Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1800 yıllık sütuna adını yazdı, gözaltına alındı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dengimizin kim olduğunu bilmek sevindirdi:

Geçen yıl da Kazbek Akaev adlı bir Rus turist, yine aynı bölgede yer alan Kolezyum’un (Flavianus Amfitiyatrosu) duvarına adının baş harfini kazımış, 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Mesaj tarihi:
hani bahanesi daha güzel "herkes yazmış ben de yaziim"

ki bu arada kpolezyumun dış duvarının bir kısmı da böyle tahribatlarla dolu, her memlekette oraya gelen böyle bir manyak var en nihayetinde "2000 sene durmuş bi 2000 sene de böyle dursun nılcak" diyorlar
Mesaj tarihi:
Bu "ne olcak ki" zihniyeti.

"yav kaç senelik şey bir işe yaramıyor zaten" "herkes yazmış" "şurdan dönüveririz ya" "atıver ordan ne oolucak" "şurda bi sigara içeyim" "sana mı tükürdük yere tükürdük alla allaa" diye gider bitmez.
Mesaj tarihi:
Çok üzücü la...

Defineciler de taşa hiç saygı duymaz çat çut kırar kaçbin yıllık eserleri yazıtları. Parlak metal var mı acaba diye anasını ağlatır kalıntıların. Ayni kafa.
Mesaj tarihi:
Üniversite okuyacak yaşa gelip de tarihi esere isim yazan sonra da "yasak olduğunu bilmiyordum" diyen adamı ilk uçakla sınırdışı edip hayat boyu kara listeye almak gerekir bence.
Mesaj tarihi:
biz bırak dokunmayı fotoğraf çekmek yasak mı diye bile düşünürüz herif bozuk parayla adını yazmış ya ne sığırlar var arkadaş.
kesin çocukluğunda sıraların altına sakız da yapıştırmıştır bu.
Mesaj tarihi:
Üniversiteye gidecek kadar eğitim almış bir insanımız yapıyor ya şu hareketi. Asıl o üzüyor. Nasıl insanlar yetiştiriyor bu sistem belli değil.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Üniversite okuyacak yaşa gelip de tarihi esere isim yazan sonra da "yasak olduğunu bilmiyordum" diyen adamı ilk uçakla sınırdışı edip hayat boyu kara listeye almak gerekir bence.

bu adamı not ortalaması yüksek falan filan diye erasmusa kabul ediyorlar bi de. eşeği bağlasan dedikleri mesele hehe
Mesaj tarihi:
Küçük olsa yaşı ermiyo dersin, ergen olsa ergen hormonu aptallığı dersin de üniversiteye gidecek yaşta adamın bahanesi yok. Bu yaşa kadar bunu yapmaması gerektiğini öğrenemeyen adamdan bu yaştan sonra da bi yontulma beklememek gerekir. Bunun varacağı en üst bilinç seviyesi bu. O yüzden direkt sınırdışı ve hayat boyu ban en mantıklı çözüm.
  • Yeni Oluştur...