yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 mavi batman çıkmış panpa yıkılıyomuş dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 valla lape hastanesi 370 deyince rotayı devletimizin hastanelerine çevirdim şişli etfale gidicem değişiklik olsun muhtemelen cipram verir yollar dert dinlemez. 300 tl verip de dert anlatmam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bi kullan iyi gelirse ben de kullanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kotu gelirse de ben kullanayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yumy said: mavi batman çıkmış panpa yıkılıyomuş dene bence olm iyice tatmin olamazsın ha. serotonin reseptörlerine kalıcı zarar veriyo. ya da doktorlarım beni kandırmış olabilir. kendim araştırmadım niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 senko sen kafanı bu kadar işe paraya taktıkça hiç bir psikolog kurtaramıcak seni. mal bu adam ya dsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 senko said: lan bişi sorcam trollemeyin de veya trolleyin bu piskologlarda can sıkıntısına kaşrı ilaç var mıdır benim acayip canım sıkılıyo son bikaç aydır bööle bişi kullanayım canım daha az sıkılsın mümkün mü? Pati halkının alayının psikolojisi bozulmuş yalnız. Abi psikolog ilaç yazamıyor ama can sıkıntısına iyi gelir. 8 seansın sonunda can sıkıntının nedenini bulabilirsin. Bizim üni yüksek lisans öğrencilerine eğitim amaçlı terapi yaptırıyor, terapiyi bitirmeden dersten geçemiyon. Birkaç kişiyi yönlendirdim patiden, söylediklerine göre memnun kaldılar. İsteyeni ikinci dönem başında yönlendireyim. Hem ücretsiz hemde çok deneyimli bir terapist hoca tarafından takip ediliyor, bence iyi bir fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 terapiyi kizlar yapiyormus saldirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Madcat said: senko sen kafanı bu kadar işe paraya taktıkça hiç bir psikolog kurtaramıcak seni. mal bu adam ya dsfdsg senko ya dakikasi 500 e terapi yapacaksin.. en hizli iyilesen hasta olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Aynen benim dönemde de tek erkek bendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ankaradan uzaktan cbt yaparlar mı ya acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 dişi psikolog varmış nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 psikologa git dendi mi? direkt psikyatriste gidenlere uyuzum ki çok yakınımda var öyle uyuşturucu/alkol kafasında doz artıra artıra bilindik ilaçları çekirdek gibi dayıyo adam bizim ki de demek ki ben de adh varmış demek ki hormonlarım düzensizmiş falan diye tatlı bahanelere sarılınıp 1 yıl önce neyse aynen devam ediyor bişey de diyemiyosun, ama yav anlamıyosun oluyor ha arada kıskanıyorum lan bende de vardır belki bişeyler ilaç içsem über olur muyum acaba diye ama... uyuşturucu kafası işte, az alkol içeyim rahatlayayım biraz daha içeyim, sigaramı yakayım rahatlayayım hap atayım eğleneyim mutlu olayım kokain çektim egomu cozutturdum lsdi içtim gerçek beni keşfettim düşünce kapasitem arttı felan... daha samimi neredeyse şu standart pskyatri ilaçlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Bağımlılık varsa direk terapiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Esh said: 250ye rusa git, açılırsın. cozum adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Esh haklı neyse ben şarap açıcam şimdi dün 25 tl ye 1,5lt lik şarap aldım bu şarabı içip fransız le paix hastanesinde dora hanım'a dertlerimi 370 tl karşılığında anlatırsam sosyal uçuruma düşerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 370 lira verdigin bi kadinla konusuyor olmaman lazim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 psikolog arkadasim var benim kucukyalida, 30 degil daha kizcagiz ve vizitesi dusuk baya hele sgk filan varsa arkadas olmasak bende gidicemde kabul etmiyor :( anadolu yakasinda oturupta genc, dinamik ve uygun tarifeli psikolog ariyan varsa duyrulur hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 guzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Laurelin said: genc, dinamik ve uygun tarifeli Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 offf amma fesatsiniz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 10 kere guzel mi diye yazip gonderdim, mesaj gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Laurelin said: genc, dinamik ve uygun tarifeli Konunun burdan sonra ki 5 sayfasını okumuş kadar oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 para hariç her problemini çözerim, hadi iyi gecemdeyim bişey de istemiyorum karşılıgında anlat bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar