Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 TheRiverBelow said: tw'nin açılımı ne bu arada ya? bi ara böyle çok hardcore trolleyen adamların nikinin altında "troll warrior" olarak yazılıyo diye düşündüm ama, hiç sormaya cesaret edemedim. Town Watch :) Bölüm moderatörleri milleti şikayet etsin diye kurulmuş bir sistemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bobiler.örg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kendimi intihar ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Beni DH'den kurtardınız ya. Gerçi burayı keşfetmeden çok önce bırakmıştım DH'yi. Technopat vs bakınıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 keske kalsaymissin https://i.ytimg.com/vi/XD2jwQ6SOKk/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Sebeb? Evet b ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 MASÖR ALİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kadınlarklübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bir ara evli erkekler klübü vardı. çok güzel muhabbet dönerdi. itiraf.com vardı. hala var galiba. ama buranın tadı başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 klüp değil kulüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 aklimis.kim.com vardı eskiden tey tey. facebook instagram ekşisözlük gideriz. eskiden ethernass ta takılırdık frpworld vardı ama hepsi hayal oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Pati kapalıyken ben 4chan'e giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 pati alışkanlık oldu ya bırakılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 zengin olursam lokal kuracağım lan bize,söz. leman kültür merkezi varsa paticik kültür merkezi neden olmasın? ama taksim'de değil de kadıköy'de açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 PKM falan yazma abi tabelaya yoksa taşlarlar. ama benim de aklımda paticik cafe tarzı bir yer var. böyle duvarlara en efsane postları falan asılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 isim pepelek gibi orjinal ve süper bişey olarak kalsaydı olurdu. paticik isminin seçilmesinde payı olan herkesin kafasını kedi tırmalar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 adı paticik diye buranın ne ekmeğini yedik zamanında hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bana ulaşan ekmek olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 totemic said: PKM falan yazma abi tabelaya yoksa taşlarlar. ama benim de aklımda paticik cafe tarzı bir yer var. böyle duvarlara en efsane postları falan asılacak. eşimle birlikte dükkan konusunda sağlam bir kazık yedik. başka bir başlıkta anlatmıştım. ama eğer dükkanı teslim alırsak paticik ile ilgili de bir şeyler düşüneceğim dükkanda. hiçbir şey yapmasak bile paticik üyelerine yemeklerde özel indirim yaparız. ah,bir açsak o dükkanı. ama PKM'yi de açarız inşallah. Önüne de ÇETİN GÜVENLİK'ten elemanları dikerim alim allah. ulan para,sen neymişsin beeeee!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 forum.donanimhaber.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 reddit falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Ben hem reddit hem paticiğe giriyorum, such procrastination, much waste of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Anhora said: Beni DH'den kurtardınız ya. Gerçi burayı keşfetmeden çok önce bırakmıştım DH'yi. Technopat vs bakınıyordum. Sen geri git ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kızlarsoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bak yine paticiği kapatıp paticik açtım. ABV YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar