Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Vergisi felanda yoktur kesin. Baya uygun fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 genelde vergi dahil, sterlin kiralarsan %10, tl kiralarsan %7 vergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ohs..niye ki..sterline endeksli tl kiralarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Doviz getirdiği icindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Bu konuda ikinci çatırtı dün torunlardan geldi. Kampanya yapmaya başladılar ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 yoksa emlak balonu patlıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 tam patliyor denmez de gazini almak icin antin kuntin yapiyorlar..gelin bak su cok guzel nidalari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 araplar tekrar satın almaya başlamazsa ufaklardan patlama sesleri gelmeye başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 İmkan ve paranız varsa Kadıköy çarşı içinde ufak bir dükkan almaya çalısın. iskeleye yakın. Bu gidişle Bağdat caddesine rakip olacak kiraları. Şuan için en iyi yatırım alanı. Bir dükkan her zaman bir ev yapar. Ama bir ev asla bir dükkan yapamaz. Özellikle tarihi eser almaya çalışın. Böylece dükkanınız yıkılamaz. Uzak gelecekte burada ölçekli planlarda bir oynama olabilir. Çok proje var buralar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ne kadar bir imkan gerekiyor ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 2 milyon lira falan yaklasik Ustune hava parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 e ohalde ne duruyoruz? HAVA PARASI BENDEN! hesapladim da 2milyon falan param olsa hayat kalitemi degistirmeden olene kadar yasiyabilirim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ozellikle tarihi eser alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 istanbuldan o kadar tiksindim ki , bu şehire nasıl yatırım yapıp burada kalmayı düşünebiliyorsunuz anlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ben onun icin yozgat'a yerlestim seni de beklerim camikebir mahallesi ustundeyim. kime sorsan gosterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 yalovaya yerleşin lan mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ben çanakkale çevresini düşünüyorum yaşamak için, gelir modelimi oturtup hayata geçirirsem gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 karamürselidelihamdi said: yalovaya yerleşin lan mis gibi 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 monoscope said: ben çanakkale çevresini düşünüyorum yaşamak için, gelir modelimi oturtup hayata geçirirsem gideceğim Welcome to alcoholism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Kaz dagi alti+alkolizm cidden (: Ama cok verimli bolge ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Esh said: 2 milyon lira falan yaklasik Ustune hava parasi Bu ara moda ali dondurmacıya gelmeden bir dondurmacı daha açıldı aynı sırada bu dükkan 900k Try e alındı 15000try kirası var. 2 milyona su an neler düşüyor bilsen şaşarsın. Dedim ya Vakko karşısı daireler su an 2.5 milyon try. 280m2 4.5 dan düştü. Türkiye de oturulacak en yegane yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dasaaa said: ne kadar bir imkan gerekiyor ona? Piyasada çok kurt var. Ama yakalayabilirsen şu sıralar 400 civarı ufak dükkanlar düşüyor. işin püf noktası devamlı sormak. çevreye. Nedense Kadıköy halkı el altından satıyor dükkanları ilan vermiyorlar. Zaten bir dükkan 10 tane komisyoncuda görürsen ondan uzak duracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dasaaa said: ben onun icin yozgat'a yerlestim seni de beklerim camikebir mahallesi ustundeyim. kime sorsan gosterir adasdadas şaka gibi adam ya çok güldüm buna ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 mecidiyeköyde güzel bir yerde proje var, yeni temel atıyorlar. 2018 sonu teslim falan. m2 fiyatları kol gibi ama proje güzel. neyse, sürpriz kat planında beni bekliyormuş asd asd o nasıl bir brüt, net farkı arkadaş ya http://i.imgur.com/uQhxuHK.png brütten sana daireyi satıyorlar, içine giriyorsun parasını verdiğin şeyin yarısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 o mt2 gecirdiklerini de brutten geciriyorlar haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar