Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik wealth poll

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

di said:

Yalniz kimse anlamamis konuyu ya da isine gelmemis, lol.

Sayfayi assa dogru kaydirirsaniz "hadi madem zenginsin suraya biseyler bagisla hadi be zengin abim, kral abim" diyo. Paticik o kismi gormezden gelmis direkt.

yok,ben gördüm. varlığının % 0.00001'i 0,95 Lira ediyor. Bağışlasana dedi. sallamadım.

hoopp burdan 100k varlığın olduğu çıkıyor :P
Mesaj tarihi:
Millionaires (US$) ~10 million ~0.15%
Billionaires 1,594
People earn below $2 per day ~3.25 billion (~50%)

tahmini %50'nin altındakilerin yaşam şartları bu şekilde galba

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/08/08/article-2387359-1B3502A0000005DC-839_638x437.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-rkng-xAKhLY/VCwpEUOSSzI/AAAAAAAAAGg/a80kxu2W5yw/s1600/10413386_755935551129402_3729187055695794848_n.jpg
Mesaj tarihi:
yapmadim ama tescilli fakir oldugumu herkes biliyor sanirim.

arkadaslarla disarida bulusacagim zaman onceden evde yiyorum ki disarida param gitmesin. anca su falan iciyorum disarida. kahve tasikardi yapiyor diyorum cunku su ucuz abi.

"param olsa ustume basima falan giysi falan alsam" hayalim bu yani. oyle araba maraba, ne bileyim ev vs dusunmekten uzak bir haldeyim
Mesaj tarihi:
haha dasaa

dem feelz

%1.70 küsür mü ne çıkardı, ama yalan yani. hiç kendimi o yüzdelik dilimde hissetmiyorum. hatta maaşlar ne zaman yatacak onun gerginliği var. perşembe ayın son günü, yarım gün heryer. bizimkiler sabahtan yatırır mı yoksa 1 ocak veya 2 ocak a sarkar ım işte onun gerilimi var üstümde.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

DarKRideR said:

Lr0.02 is just

ben harbi fakirim ak

gelire yıllık giriyonuz di mi, türk kafasıyla aylık kazancı yazarsanız fakirleşiyonuz tabii sdfg

yıllık girdim, olm benim gelirim yok :( ana baba sırtına külfetim.
Mesaj tarihi:
ARKADAŞLAR ALDANMAYALIM YAHUDİ OYUNLARI BUNLAR

%1 %3 DİYE DİYE CEBİNİZDEKİ PARAYA BİLE GÖZ KOYMUŞ SİYONİSTLERİN İŞİ

ALLAH RIZASI İÇİN PARANIZI AKTİF BANKTA SAKLAYIN BAĞIŞLARINIZI MAVİ

MARMARAYA YAPIN.
Mesaj tarihi:
Joker said:

KuddusiMavra said:

di said:

Yalniz kimse anlamamis konuyu ya da isine gelmemis, lol.

Sayfayi assa dogru kaydirirsaniz "hadi madem zenginsin suraya biseyler bagisla hadi be zengin abim, kral abim" diyo. Paticik o kismi gormezden gelmis direkt.

yok,ben gördüm. varlığının % 0.00001'i 0,95 Lira ediyor. Bağışlasana dedi. sallamadım.

hoopp burdan 100k varlığın olduğu çıkıyor :P

Emin misin? B)-
gerçi 1 sıfır fazla koymuşum ama biraz daha çık.
Mesaj tarihi:
said:
Millionaires (US$) ~10 million ~0.15%
Billionaires 1,594
People earn below $2 per day ~3.25 billion (~50%)

8 milyar insanın yarısı günlük 2$'ın altında yaşıyor abi. insanlar çok fakir sende haliyle yüzdelik dilimde yüksek gözüküyorsun.
  • Yeni Oluştur...