DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bunun başlığını da ben açayım. Film, Episode 4ün çıkışının 40. yılında, 26 Mayıs 2017de gösterime girecek. http://www.imdb.com/title/tt2527336/?ref_=fn_al_tt_1 Şu an gözüken cast: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 YA AL İŞTE SPOILER. O ne öyle captain phasma ile ilgili at kadar şey yazıda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 umarım yeni bir death star olmaz! büyük ihtimal 5 e benzer kafada giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Phasma da kurtuldu çöpten demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 SPOİLER Özellikle bu filmde Tapınak katliamı. Snoke - Palpatin ilişkisi . Rey - Luke ilişkisi vs.. ortaya çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bu filmde şöyle ewan mcgreggor lu obi wan veya yoda falan dahil olursa şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Aynen Mace Windu da fena gitmezdi hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 hewali Yoda ozledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 mace windu gitti, mace dindu geldi :P http://i.imgur.com/9Ifo5xk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 han solo varsa, han solo ölmedi demek das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 force'da yaşıyordur ehu. kaptan fazma'ya sevindim ama, aklım onda kalmıştı. brienne imiş meğer vay be. yakışır. yönetmen değişmesi endişelendirici yalnız, kalite dalgalanması olmaya çok açık bu üçleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 hazir ilk sayfadayken yazayim; hic guzel olmamis bu film, benden fikir alsalarmis keske, oyle evren mi yaratilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bu sektör 3d kanserindne ne zaman kurturacak merak ediyorum. hani bilmiyorum ben mi hep kalitesiz salonlarda izliyorum 3d yi hani imax falan hiç deneme sansım olmadı ama 3d tamamen leşlik ya edit:ben bunu niye 2017 konusuna yazdıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 3d dibe vuran "sinemada film" olayina yeni bir soluk getirdi, avatara kadar baya geriliyordu sektor. hem bilet fiyatlari dusuktu, hemde sinema ekipmanlari eski idi. salonlar cezbedemiyordu insanlari. simdi sorun isletmelerin pahalli lambalar cok cabuk eskimesin diye parlakligi kismasi imax lazer sahane misal, 3d nin en buyuk handicapi olan o parlaklik sorununu cozmus adamlar ama hem upgrade etmesi cok zor ve pahalli hemde bilet fiyatlarina korkunc yansiyor duz imax bile bizim ulkede bir elin parmaklari ile sayiliyor, lazer filan hayal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ewan'ı bilmem de Hayden olacak diyorlar bunda. ANAKİN NOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Force ghost olarak Kylo ergenine nasihat vermeye çalışır heralde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 https://www.facebook.com/StarWarsTurkiye/videos/1674848089462605/ başlamışlar. luke alkolik gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 daisy güzel ya harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 çok tatlı olmuş aferin disney yeni üçlemeyi güzel yapıyor luke un yaşlı hayal kırıklığına bozguna uğramış hali hoş olmuş. bakalım mevzusu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ogluna flut alamamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Yanlız ortamlar falan olmamış gibime geliyor sanki GameofThrones seyredicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 hangi ortamlar olmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Allah askina kac sahne gördün de 2 sene sonra gelecek filmi yargiladin? Adamlar ilk filmin bitis sahnesinden kamera arkasi yayinlamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 red, is that you ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 vücudum hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar