Kostok Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 abi nasıl anlatsam bilemiyorum. ilk gördüğüm zaman işe ilk başladığı gündü. akşamm servisd beklerken karşılaştım. o kadar güzel di ki gözlerinin içerisinebakamamıştm. ertesi gün mutfakta karşılaştık. güzel elleriyle çay doldururken çaycı ablalarla sohbet ediyorduç aynı gün öğle arası yemekte sırada gördüm. inanılmaz güzel bir insan. tanrı neler yaratıyor. her gün sabah saat beşte falan uyanıyorum heyecandan. sırf onu görcem dişye yataktan frlıyorum. biliyorum güleceksiniz bu başlığa, dalga geçeceksiniz. ama umurumda diil yani. en son lisede falan kendimi bu kadar şapşal hissetmiştim. n'oluyor bana bilemiyorum. çok kızlar tanıdım, bir kısmını sevdim bir kısmıyla kötü bitti her şey, bir ksmıyla arkadaş bile kalabilirdik, üzüntüden ikimizde ağlayarak havaalanında ayrıldığım kız arkadaşlarım da oldu ama böyle hisler hiç yaşamadım. kalbimin olduğu yerde kocaman br balon var ve onu gördükçöe içimi daha da sıkıştırıyor sanki. karla bonoff şarkı söylerken neler anlatmak istiyormuş anlayabileceğim bir insan tanıdım sanıyorum https://www.youtube.com/watch?v=tLblG-XV_X4 aramızda biraz yaş farkı var 6 aş kadar sanıyorum ya da beş, insan değil, tam bir elf, neyse ya, çök kötüyüm zaten offfffffff akşamdan beri sokaklarda dolaşıyorum, onu düşünmemeye çalışıyorum ama başaramıyorum, n'oldu bana bilemiyrum, yani niye bööle oldu, bööle bir insan diilim halbuki, çok kötüyüm abi, nasıl bir varlıktır bu, yani nasıl oluyor da bu kadar etkileyebiliyor anlamıyorum onun gözlerini gözümün önüne getirmek bile gözlerimin dolmasına sebep olabiliyor, çok kötü oldum, ofiste arkadaşlar " Kostok, sana ne oldu=" falan demeye başladılar, bööle boşluua bakarken yakalıyorlar beni, abi hiç ii diilim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 http://www.kibris724.com/d/news/53888.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mizragin gelmiş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 helal sana büyük adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 HAYİN KOSTOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2013/11/12-hain-kostok.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 hem ayni is yerinde hem 6 yas varsa aranizda olmaz o is zaten kiz bossa senden genc biri mizraklar yakinda gecmis olsun gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 masturbasyon yap gecer p.s. biliyorum cok hayvanca oldu ama napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 hepimiz birer hayvan degil miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 aquila said: HAYİN KOSTOK! /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Ulan ne garip canliyiz bi kari gorunce ayarimiz kaciyo. Hami gozu dagitiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Şimdi bu kadar etkilendiysen gidip konuşunca saçmalarsın da kesin. Yaşça da büyüksen "weirdo" olursun direk. Geçmiş olsun kardeş. Hormonları düzeltmeden konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 cumartesi gecesi sen foruma aglarken o kim bilir nerede akşam simidi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 hangi iş yeri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 sicacik sahlep gibi uzerine tarcin ekip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 işe yeni girmenin heyecanıyla ne mutlu etmiştir kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ne tatli ya, ask heyecani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Fistan said: cumartesi gecesi akşam simidi gibi asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 yeteri kadar drama yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Drama is arkadasinin kizi nasil kuturdettigini anlatmasiyla baslayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 adamı üzmeyin lan hiç mi aşık olmadınız hain herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Olduk, o yuzden boyle yapiyoruz ya. Daha beter olmuslugumuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Gerci benim elime kadin eli degmedi, platonik asklardi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 e tabi alistirdiniz semalara oscarlara o oradan atladi sonra geldi bana patladi lara..bu bole cok kezban geldi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar