sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 ANA kaptan besbelli ne güzel çeviri olmuş bak ilk kez görüyorum sanırım bu halini. TShirt yapılır Türkçe yazılı bundan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 white mage bitmek üzere. yeni seri için dresden mi yoksa mistborn mu? uzun vadede ikisi de olacak ama öncelik hangisi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 İkisini birden okusa okusa gerge okumuştur Haliyle o ne derse tersini yap asd Ama dresden çokiyi o kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 İkisini birden okudum, evet. Açık ara Dresden diyorum. Sanderson okuyacaksanız Stormlight öneririm. En beğendiğim sesli kitap Kingkiller bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 kingkiller serisinin ilk sesli kitabı eski kindle hesabımda vardı. bedava hakkı ile almıştım ama dinlememiştim. onu da iyi hatırlattın. o hesapla girip dinlerim ilkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 audiobook ahmetlemek için güzel bir yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 GERGE said: İkisini birden okudum, evet. Açık ara Dresden diyorum. Sanderson okuyacaksanız Stormlight öneririm. En beğendiğim sesli kitap Kingkiller bu arada. bi başlıkta stormlight mistborn ile ilişkili yazmışsınız. o kadar kritik bi bağı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Yok. Yani Heart of Darkness ve Savas ve Baris da iliskili. Ikisi de ayni dunyada geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 bu arada stormlight'a başladım. daha 1 saat oldu ama şimdiden baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 hacılar yanlız stormlight ın bitmesine daha cooook var. yıllarca kitap bekliycez... mistborn dan daha iyi ama mistborn bitti şu an. warbreaker, elantris gibi yine cosmere de geçen tek kitaplar da okunabilir sandersondan. hatta warbreaker (çok şart olmasa da) stormlighttan önce okuyunca çok güzel oluyor. bu yazdıklarımın hepsinin audiobook ları çok iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Warbreaker'i belesken alip Calibre'ye atmistim ama hala okumadim. Okuyayim oyle diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Stormlight ta iki gonderme var. Okumadan anlayamiyosun warbreaker i.cok da elzem degil ama bi sonraki kitap gelmeden okusan guzel olur. Orda daha bi icice gecebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ilk kitap baya güzeldi. sanderson'un tarzı hoşuma gitti. 2-3 bitince diğer kitaplarından devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 µh said: audiobook ahmetlemek için güzel bir yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 selam bişi sorcam elimdeki bir epub dosyasını bana sesli olarak okuyabilecek bir uygulama bilen varmı pc için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Kindle cihaz okuyor. Pc versiyonunda da olabilir o yüzden.epub to mobi convert et online dene. Epub açmıyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 On 06.03.2018 at 22:33, fenris dedi ki: hacılar yanlız stormlight ın bitmesine daha cooook var. yıllarca kitap bekliycez... mistborn dan daha iyi ama mistborn bitti şu an. warbreaker, elantris gibi yine cosmere de geçen tek kitaplar da okunabilir sandersondan. hatta warbreaker (çok şart olmasa da) stormlighttan önce okuyunca çok güzel oluyor. bu yazdıklarımın hepsinin audiobook ları çok iyi bu arada. Böyle bir öneri soracaktım zaten yazılmışı varmış. Mistborn 2 bitmek üzere, keyiften çatlıyacağım, nasıl güzel öykü ne muhteşem seslendirme bu böyle. Üçleme bitince WHEEL OF TIME dinleyeyim diyordum ama sanırım Branden Sanderson'a devam edeceğim birkaç kitap daha. ÇOK sevdim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) audible trial amazon hesabında prime üyeliği aktifse (tr prime bile olsa) 2 credit veriyor şu an aklınızda olsun, her şeyde kullanılabiliyor creditler güzel Amazon Prime Members Get More Audible is an Amazon company. Prime members get any 2 titles free with an Audible Premium Plus trial. Aralık 19, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 (düzenlendi) @Sliphatos valla helal tuttuğun altın olsun tam abonelik basacaktım audible a 40k audiobook için, ilaç gibi geldi mükemmel Aralık 21, 2022 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 (düzenlendi) eisenhorn ilk 2 kitabı indirdim ben de birinci bitmek üzere bu audiobook işi çok saçma geliyordu bana ve hiç denememiştim ama yürüyüş yaparken, yoldayken (şöför sen değlsen) vs kısca kafada düşünce yokken çok güzel oluyormuş baya sevdim bu işi okumaktan iyiymiş. ama aynı anda en basit şeyi yapayım diyince kopuyorum, mesela telefonda bi outlooka bakam diyorum bi maile girdiğim an okuyan elemanın söylediği şeyleri anlama yetim gidiyor geri almam gerkeyo aeasdf. hiçbir 40k kitabı abonmanlığa dahil değil bu arada baktım, hepsi paralı veya üyelikten gelen credit basmalı, bu plus cataloga dahil seriler olsa biraz gülze olurmuşama black library açgözlülüğü izin verir mi vermez Aralık 21, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 amazon originals dışında bi catalog yok bildiğim kadarıyla. belki biraz telifi olmayan kitapta koymuşlardır. onun dışında dinlemeye değer her kitap credit veya nakit ile oluyo. arada 2 al 1 credit öde gibi kampanya basıyo anca. o güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Sesli kitap olayına benzer şekilde mesafeliydim. Bizimkilerin Storytel'ini deneyince fena gelmedi. Hızlandırma yapınca daha iyi oluyor çabuk bitirebiliyorsun ama dediğin gibi kopunca geri alıyorsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Günlük işe git gel araba yolculuğumda dinledim ben de uzunca bir süre. İlk ne güzel şeymiş niye yapmamışım bunca zaman diyordum ama bir süre sonra kafa dolu olunca dinlemediğimi fark ettim ve bıraktım. Güzel bir olay yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 dediğiniz gibi sadece ona odaklanınca çok iyi ama kafanız doluysa direkt farketmeden kopuyosun. sonra da geri al vs uğraşıyorsun. bi ara günde 3 saatim serviste geçiyordu ve stormlight serisi gibi tuğla kitapları sadece yolda bitiriyordum. bi kere hesapladım sadece serviste 1 ayda 4000 sayfalık kitap serisi bitmişti. o noktada inanılmaz vakit değerlendirmiş oluyorsun. ne zaman iş değiştirip kendim araba ile gidip gelmeye başladım kitap okuma/dinleme yalan oldu. bi ara tekrar gaza gelirim diye üyeliği iptal etmedim. 30 kredi fln biriktirip kütüphaneye bastım kitapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar