Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yani hakkını yemeyeyim iyi olduğu konular var fakat bazı teknik konularda felaket ilkokul talebesi gibi öğretmem gerekiyor çünkü sorumluluğu bize de bırakmıyor tek seferde de anlamıyor verdiği kararları düzeltmem gerekiyor cahil cesareti sahibi olduğu için 2-3 defa tashih gerekiyor bazen ben de daralıyorum bu konuda, boş veriyorum bu sefer ileride sorun olarak tekrar düzeltmek gerekiyor ne yapmak lazım, iktidar değişikliği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Ahmetcim, maaş bordronu alıp odama gelir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Nasi bi sirkette nasi bi pozisyondasin? Senin pozisyonunu ve islerin nasi yurudugunu bilmeden yorum yapmak zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 IK yok mu, onlara söyle, eğitim planlasınlar konuyla ilgili olarak yöneticine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Hayatımda şu IK lafını bi tek burada duyuyorum. Hepiniz mi İstanbul'da çalışıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bingildak said: Ahmetcim, maaş bordronu alıp odama gelir misin? Arda Bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 HR mi demeliyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Bıngıl Bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 patrondan torpillidir bir halt olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Rasmon said: Hayatımda şu IK lafını bi tek burada duyuyorum. Hepiniz mi İstanbul'da çalışıyosunuz. iiiiii kaaaa kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Laraken said: bingildak said: Ahmetcim, maaş bordronu alıp odama gelir misin? Arda Bey? Hı hıı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 iyiki tam cahil dememişsin. yoksa saeros üstüne alınırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 http://www.reactiongifs.com/r/2012/11/oh_hell_no.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 adam üstünse gg, aynı seviyede isen bir üst yöneticiye, altınsa eğitime yolla. sen patron o yönetici ise nasıl yönetici yaptın. o patron sen alt pozisyonsa ilk söylediğim geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 baska sirkete gecmeyi deneyebilirsin. adam senden iyi ki o pozisyonda, bunu dusundun mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 LoOOoOOOoOoOoOoOOOOOooOL dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 her gelene FEELINGSSS mi yapacagiz? nereden biliyoruz adamin yari cahil, bizimkinin cok egitimli ve donanimli oldugunu. haci belki yetemiyorsun adamin yaptiklarina, o kadar vizyonun yok.. olamaz mi yani hic? once kendine bak bi, sonra baskasini elestir. yok sen ondan iyi isen adamin yerine seni koyarlar zaten. herkes salak, bi sen akillisin. kimse bunu gormuyor yani. heyallam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ben de onu dicektim belki kendi cahil tr de yok değil cahilin, bilgiliye cahil diye yaftaladigi durumlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Rasmon said: Hayatımda şu IK lafını bi tek burada duyuyorum. Hepiniz mi İstanbul'da çalışıyosunuz. http://www.hurriyetinsankaynaklariilan.com/multimedia/image/logo.gif http://www.ilanposta.com/wp-content/uploads/2015/01/posta-ik-455x319.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bingildak said: IK yok mu, onlara söyle, eğitim planlasınlar konuyla ilgili olarak yöneticine. Türkiye'de mi çalışıyosunuz abi siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 dasaaa said: her gelene FEELINGSSS mi yapacagiz? nereden biliyoruz adamin yari cahil, bizimkinin cok egitimli ve donanimli oldugunu. haci belki yetemiyorsun adamin yaptiklarina, o kadar vizyonun yok.. olamaz mi yani hic? once kendine bak bi, sonra baskasini elestir. yok sen ondan iyi isen adamin yerine seni koyarlar zaten. herkes salak, bi sen akillisin. kimse bunu gormuyor yani. heyallam ya lol olan kısım o değildi şuydu, dasaaa said: adam senden iyi ki o pozisyonda, bunu dusundun mu hic? Ayrıca, OP'nin verdiği bilgiler dışında fantastik yorum yapacaksanız içinizde kalabilir, cahilliğiyle yaşar zaten burdan yazarak düzeltemezsiniz. OP tarafından paylaşılana güvenmeden yorum yapacaksak kişiselden kimse bişi sormasın asdf Şöyle yapın siz, hani mesela belki de haklıdır ve patronu cahildir, öyleymiş gibi davranarak öneriniz varsa sunun mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 çalıştığınız şirkette insan kaynakları çalışmıyorsa o zaman böyle şeylerden şikayet etmeyin abi çünkü bunun çözümünü şirket yapısı içerisinde üretebilecek departman insan kaynakları. yöneticinin teknik bilgi eksikliği varsa ve o pozisyonda çalışıyorsa o adamın o eğitimi alması gerek demektir, bunu da planlayacak departman insan kaynakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 dasaaa said: her gelene FEELINGSSS mi yapacagiz? nereden biliyoruz adamin yari cahil, bizimkinin cok egitimli ve donanimli oldugunu. haci belki yetemiyorsun adamin yaptiklarina, o kadar vizyonun yok.. olamaz mi yani hic? once kendine bak bi, sonra baskasini elestir. yok sen ondan iyi isen adamin yerine seni koyarlar zaten. herkes salak, bi sen akillisin. kimse bunu gormuyor yani. heyallam ya Yapmak zorunda degilsin de tanidigin, ne oldugunu bildigin kisiye yap ya da yapma en azindan. OP uye olali 1 ay olmamis, 19 mesaj atmis, hepsi akli basinda gibi gorunuyo, sen gelip "her gelene arka mi cikicaz" muhabbeti yapiyosun. Yeter kacirmayin artik iki kelime duzgun bisey yazan insanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 dogru soyluyorsun sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ben son çalıştığım yerde yönetici olan birisine mail kullanmayı öğrettim mesela . tamam 2 yıl sürmüş olabilir ama olay pes etmemek bence sen de bilgilerini aktarmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar