirsiniz artık diye. Unblock Streaming Sites diye application'a koymuşlar. Deniyen var mı ? çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 smartdnsproxy de calisti ama cok yavas. goruntu kalite kaybediyor surekli. tr arsivi bana yetiyor zaten. ama arada trial alip kullanilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 dns ipyi çözdükten sonra nasıl yavaşlıyorki stream ederken, senin netten olmasın görüntü kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Netflix için öyle çalışmıyorlar. Tüm stream proxyden geçiyor. Tr sunucusunu kullanmıştım, diğerlerini de denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar