Creus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 The oa cok iyi de son bolumu birazcik dertli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Fauda izledim 2 bölüm fena değil izlenir. İsrail-filistin arasındaki terör olaylarını konu alıyor. Gastronomi ile ilgilenen var ise; Chef's Table serisini şiddetle tavsiye ederim. Sour Grapes şarap üzerine enteresan bir olayı anlatıyor. Hush sağır bir kadının evdeki macerası sdfsd sağlam gerildim ben bi de Algoritma ile ilgili bir belegesel izledim de bulamadım adını :) Güzeldi izleyinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 OA iyiymiş YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Vazgectim iyi falan degil 5.bolum bitti simdi Nonsense diye bagirmak istiyorum ekrana karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 The Expanse başladım ben de. Çok karmaşık başlıyor da fena sarıyor. Ayrıca görselleri falan inanılmaz güzel. İnsan 2 kişinin aylık 25 lira ödediği bi şeyden böyle efektler alınca şaşırıyor. Hani Arka Sokaklar da dizi bu da. Neyse beni çok sardı. Hoş en leş sci-fiları bile seviyorum ben. Sezon finalini izleyeceğim bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 oa yi bitirdim simdi. 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 OA güzel merak uyandırdı da çok uzun anlatıyor hikayeyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 lan dizinin kendisi hikaye zaten, ne olacağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 dur ya eksik yazmışım sdfsdf giriş kısmındaki hikaye çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 1 saat değil 40 dk falan olmalıydı bölümler oa'nın 6-7-8 kaldı şimdi üşeniyorum izlemeye resmen yan karakterler falan çok zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 abi biri the oz'u yanlış yazdı diğerleri de taşşak geçti sanıyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 5 den sonrakiler 30-40-40 dakika. gereksiz uzun, pek de guzel bir hikaye degil.. hele sondaki dans dans dans.. hello world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Amerika yok mu hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 The OA şimdi bitirdim, son bölüm de iyiydi yine, 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 dirk gently's holistic detective agency'nin ilk bölümüne baktım şöyle bi. Fena durmuyor ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 netflix biraz abarttı dizi işini ama gerçekten yani yılda 40 yeni dizi kafasıyla nereye kadar gideceklerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 izlemeye deger ne kaldi? her seyi izledim artik kocan kadar konus'a falan geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Dirk gentlys holistic detective agency bitirdim dun, gayet guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Başka bir gruba katılıp dört ay izledim,bugün yeni üyelik açtım, daha önce farketmedigim bir sürü güzel film dizi çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Travelers güzel başladı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Netflix bu internet kısmalarından ne kadar etkileniyor? youtube falan tümden gittiğinde dizilab sürünürken netflix ne durumda kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 en ucuz netflix nereden aliyoruz simdi ? canada mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 etkilenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Kur farkı dişe dokunur bi kar gerirmiyor artık diye biliyorum. Önceden en ideali Canada idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 sostizm said: Netflix bu internet kısmalarından ne kadar etkileniyor? youtube falan tümden gittiğinde dizilab sürünürken netflix ne durumda kaldı? en ufak yavaslama yok,nasil oluyor bilmiyorum ama adil kullanima takildigimda bile netflixte kalitede dusme yok(full hd izliyorum,4k tv yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar