Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik wealth poll

Joker

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

di said:

Yalniz kimse anlamamis konuyu ya da isine gelmemis, lol.

Sayfayi assa dogru kaydirirsaniz "hadi madem zenginsin suraya biseyler bagisla hadi be zengin abim, kral abim" diyo. Paticik o kismi gormezden gelmis direkt.

yok,ben gördüm. varlığının % 0.00001'i 0,95 Lira ediyor. Bağışlasana dedi. sallamadım.

hoopp burdan 100k varlığın olduğu çıkıyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Millionaires (US$) ~10 million ~0.15%
Billionaires 1,594
People earn below $2 per day ~3.25 billion (~50%)

tahmini %50'nin altındakilerin yaşam şartları bu şekilde galba

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/08/08/article-2387359-1B3502A0000005DC-839_638x437.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-rkng-xAKhLY/VCwpEUOSSzI/AAAAAAAAAGg/a80kxu2W5yw/s1600/10413386_755935551129402_3729187055695794848_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

yapmadim ama tescilli fakir oldugumu herkes biliyor sanirim.

arkadaslarla disarida bulusacagim zaman onceden evde yiyorum ki disarida param gitmesin. anca su falan iciyorum disarida. kahve tasikardi yapiyor diyorum cunku su ucuz abi.

"param olsa ustume basima falan giysi falan alsam" hayalim bu yani. oyle araba maraba, ne bileyim ev vs dusunmekten uzak bir haldeyim
Sosyal ağlarda paylaş

haha dasaa

dem feelz

%1.70 küsür mü ne çıkardı, ama yalan yani. hiç kendimi o yüzdelik dilimde hissetmiyorum. hatta maaşlar ne zaman yatacak onun gerginliği var. perşembe ayın son günü, yarım gün heryer. bizimkiler sabahtan yatırır mı yoksa 1 ocak veya 2 ocak a sarkar ım işte onun gerilimi var üstümde.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

KuddusiMavra said:

di said:

Yalniz kimse anlamamis konuyu ya da isine gelmemis, lol.

Sayfayi assa dogru kaydirirsaniz "hadi madem zenginsin suraya biseyler bagisla hadi be zengin abim, kral abim" diyo. Paticik o kismi gormezden gelmis direkt.

yok,ben gördüm. varlığının % 0.00001'i 0,95 Lira ediyor. Bağışlasana dedi. sallamadım.

hoopp burdan 100k varlığın olduğu çıkıyor :P

Emin misin? B)-
gerçi 1 sıfır fazla koymuşum ama biraz daha çık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...