bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 sayın fanatikler, futbol ile zerre alakası olmayan bir adam olarak depomuzdaki arkadaşımıza yılbaşı hediyesi alırken sizden yardım rica ediyorum. arkadaşımızın en büyük tutkusu beşiktaş. adama 2016 dileğini sordum, beşiktaş şampiyon olsa bana yeter hasretiz dedi. o kadar fanatik yani. şirket hediyesi olacağı için 30-70 tl aralığında tutarsanız süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 mac bileti al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Ismine ozel atki yaptirt da 3 gunde gelir mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Holosko + bi miktar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 istanbulda oynanacak ve bu fiyat aralığında bilet alabileceğim maç hangisi olabilir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Sigara iciyosa besiktas logolu zippo. Ne biliim boyle bi tasla iki kartal vurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 pattisliborek said: Holosko + bi miktar para. Bak adam daha 3. Mesajdan basligi kazanmis sdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kombine bilet. ohh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Esh said: Ismine ozel atki yaptirt da 3 gunde gelir mi bilmiyorum fanatik adamın böyle atkısı yok mudur? olan şeyden bir tane daha almayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Zaten bütün maçlara gidiyordur pasolig falan vardır o kadar fanatik adamda. Atkı matkı olabilir güzel fikir, git bi beşiktaş store a bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 holosko virtual reality gibi bir şey mi asdıhasdgu google a yazdım adamlar çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bingildak said: holosko virtual reality gibi bir şey mi asdıhasdgu google a yazdım adamlar çıktı adam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Maketimsi şampiyonluk kupası al vardır herhalde böyle şeyler süs gibim asdf Gerçi dalga geçer gibi de olabilir "hehe siz anca bunu alırsınız" der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Yeni yapılan İnönü Stadı'na git hacı. Kap oradan bir tuğla veya inşaat parçası, siyah & beyaz hediye kağıdı ile paketle. Souvenir getirdim sana diye hediye et. Bedavaya WIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 hala buraya bakmadiysan zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kupa al kupa görsün bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 pattisliborek said: Holosko + bi miktar para. AHAHAJSFGHAJKLŞS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 o kadar hasta fanatikse arkadaşınıza alabileceğiniz en iyi hediye 12 li psikiyatrik terapi seansıdır çok da sallamadığınız biri ise bir tarafında beşiktaş öteki tarafında da ailesi/kızarkadaşı fotosu olan kupa alın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 10 liraya bjk armali kupa al icinden aovmek gelsin ama sovemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://www.kartalyuvasi.com.tr/tr/bjk-f150-atki-standart-p-1611 http://www.kartalyuvasi.com.tr/tr/bjk-f155-atki-standart-p-1614 şu tarz atkılar güzel olur. ya da kupa al. http://mcdn01.gittigidiyor.net/14096/tn30/140967148_tn30_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://i.capsspot.com/s/12/8/1053316.jpg tshirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Amokaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 beşiktaşa yolun düşerse küçük heykelin ordaki arasokaktan migrosa doğru yürü. çin büfenin yanındaki mağzada güzel seçenekler var. ayakkabıdan magnetine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 internetten alıp adresine göndereceğim ya. gidip al, takdim et durumu yok. personele hediye yani. öyle çekiliş konsepti falan değil. atkılar hoş ama acaba atkısı yok mudur böyle. bilet konusunda yok mu tavsiye? maç bileti daha temiz geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bilet sıkıntı asıl, adamın programı uymaz canı gitmek istemez belki soğukta bla bla bilemedim çok fanatik affetmez çıkar gider diyorsan olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar