Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Lectre said: hepiniz zekalı insanlarsınız. http://youtube.com/watch?v=HH-6y5PdfRA Adamı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Like a lion http://www.youtube.com/watch?v=yqb_-7TfAII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Lectre said: yok konuyla alakası yok, başka durumlarım var, öyle konuda açamam şimdi elveda diye, iyi/kötü buradaki insanlar en yanlız hissettiğim zamanlarda yanımda oldu, iyi bakın kendinize, okuyanlar bilsin yeter sadece. bu arada belirteyim ben bugüne kadar forumdan çok kişiyle tartıştım, ben hayatı başarısızlıklarla dolu olan, bunu kendine dahi itiraf edememiş bir insanım, kendimi çok zeki sandım hep, keşke daha erken farkına varsaymışım, sevdiğiniz şeyleri kaybetmeden hayatınızı dolu dolu tam tam yaşayın pişmanlık duymayın, hepiniz zekalı insanlarsınız. sam haric. finde şişko. hadi kaçtım :) ne kadar anıst bi ozelestiri. herkes yapamaz king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Kimg regards müthişmiş ya, hayatımda son zamanlardaki en eğlenceli şey oldu ki bu ara zaten çok eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 moar like µh said: rest in piece ehu ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Iyi ki acmisim konuyu iyi drama dondu :D Yalniz king regards en cok yapilan hatalardan birisi aslinda yanlis yerden vuruyonuz adama eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 zaidral said: Kimg regards müthişmiş ya, hayatımda son zamanlardaki en eğlenceli şey oldu ki bu ara zaten çok eğleniyorum. typoception daha müthiş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 ahahaha. müthiş drama kaçmış. dem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 iş mailinde imzadaki saygılarımla / best regards'ı 1 günlüğüne değiştirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bu arada forumun reyislerine bi yasa tasarısı teklifi verdim, dur bakalım kabul görürse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bize de söyle bize de söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 abi wowda yeni karakter açıyodum. ÇOK HEYCANLIYDIM. YENİ BULDUĞUM İSİM ÇOK İYİYDİ. Kingregards that name is not available Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 hanginiz aldı lan bu nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 coktan alınmıstır king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Best linç first quarter 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Yalnız adamın ayarını kaçırdık, kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 mr salieri sends his regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 ya cocuk cok temiz bir sekilde yazmis niye ustune gittinizki :D mukemmel gramer, 4chandan firlama hitaplar, amaci o olmasada %100 troll kokan bir mektup ve king regards <3 <3 <3 kaydettim sunu template olarak, kafami attiran he rmusteri hizmetlerine aticam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 tiLi said: ya lectre acun da izliyosun yetti ama ISTE SIMDI TASLAR YERINE OTURDU! http://galeri3.uludagsozluk.com/190/acun-%C4%B1l%C4%B1cal%C4%B1_220029.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 toefldan 116 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 puanlarla konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Selamlar, TOEFL'dan 116 da alsan da ezen çıkıyor. Arkadaşın kardeşi Amerika'da yaşıyor 15 senedir falan; dün konuşurken bir şeyi yanlış telaffuz ettim türkçeyle karışık bir şeyler anlatırken, gelişine vurdu. Artizlik yapmamak gerekiyor çok. AMA MAIL KOMİK ÇOK SDKLFJH King regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 onun da türkçesi yamulmuştur abi sen de ona çaksaydın gelişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sipeyskeyk said: Olm adamı kırdık lan. Gitme olm her linçte kaçacaksak ohoo. [video]https://www.youtube.com/watch?v=bDXDvzCOlBs?feature=oembed" width="459"> konuyla da alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar