Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Eşcinseller arası yıllık toplantı yapılıp konsensus mu belirleniyor abi, nereden biliyorsunuz standart bir karaktere büründüklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 sizin yüzünüzden gmaildeki taslaklar klasörünü taşşaklar diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bizim yüzümüzden değildir ya o, bilinçaltın işaret çakıyodur sal kendini artık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Civcivhead said: Eşcinseller arası yıllık toplantı yapılıp konsensus mu belirleniyor abi, nereden biliyorsunuz standart bir karaktere büründüklerini. ya bi dünya eşcinsel arkadaşım var, netameli ve buna bağlı olarak kuvvetli bir kimlik olduğu için de epey konuşuyolar az çok öğreniyoz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yok siz yanlış anlıyorsunuz, biri erkek biri kadın oluyor demiyorum zaten, ortadaki enerji transferi (lel noyan) kadın ve erkek diye isimlendirdigimiz normlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Daesu said: yok siz yanlış anlıyorsunuz, biri erkek biri kadın oluyor demiyorum zaten, ortadaki enerji transferi (lel noyan) kadın ve erkek diye isimlendirdigimiz normlar tamam böyle bir kısayol kullanmanı anlıyorum fakat bu eski ve bence zararlı bir düşünce. toplumsal roller ve toplumsal baskı bu şekilde oluşuyor. kız gibi erkek gibi vs. o yüzden lisan ve bunun üzerinden muhayyileye dikkat gerekli. efemine, maskülen geçiş döneminde daha iyi. bunun haricinde dominant submissive gibi kavramlar da yerinde kullanılabilir. :B ama her türlü hemcinsinden uyarılmak zaten anlık bir şey olmadığı müddetçe ( ki bu mümkün ) ya eşcinselliğe ya biseksüelliğe işaret ediyor yani. nys fazla seviyeli konuşmayayım. ur a faget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lan öpüşen onlar kafa yoran sizsiniz ha aşlsdklşsdf hatunlar bu kadar düşünmüyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Daesu nun belirttiği ayrım önemli aslında. eşcinsellikte taraflardan biri karşı cins rolünü üstleniyorsa gerçek eşcinsellik bu değil diyebiliriz. olay karşı cinsle iletişim kurup anlaşma zahmetinden kurtulmak oluyor, eşcinselim diye dolaşıyolar sonra ortalıkta. yani eşcinsellik bu yukarda yazdığımdan mı ibaret yoksa öbür türlüsü var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 abi karşı cins rolünü üstlenmek ne demek anlamıyorum ki. kadından hoşlanıyosun, kadın yok diye kendini erkek sevmeye, erkekle ilişkiye girmeye zorlayabilir misin? kendinden hesap et işte. gerisi fantazi. olay top/bottom meselesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konunun sonunda umarım Rasmon gay çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 işte ben senin dedigini demiyorum Mal :d üstüme kalıcak başta dominantı kullanıcaktım ama direk göte şaplak atan adam formatına girmesin konu diye ordan girdim. eski ve zararlı düşünce dedigin şey, filtre kahve yapmak istiyorum, sıcak su ve kahve lazım, suyu boşta içsem olmaz kahveyi yesemde olmaz ikiside olacak. işin kimyası bu napam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 horacegoesskiing said: kadından hoşlanıyosun, kadın yok diye kendini erkek sevmeye, erkekle ilişkiye girmeye zorlayabilir misin? gaylikle ibnelik arasındaki fark o işte. biri gay gerçekten, diğeri ibneliğine yapıyor. ha tamam Daesu. benimki ayrı bi parantez olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kafanızdan icat çıkarmayın be olm. allala. gerçi homofobik eşcinseller varken. şuna da link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Daesu said: işte ben senin dedigini demiyorum Mal :d üstüme kalıcak başta dominantı kullanıcaktım ama direk göte şaplak atan adam formatına girmesin konu diye ordan girdim. eski ve zararlı düşünce dedigin şey, filtre kahve yapmak istiyorum, sıcak su ve kahve lazım, suyu boşta içsem olmaz kahveyi yesemde olmaz ikiside olacak. işin kimyası bu napam illa bişi diyeceksen top/bottom deyiver :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bence gayet normal bir şey bu. bebekliğimizin çoğunluğunu annemizle fiziki temasla geçiriyoruz. büyüdüğümüzde kadınlara olan ilgimizin temelini de bu oluşturuyor bence. e kadınlar da hem genetik olarak erkeklere ilgi duyup, hem de bebeklikten gelen bu fiziki alışkanlıktan dolayı kadınlara ilgi duyabilir. hayatın her alanında kadınların kadınlara muamelesi böyle zaten. voleybol maçında kıça ellemeden tut mesajlaşmalardaki aşkımlar bebeğimlere kadar kadınlar bu mevzularda belki de bilmeden erkeklere göre daha yatkınlar. duygusal olarak bir aldatma olmadığı sürece böyle bir şeyden rahatsız olmayabilirdim diyorum ama olabilirdim de ya. bilemedim başa gelmeyen bilmez. büyük konuşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ya abi büyütmeyin işte. yemek yemekte vucudun sıradan bir ihtiyacı ama türlü pişirme yöntemleri, baharatlarla soslarla felan bu işlemi daha renkli zevkli hale getiriyoruz. sexte işte vucudun sıradan bir ihtiyacının jartiyer straponla felan renkli hale gitirilmişi. canı isteyen yapsın istediğini. reçelle peyniri aynı ekmeğe sürüp yiyen bile var. cipsi yoğurda banmakta çok saçma mesela ama yapıyor insan değişiklik olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kimlik ve kavramlar kısayollar ve faydalı şeyler. onun için varlar. seks de insanların işteş olarak yaptığı bir şey olduğu için yemekten çok daha farklı. beynin sana paso "gideri var" "karımı çalabilir" falan gibi abuk subuk sinyaller veriyo. posthuman evreye geçmeden o dediğin olmaz. ha kimse de büyütmüyor zaten. sadece ne olup bittiğini anlamaya çalışıyoruz ki bu iyi bir şey. yoksa ben kendimi bilsem bana yeter tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 siz büyütmüyosunuz sohbetini yapıyosunuz biliyorum. toplumdaki sex ve eşcinsellik algısına karşı genel olarak söyledim. kaptan barizliğim üzerimde bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 axedice said: copry said: Dogru tercihi yapabilmek icin neyin ne oldugunu bilmek lazim Cinsel tercih değil yalnız, cinsel yönelim. O yüzden diyorum 1 defa yapıyorsa zaten gaydir diye. Yapar beğenmez saçma bi argüman hani başından istememesi lazım. Ya da işte toplum baskısı yüzünden cinselliğini tam anlamıyla yaşayamıyor, eşcinselliği bi durum olarak değil olumsuz bi yafta olarak gördüğü için bundan kaçınıyor olabilir. İşte o zaman gay olduğu halde toplum baskısıyla evlenen binlerce gariban erkek gibi bi tercih yapmış olur, o da cinselliğini baskılama tercihi. O zaman kadinlarin yuzde sekseni gey. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 genelleme yapan kadınların %90 ı gey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ulan 2 gun yoktum ne dramalar, ne basliklar kacirmisim be fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 homofobik escinsel sanirim tam turk isi oluyor.. hani ben sevilmem severim hesabi..partneri ile once iliskiye girip sira otekine gelince bana iliski teklif etti diye partnerini oldurup de bunu dogal hakkiymis gibi anlatan giller mi oluyor bunlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Kız herhangi bi şekilde paylaşıyor ve rahatsız hissetmiyorsa kuzenin no prob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 dana22 said: partneri ile once iliskiye girip sira otekine gelince bana iliski teklif etti diye partnerini oldurup de bunu dogal hakkiymis gibi anlatan giller mi oluyor bunlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ivy sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar