akirafes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Gittiklerim. 1 GODIVA 2 L’ART DU CHOCOLAT 3 VAKKO 4 MARIE ANTOINETTE CHOCOLATIER 5 Mövenpick Gurme 6 Gezi Patisserie 7 Mudo Chocolate 8 J'adore Chocolatier Il ciccolato e’ l’amore çikolata aşkdır. Rengarenk, tutkulu, sınırları zorlayan bir tek MARIE ANTOINETTE CHOCOLATIER i buldum lezzeti tarif edilemez. Tatmadığınız yoğunlukta bir lezzet. Annem ve babama Yılbaşı akşamı, benim için en değerli kişilere en değerli lezzet. kilosu 268Tl Ama şu andaki bir kampanya ve biraz akıllı bir pazarlıkla 105 tl ye aldım. Zorlu center dan aldım. Eger sizde bir hediye arıyorsanız İstanbul daysanız daha güzelini bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 istanbul'da degilim, yollayiver bi zahmet. bi yerimiz sismesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 beşiktaş'ta vardı bi tane valonia iyi gibiydi orası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 fotodaki kutu kaç para onu söyle sen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 fotoğrafta hiç güzel gözükmüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 yazdım 105 tl ye aldım. 268 normal fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Moda'da Çikolata Dükkanı var, güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bu arada viral gibi olmamış mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 asuman baya iyi orda (Y) Nako said: Moda'da Çikolata Dükkanı var, güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 J'adore iyide uzak bana baya godivada cok bozdu ulker sonrasi, hic eskisi gibi degil ama fiyatlari pahalli neyse cikolata almadim bu sene :D cok sevdigim bir aile dostumuz bana ozel tiramusu yapiyor ki italya disinda o tadi bi onun tirmasisunda bulabildim, resmen igrenc igrenc pastamsi seyler satiyorlar turkiyede tiramisu diye geri kalan her cikolata kacamagi icin baileys :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 J'adore Chocolatier'im pizzası daha güzel çikolatasından. Enfes pizza yapıyorlar. Hele Eataly ile kıyaslarsan. Mudo daki ise sıradan bilindik çikolata dahiyane bir yanı yok. Godiva rezalet ötesi hele 8 tane çikolata 100 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 orta okul arkadaşım var facebooktan ekleştik hiç konuşmadık. homemade çıkolata işine girmiş galiba zaman tünelinde görüp duruyorum. reklamını yapıyım severdim bebeyi orta okuldayken http://www.evvie.com.tr/ dükyanlarıda bu galiba http://i.mahmure.com/g/2013/9/13/evvie_a57f2615-9916-4967-b7e4-d9145c877fcc_8.jpg https://irs0.4sqi.net/img/general/600x600/16563724_pnloU0qDrMswe-4k9EeAXtdzekQKBFOh1DqPOHP9k74.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Kahve dunyasi Gofrik, cok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 J'adore'a beatrice için gitmiştim bir ara ama anlattıkları kadar yok ya. Evde de yapıyorum ben aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 öyle asortik isimli çikolatacılara benzemez PENDİK https://c.zmtcdn.com/data/pictures/1/5907471/6429eb7b6defe4142dbc6e000d404c6a_featured_v2.jpg PASTANESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 http://www.galatasekercisi.net/wp-content/uploads/2014/01/baton-cikolata.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Laurelin said: J'adore iyide uzak bana baya godivada cok bozdu ulker sonrasi, hic eskisi gibi degil ama fiyatlari pahalli neyse cikolata almadim bu sene :D cok sevdigim bir aile dostumuz bana ozel tiramusu yapiyor ki italya disinda o tadi bi onun tirmasisunda bulabildim, resmen igrenc igrenc pastamsi seyler satiyorlar turkiyede tiramisu diye geri kalan her cikolata kacamagi icin baileys :D cihangire uğrarsan manuelin tiramisuyu dene. cheesecake ve tiramisuyu bi orda sevdim ben trde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Peregrin said: istanbul'da degilim, yollayiver bi zahmet. bi yerimiz sismesin cok gec..cook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Myrica said: çikolataya 268 lira harcamak. hatta ve hatta 268 liralık çikolatayı 105 liraya almakla övünmek. onu 105 liraya aldıysan,gerçek fiyatı 268 lira değildir,olamaz. fiyat şişirilmiştir. ama güzel konu en iyilerini yazın lazım olur bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 J'ador azıcık overrated geldi bana 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 duydumda hic gitmedim manuele, anlatanlar hep hipster olunca bole onyargi yaptim sanirim gidersem deniyim ama bi ikiisnide, cheesecake gene yapan yapiyorda tiramisu cok zor. italyada marketten yarim kilosu 8 euroya aldigim tiramisu bile bicer dover gibi geciyorum bizim "gurme" kafasi restoranlarin yaptigini, adam tiramisu yapiyor ama ya kuru yada kahve tadini bile alamadigin kekli muhallebiden ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 orc_lord said: J'ador azıcık overrated geldi bana 8-) j'adore zaten konseptten kazaniyor :P iyi cekim alanina acmis dukkani falan filan, oh lala beatrice de tam bole tirilice gibi tirt ama lezzetli ha gelirsek neden populer http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2011/06/umut-sarikaya-kizla-gelinen-mekan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Haklısın yer bide konsept olayı var. Max Brenner'ı tavsiye ederim keşke Türkiye'ye de gelse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 ben de şöyle bi bakıp içeride müşteri yoksa oturuyrum genelde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 jadore overrated kesinlikle... Bir tek acı biberli hot choc.'ını seviyorum o da tadinin efsaneliğinden degil,soğukta iyi gidiyor asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar