Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 kulaklık standına geri dönelim bi, kulaklık üstte kulaklık alta yerleşcek birşey yokmu? bilemedim de nasıl olacağı. masanın üzeri çok dağınık görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 internette gördüğün bi örnek ya da kendin ne istediğini paintte falan çizersen yapabilirim istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 bulduklarım bunlar yalnız benim joystick kablolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ultimate stand şu da, işkencede beklemesi uzun surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 @Dragonfire, yaparım üçünü de @Esh, onu da yaparım ama bence o sadece gösteriş falan kullanışlılık üstüne kulaklığı taktığın an bitiyor. her hangi bi askı gibi ama bunun görünüş dizayn falan güzel durur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 üstteki raflı kolay gibi gelip geçerken izmirden bi ara alabilirim yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Şundan alıp üstüne taksan kulaklığı olmuyor mu ? http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/erkek-kafa-cansiz-manken-bere-ve-sapka-vitrin-mankeni-cansiz-manken-kafasi-259913767 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etranger Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Çok iyiymiş eline sağlık. Kedi evi yapıyor musun ? 2 katlılardan. Geçen sene aldık petshoptan, 1 senede perte çıkardı bizim 2 canavar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Başka şöyle bişi istiyorum, yapabilir misin? yaparsan kaça yaparsın http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2017/04/parenting-inventions-kids-babies-gadgets-5-59033a4fe1c8b__700.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Şuna benzer bi bar arayışındayım, böyle orjinal ve kullanışlı bir şey. https://cdn.pbrd.co/images/GAhSntQ.png Yapılabilir mi? Örn bu resimdeki ne kadar eder? Yaygın satılanların çoğu köşeli basit ve standard hatlara sahip. Böyle detaylı ve sağlamca şeyler pek yok sanki ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Quo-Vadis said: Şundan alıp üstüne taksan kulaklığı olmuyor mu ? http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/erkek-kafa-cansiz-manken-bere-ve-sapka-vitrin-mankeni-cansiz-manken-kafasi-259913767 şundan alasım geldi eve bi de googly eye yapıştırıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Şunu 5 bin liradan aşağıya bulamazsın herhalde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Holy said: Şunu 5 bin liradan aşağıya bulamazsın herhalde ya. ya aslında bana da geldi ama o fotoğraftakini 1200'e buldum. ama eve hiç uygun bir şey değil. ufak tefek elden geçirmek gerekcek ama saklicak yerimde yok. atolyem falan olsa taş gibi yapar 5-6bine satmaya çalışırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 xaty, oradaki işçilik göz yaşartır. uzun kütük masaya 3-5 ten aşağı çekmiyorlar, bunu sen hesap et. * 1200 e buldunsa, kanser yapıyordur o tahta. yada ne bileyim içinde hacı öldürmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 o kütük mobilyalarda fena kazıklıyolar gibi geliyor, anlam veremiyorum o fiyatlara. (sıfır bilgim var konuyla alakalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 1200 e al onu hiç elleme kullan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 çok efsane bişey gibi geldi bana o bahçeli evde akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Fistan said: çok efsane bişey gibi geldi bana o bahçeli evde akar daha az önce konuştuk bizim salona hiç uymaz ama bahçeli evde verandaya süper olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 es kaza yağmur altında kalırsa, tekrar foto atar mısın dfbsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Ona sürülen verniği sana sürsek havuzda bile ıslanmazsın. Ki ona da güvenmiyorsan, alırsın bir yat verniği oturursun başına cumartesi-pazar, 4 saatte falan en ince ayrıntısına kadar verniklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 tekerleri alt şasiyi sökeceksin altına buzdolabı yaptıracaksın gömme evin bi yerinde de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Bütün esprisi tekerlekli olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 aynen posta arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Şunu yapmak kaca malolur ve yapabilirmisin fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar