atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bugün yaptım, adı degismis bahçeşehir olmuş hatta çoğu kolej bahçeşehir olmuş,koridorları-sınıfımı-yemekhaneyi dolastım, bazı şeyler çok koydu mesela hoşlandıgım kıza zamanında açılamamış olmam, kendimi değerlendirdim ve keşke yapsaymısım dedigim şeyler yüzünden vicdan azabı çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ben aof sınavına girmiştim eski okulumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 benim ilkokul duruyo mu acaba hala 5 metre tavanlı, yerler ahşap, ziftlerlerdi sürekli, kışın da talaş atarlardı yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 önce tadilat diye okulu tamamen çehresini tamamen değiştirmişlerdir sonra imam hatip olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ben okula gidince ağlıyorum genelde. üniversite yıllarını hatırlayınca boğazım düğümleniyor. bir daha o muhteşem günler geri dönmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Fistan said: benim ilkokul duruyo mu acaba hala 5 metre tavanlı, yerler ahşap, ziftlerlerdi sürekli, kışın da talaş atarlardı yerlere ahaha o talaş ayrıntısı bian gözlerimde canlandı ya hakkaten negüzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 talaş çok hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 talaş mmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ben ilkokulu talas icin okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 liseyi yıktılar, ilkokulumun da önünden geçiyorum bazen. Niye bilmiyorum ama ilkokulumun yanından geçince büyümüş falan gibi hissediyorum bahçe demirleri, kapılar, okul falan hep sanki küçülmüş gibi geliyor çocukken hep daha büyük gelirdi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Fistan said: benim ilkokul duruyo mu acaba hala 5 metre tavanlı, yerler ahşap, ziftlerlerdi sürekli, kışın da talaş atarlardı yerlere anaaa gözümde canladı o ziftin ustunde kayardık ben sevmezdim gerci birinin montunu ayagımın altına alır öyle kayardım ayakkabı hep zift olunca annem kızıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bizim okulda da zift vardı bir de şizo bir oğlan vardı salak şeyler söyleyip dayak yiyip dururdu fistan mıydı ki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Benim ilkokulu yıkıp imam hatip yaptılar :/ edit: var mı lan metin aşıkoğlunda okuyan?? :) ortaokul da türk koleji, o özel olduğu için hala sağlam duruyor. Sahi, asıl önemli olan, Karşıyaya Anadolu mezunu var mı olm??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 benim ilk okul taşındı bu sene. mezun olduktan sonra 1-2 kere gitmiştim ama yine bi gitmek istiyodum, üzüldüm taşınmasına. binası duruyor gerçi, üniv. içinde sonuçta, yine derslik vs olur ama tadı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 olm manyak mısınız niye gidiyonuz eski okullarınıza bana ilkokulu bul deseler bulamam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 1991de mezun olduğum kadıköy anadolu lisesine 20inci senede gittim,talaş böreği gününe. ne kadar sevmediğimi hatırladım orayı. ama ne zaman iti maslak kampüsüne gitsem aynı black-ice gibi oluyorum. üniversitenin yeri de,tadı da başkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben de tam tersi bana "okulun" dendiğinde ilk aklıma gelen yer KAL üniversiteyi tıraş bir yerde okumuş olmamın da etkisi var ama hani en kral kampüste okumuş olsam da 8 senemin geçtiği yeri unutamam lise arada rüyalarıma giriyor ve çok özlüyorum (her ne kadar sıkıntılı bir ortaokul dönemi geçirmiş olsam da) ben en son teeee kaç sene önce gittim okula, geçen talaş gidecektim gidemedim artık bir dahakine, ara ara önünden geçtikce "okuluuuuummmmm" diye bakıyorum kapısından, ulan 8 sene boyunca da aynı manzaraya karşı okudum o yüzden okulun kapısından okufuğum bütün sınıfları görebiliyorum tey tey bi daha oku deseler okurum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 traş yer dediğin de marmara lan on numara kampüsleri var adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 TIRAŞ YAZIN gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 tıraş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 öğrenci portföyü bakımından güzel sanatlar haricinde kötü abi marmara, pişmanlık direk hani düzgün kafası çalışan insan sayısı bir elin parmakları abi yani "londranın başkenti neresidir?" sorusuna ciddi şekilde cevap vermeye çalışan ve daha beterini yapıp kendinden emin şekilde "paris!" cevabı verebilen isnanların yuvalandığı yer keşke okumasaydım (ki okudum sayılmaz zaten) dediğim yer ha tıbbını diş hekimliğini falan kazanırsan okunur en nihayetinde mesleğe başlandığında okulun pek bir önemi kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kodumun kpss yetiştirme yurdu ya başka bir şey değil bas bas yolla belki ingilizce bölümleri farklıdır ama bilemedim en azından bizim bahçelivler kampüsünün ve fen edebiyatın kalitesizliği paçalardan akıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ne mezun olduğum liseye ne de üniversiteye girebiliyorum şu an yanımda refakatçi olmadan. ülke manyağa döndü. lise yine normal her zaman öyleydi zaten o lise ama üniversite boğaziçi hiç böyle huyu olmayan bir üniversiteydi. bir aptal apaçinin, hafif olacak bu sıfatlar ama, kız yurdunda olay çıkarması sonunda olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kişiye göre değişir. ben mezun olduktan sonra ne ilkokulumu ziyaret ettim, ne lisemi, ne de üniversitemi. hepsi yansa umurumda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Şimdi baktım, benim liseyi kız meslek lisesi yapmışlar. Bombalamaya gidiyorum, "Masakari kız meslek lisesinde okumuş" dedirtmem ben kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar