dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 milf diye kategori var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 adam kendini kaybetmis. kalbimin oldugu yerde balon var falan diyo. sevmeyi gec, cildirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Marty said: adam kendini kaybetmis. kalbimin oldugu yerde balon var falan diyo. sevmeyi gec, cildirmis. ya da kalp yetmezligi geciriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 İşte bunlar hep kimyasal tepkime. Veriyor bünye kimyasalı veriyor bünye kimyasalı onunla çiftleş üre diye ama hiç düşünmüyor oluru var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 olgun tatı bir başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 olgun mu, dolgun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Editor said: olgun tatı bir başka tatü demek istedin galiba http://www.youtube.com/watch?v=6yP4Nm86yk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 çikin elf elf gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Adam yok olmuş ortadan bildiğin 8-) 6 Yaş farkını dert etme benim eşimle aramda 10 yaş fark var ;) dış görünüş , para pul'da fazla dert etme öyle süper bir tipimde yok (eşimin güzelliğine kıyaslarsak) evim arabamda yok yalan söylemeden kandırmayı bileceksin (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 abi resmen bana umut oldun, topic içinde yazdım bende aynı durumdan muzdaripim, benimkide sana yakın bir durum 9 yaş var(ben büyüğüm) ve aynı şirkette çalışıoz, bakalım bu ay içinde dananın kuyruğu kopacak konuşacam artık ya gg ya gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Baba anlamadım ben kadın mı bizimkinden yaşlı yoksa bizim eleman mı daha yaşlı? Zira erkeğin 6 yaş büyük olması normal değil mi emenike? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Eleman kızdan büyük anladım ben, 6 yaş baya normal ama insanlar ilginç bir şekilde dert ediyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bence kız elemandan 6 yaş büyük. yoksa ne manası var 6 yaş fark var demenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 6 yaş normal o zaman ya , eğer bahsettiği 18-12 değilse sıkıntı yok bunda. Gerçi yeni türkiyede ona bile normal diyecek insanlar var. edit : eğer eleman 6 yaş küçükse o zaman biraz sıkıntı fakat bu kadar çok seven adam o hatunuda ikna eder , herif kalbimin yerinde balon var demiş lan , ben karım için böyle konuşmadım öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bu kardişinizide görün paticikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 KuddusiMavra said: bence kız elemandan 6 yaş büyük. yoksa ne manası var 6 yaş fark var demenin? Büyük ihtimalle 18-24 veya 20-26 yaşları bir şekilde ortamında geyiğinden dolayı insan çekinebiliyor , bazı arkadaşlar mehehe lise kapısında mı bekledin diye dalga geçebiliyorlar filan ondan dolayı sanırım ben tanıştığımda 19-29'duk hakikaten bazen söylerken kızardığım zamanlar oluyordu şimdi çıtır aldım olaaaam!! diye karşı saldırıda bulunuyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kız elemandan 6 yaş büyük olsa sorun olmaz ki. al yüzüğü çık karşısına, zaten köprüden önce son çıkıştadır o. tahsilattan sonra bi ara bozar işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 9 kurtarmıyo kardeş büyüt de gel. Üniversite aşklarının çağındayız, 9-10 yaş farkı çok bu devre için, olmaz senin iş. Arada 3D-akıllı telefon-internet gibi kuşak farklılıkları var asdfas sleepingdeath said: bu kardişinizide görün paticikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 topicigin sahibi yoksa ben çökecem topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sen bugün is cikisinda konus. yanliz yengenin bir fotosu lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 zaten bi yerlere gidip bir şeyler içeceğiz bi ara ama bakalım nasıl gelişecek olaylar, bu arada trolleme selee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 troll yok. normal yorum yapicaz resme. faceyde olur. ayrica ismimi dogru yaz terbiyesiz. bu konuda hassasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sleepingdeath said: zaten bi yerlere gidip bir şeyler içeceğiz bi ara ama bakalım nasıl gelişecek olaylar, bu arada trolleme selee. Aha benim taktik yanına kafa kızlı erkekli 2-3 eleman bulursan olur bu iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bence olmaz bu is. adam bosuna umut verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar