Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 karakalem çalışması, boyut küçük biliyorum fakat bana ait değil http://i.hizliresim.com/resim.png cesaretlendirelim mi arkadaşı internete yüklemiyormuş Cuce:hızlıresim kullandığın ıcın kaldırdım, cabukresim kullansaydın ızın verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Anatomi çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kuzen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Bırak yüklemesin internete zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 here comes the derail ninja-san? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kafanızı yan çevirin at görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hakkaten yüklememekle iyi yapıyormuş teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yüklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Devianta filan atsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Altına bir iki felsefi cümle yazıp facebookta paylaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Bazılarınız büyüdükçe ne kadar çirkin insanlar olmuş. Sonra pati eskiden böyle değildi yeaa diye ağlıyorsunuz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 internete yükleyip, yüklememesi noktasındaki kararın altında nasıl bir beklenti var? eğer yıkıcı ve yapıcı eleştiri almak istiyorsa ikisini de bol bol bulur gittiği noktalara göre. deviant art falan mesela komün noktasında yapıcı eleştiriye daha yatkın ama internette nereye koyarsa koysun yıkıcı eleştiriden kaçış yok. kansere tedavi buldum, bedava kendi cebimden destekleyerek bütün dünyaya dağıtıyorum de yine yıkıcı eleştiri gelir yani. internetin suçu yok, insanlar iğrenç. cesaretlendirirken bunu düşünüp cesaretlendirme veya cesaretlendirmemek gerek. bence hiç bulaştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Gayet güzel lan işte daha ne olsun. Sanatsal bir yorum yapamayacağım ama gözüme hoş geldi yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 nereye bakıyor bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 4chan /b/'ye koysun çok yapıcı eleştiriler gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yüklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Yetenek var cesaretlendirebilirsin, tabi temel bazı şeyleri çalışması lazım, daha basit şekilli objelerle kompozisyon ve lokal tonlar üzerine çalışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 kafayı yiycem bunu çizen kız sureyeliydi dil öğrenmek için internetten formal konuşuyorduk bana bileğini kestiği fotoğrafı gönderdi sadece uyku sorunu vardı ölmek istemiyor ama bunalımda offffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 noluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 yaşıyor fakat ben psikolog değilim sadece iyi davrandım insan olarak sadece yazışma var/ sıfır duygusallık(kız-erkek) 28 yaşında, universite mezunu derdi ne bilmiyorum, nasıl sorulur bilmiyorum varsa tavsiyeler yazın yeni konu açamadım ilk resmi mod kaldırabilir mi dünya küçük illa ki birisi rahatsız olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 2-3 gün yazmamıştım, şak diye gece 1.de fotoğrafını koydu bileğin üzgünüm dedi 1-2 saat yazdım kapattım kardeşinin yanında kalıyor, hayati sorunu yok yarım litre ağladım lannnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 profesyonel yardıma ihtiyacı var belli ki internetten nasıl yardımcı olacaksın ki. yardım alması için motive edebilirsin ancak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Ne diyelim abi biz sana şimdi, yapacak bir şey yok konuşup rahatlatmaya çalış türkiye ye davet et gezdir falan istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar