Lyv Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 µh said: Özel günleri umursamadığını söyleyip sonra trip atanlardan nefret ediyorum ben de. sevgililer günü saçma bir şey buluşmak zorunda değiliz: akşam telefonda konuşurken başlar bugün kızlarında elinde çiçek vardı hep çok mutlulardı =/ doğum günümde özel bir şey yapmak zorunda değiliz hediye de alma: koreden kalem getirtecek kadar kalem delisi diye kendisine güzel bir kalem alınır evde bulusulur restorana gitmek için hazırlanılır: kalem aldın demek haaa iyiymiş pastayı da kendin yapmadın demek bu yıl hazır aldın gene, neyse ben eve gidiyorum ya yılbaşı için gene gereksiz ya dışarlarda falan kutlamak ne gerek var der, plan yapılır arkadaşlarla konusulur önceden gidip mekan geizilir birinde karar kılınır ve ona haber verilir: ya ben dışarı çıkmak istemediğimi söylemiştim yılbaşına ailemle girmeyi seviyorum ne diye zorluyorsun bu kizin istedigi kisi sen degilsin =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Misafir gelince ki cocuk dogdugu icin istemedihin kadarlar. Hastanede zaten yorulmusum , etmisim birde ustune kokoslari agirlamak ve sagolsun esimin mukemmelliyetcigi yuzunden askeri disipline girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 aquila said: cevrende kimse olmayinca bunlar hic sikinti degil, denemeni tavsiye ederim. http://i.imgur.com/nTrFJjg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 abi imzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 hayır kadınım megrime diyor aslında orda asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 oldun said: cok fazla insanın aynı anda eglendigini gormek kişiyi mutlu ediyor ne var anlamıcak. Ofisde 8-10 kişi gülse ister istemez sende gülersin gibi gibi anlatabildim mi acaba.Yoksa oo yee yeni yıl faln degil . Bu arada hakketen bize patlamıs. ofisteki herkes gülüyorsa, kendimden suphelenirim bna mı gülüyoralr diye sinirden falan caktırmamak için güleriö yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 off ayakkabıma gülüyorlardır kesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yekeyeke said: hatun da olsa en güzel yılbaşı evde kutlanır. 300tl kişi başı bir yere vericeğine 500tlye evde karun gibi gece geçirirsin. 3 gün de tatil oh, film seyret yemek ye, uyu, budur yılbaşı. kharon gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 tiLi said: yekeyeke said: hatun da olsa en güzel yılbaşı evde kutlanır. 300tl kişi başı bir yere vericeğine 500tlye evde karun gibi gece geçirirsin. 3 gün de tatil oh, film seyret yemek ye, uyu, budur yılbaşı. kharon gibi mi? sonra karı bıçaklasın seni 4 yerinden kadın milleti evde çok durunca hayattan bir şey kaybettiğini düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 seninki öyle denk gelmiş abi götümüzü yaya yaya keyif yaptık 5 gün, pammuk gibi döndüm işe. ne sinir kaldı, ne stress. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Yılbaşında eğlence dönüşü, kuruçeşmeden beşiktaşa kadar yürüdük taksi bulamadığımızdan. Su içinde yürüsem, su geçirmeyen botum o kadar su geçirdi ki ters çevirsem akacaktı. Tipiye yakalandık. Pantolon bile ıslandı ssdffs. Sbaha 5 civarı eve vardım. Dondum. Ama macera oldu. Anı işte. Güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ben giremedim yeni yıla :p Taşınma yorgunluğu faland erken 11 gibi uyuykaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bingildak said: seninki öyle denk gelmiş abi götümüzü yaya yaya keyif yaptık 5 gün, pammuk gibi döndüm işe. ne sinir kaldı, ne stress. bana hepsi öyle denk geldi abi. seninki asıl öyle denk gelmiş. öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 seçmece alın abi işte, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 biraz olgun olan insan kaçınıyor zaten bu tür günlerde outdoor aktivitelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 40 yılın başı yılbaşını evde geçirdin olgun mu oldun artiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 en son seraylı meraylı olandı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 tiLi said: bingildak said: seninki öyle denk gelmiş abi götümüzü yaya yaya keyif yaptık 5 gün, pammuk gibi döndüm işe. ne sinir kaldı, ne stress. bana hepsi öyle denk geldi abi. seninki asıl öyle denk gelmiş. öyle 1 gün 3 gün 5 gün değil denklem. İstastistiki bakıcaksın denkleme. Yoksa evde oturmak değil problem herkez oturuyo en çok biz oturuyoruz hatta. Ama belli bi noktadan sonra özellikle özel günlerde cıngar çıkmaya başlıyor. Ha yılbaşında en güzeli evde buluşmak biz mis gibi aldık bi şişe ayranımızı gittik arkadaşlara 10 12 kişi mis gibi içtik döndük dolmula taksimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Certhas said: Black_Hand said: Sokarım planına ya, şu şehirde(istanbul) yılbaşı akşamı çıkıp dışarı nasıl eğlenebiliyorsun arkadaş? O sikindirik ulaşımla bir yere gidip sikimsonik fiyatlara birşeyler yapmak ''hülooooğ'' diye mediocre havai fişek gösterileri izlemek adama birşey veriyor mu? Yılbaşını dışarıda kutlamak başlıbaşına soruna davetiye çıkarmak. Şu ne kadar avam bir yorum. Kız arkadaşımla beraber florya'da deniz kenarında gayet nezih bir restoranda beyaz şarap ve balık eşliğinde girdik. Hiçbir sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 kız arkadaşın varsa heryerde girersin problem değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Nezih kutlaman ne kadar güzel olmuş. Dışarı olarak belirttiğim yerler kızılay, taksim vb. sokakta kutlama oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar