Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ibneeeleeerrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 paticikten bazı arkadaşlar bilir 2003 yılında masaüstü oyunda eşcinsel samuray oynamışım. 2004 yılında panseksüel bard oynatmışım. bende de bi ibnelik var demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 başörtüsünden sonra etekli fotonu bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 nickimi horaciye yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Arkadaşlar bu arada özel mesajdan söz konusu kızlarla tanıştırasana falan diye mesajlar geliyor, hatta kuZeninle tanıştırır mısın diyenler bile var, yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 kuzene yuruyen kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Kafası karışmıştır onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 kafa karisikligi degil o. kanin baska yerde toplanmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 axedice said: Longshanks said: lezbiyen olması için romantik hisler gerekiyor sanırsam Ahah nasıl ya romantik bişey hissetmeyen bi öküz (ben?) mesela aseksüel mi oluyor karılardan etkilenmesine rağmen? Adı üstünde cinsel eğilim, cinsi münasebette bulunmak istediğin tarafa eğilim. Romantik momantik sonradan gelen şeyler geçiniz. abi romantik hisleri yanlış anlamışsın mum ışığında sofra kurmaktan bahsetmiyorum. elini tutma isteği vs. orda bahsedilen. yanağından öperken dudağını dişlemek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Hepsi cinsel arzunun öncülü bunların? Gerçi bi hapishane örneği verildi ama orda da birbirine kayan adamların hepsi biseksüel bence. Tıpkı insanlar dahil bütün memelilerin biseksüel olduğu gibi. Evet evet İstediğinize kayabilirsiniz gençler rahat olun. Hepimiz biseksüelmişiz kesin bilgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Oha iyi bulmuşsun ahah. Ama o zamandan bu zamana daha fazla insanla konuşma tanışma fırsatım oldu yavaştan değişti fikirlerim. Ya da şöyle diyeyim o zamanlar cinsel eğilimleri daha böyle kesin çizgiler olarak görüyordum, şimdi daha geçişken olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kadını ısıtırsan o da sıcak olmaz mı ne bileyim önce 30 derecelik ortamda beklet kadını, sonra cima et? teni sıcak diye erkekle sevişilmez ki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yazın oğlan diye biliyordum ben, serinletiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kadını soğut o zaman bunlar ibnelik için bahane bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 anlamadım ne zararı var lan ne güzel öpüşsün sevişsin işte oda otursun izlesin millet para ödüyo lan buna ona izletmiyolar mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 axedice said: İstediğinize kayabilirsiniz gençler rahat olun. Hepimiz biseksüelmişiz kesin bilgi yayalım mersin kaldırıyo mu bunları esmerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mersin halkının eğlence anlayışından bi kaç örnek 24+ http://www.gecceci.com/wp-content/uploads/2014/12/Sulta%C5%9Fa-Otel-Mersin-Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-Program%C4%B1-2015.jpg http://www.mersinsosyete.com/tr/images/stories/kehribar_2015y.jpg http://www.mersinsosyete.com/tr/images/stories/marka_2015y.jpg Yıl boyunca bu mekanlara sapsarı olan metresleriyle gelirken yılbaşında karılarıyla (onlar da metreslerden özenip sapsarı olmuşlar) geliyorlar. Kadınlar metreslerin farkında ama boşanan eden yok, haftasonları bazı mekanlara m2 başına düşen sarı metres yüzünden biz bile gidemiyoruz falan. Değişik toleranslı bi kafa var, sahil halkı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 popstar erkan izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 oryantal gelincik sana göz kırpıyor bebişim, ona git bence. çok çirkin meyve suyu ve suyunu sıkmakla ilgili espiriklikler yapacaktım ama yazmıyorum. http://media2.giphy.com/media/cJgkhpLgsuTkY/giphy.gif bu başlık niye hala ayakta ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 arasıra bende hem cinslerimi öperek kızlara çoşku veriyorum fakat sonra ileri seviyeye geçmiyorum. Takma kafana. Enjoy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 eheh hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bu adam gelmemek üzere gitmemişmiydi ? yine kim ressledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Her zaman ki gibi kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar