Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 bunlar hep fakirlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 kardes ozel gun demisin ama yılbasi resmi tatil yani devletin koydugu kurala saygı gostermelisin sevmiyorsan bile hadi bakim bi daha gormiyim seni burda ergen gibi atarlanirken ptm byy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 cevrende kimse olmayinca bunlar hic sikinti degil, denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 aynen, ben de sadece bu yüzden arkadaş olmuyorum kimseyle. arkadaş olak mı şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Black_Hand said: Sokarım planına ya, şu şehirde(istanbul) yılbaşı akşamı çıkıp dışarı nasıl eğlenebiliyorsun arkadaş? O sikindirik ulaşımla bir yere gidip sikimsonik fiyatlara birşeyler yapmak ''hülooooğ'' diye mediocre havai fişek gösterileri izlemek adama birşey veriyor mu? Yılbaşını dışarıda kutlamak başlıbaşına soruna davetiye çıkarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 yılbaşı ne ya köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Isnt it great barry? Definitely other barry. Tihihi. Bu arada eşşek kadar adamlar oldunuz kendi hayatınızı oturtun kendi istediğiniz düzende yaşayın. Problems solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Bu sene biz evde settlers of catan + alkol ile gireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 o kadar şişman ve yağlı saçlısınız ki taksime çıkıp pandik bile atamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 şimdi lord argosu da alıp akışa gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Alkol smuggladik atraksiyon oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 ginaly said: şimdi lord argosu da alıp akışa gidiyorum ben. lortbarzos pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 keske beni de kizlar cagirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 http://i.imgur.com/0hjO1mK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Sanki her gün parti yapıp eğleniyorsunuz bu kadar bencil olmayın lan. Sevmiyorsanız da yılda birkaç gün hayatınızdaki insanlar için bir şey yapmış olun ve çevrenizdekilerin ne kadar gerzek olduklarını unutup eğlenmeye çalışın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Yılbaşı mutlu olup eğlenmek için bahane. Başkalarının eğlenmesine uyuz olmanın gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Yılbaşı kutlamasının amacı sevişme umudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 benjani said: Yılbaşı kutlamasının amacı sevişme umudu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 bunca yil yanlis girmisim yilbasina demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 hatun da olsa en güzel yılbaşı evde kutlanır. 300tl kişi başı bir yere vericeğine 500tlye evde karun gibi gece geçirirsin. 3 gün de tatil oh, film seyret yemek ye, uyu, budur yılbaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Valla arkadaş ortaminda yapilan yilbasi etkinligi cok daha guzel.Yillardir yaptigim aktiviteyi bu sefer disarda kutlamak amaciyla berline geldim.Bakalim burdaki aksiyon evdeki yilbasi partimin uzerine çıkabilecek mi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 yekeyeke said: hatun da olsa en güzel yılbaşı evde kutlanır. 300tl kişi başı bir yere vericeğine 500tlye evde karun gibi gece geçirirsin. 3 gün de tatil oh, film seyret yemek ye, uyu, budur yılbaşı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 arkadaslar yozgat'ta olaniniz yok mu yalniz gecirmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Gel akşam akdağmadeni belediyesinin party'sine gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 kürt napıyon lan la puertaya gidion mu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar