Sufi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 /kickban senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Fistan said: bi fin filmi izlemistim cocukları lisede dışlıyolar ezik falan diyorlar sonra gelip okula tarıyo cocuklar ama ismini hatırlayamadım şimdi https://www.youtube.com/watch?v=AIyrd6G2790 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ne dandik bisi izledim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 la heine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bi film vardi cocuk var sumsuk bisi gelen gecen bunun kafaya vuruyo bi tane gidiyo mal mal dayak yiyo babasina soyluyo bi posta da babasi dovuyo sonra ok alio bi tane yay bi de okuldakileri sisliyo cok sikici bifilmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Isvec yapimi bi film vardi, kolejde cocuga ayar veriyolardi vs sonra bisi olmadan bitiyodu film. Cok sikici film ama bunu bir counter felsefeye dondurup kizin vermesini saglayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Ondskan, Ben X falan denmiş hep çok güzel. Kongen av Bastoy diyorum ben de. Tam dışlanmayla alakalı değil ama ilk yarısı falan ana karakterin dışlanmasıyla geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 The Basketball Diaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 naruto oksuz oldugu icin dislaniyor bir de icinde kurt var o yuzden de sevmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Esh said: Isvec yapimi bi film vardi, kolejde cocuga ayar veriyolardi vs sonra bisi olmadan bitiyodu film. Cok sikici film ama bunu bir counter felsefeye dondurup kizin vermesini saglayabilirsinbunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Arkadaşlar fil adam ayarında bir film olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 tamam birzdan çekip youtube a yükleyeceğiz filmi. senin için toplandık pazar pazar. bostancı sahildeyiz şimdi dışlıyoruz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 problem çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Alacakaranlık Samurayı Akira Kurosawa'nın Ran filmi de en yakındaki insanlarca dışlanmak ile ilgili enfes bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Ben X'i yazmaya gelmiştim. Şener Şen'in Namuslu filmi de sağlam dışlama filmidir. Adamı ofiste ayrı evde ayrı eziyorlar. Adile Naşit'in kötü rolde olduğu belki de tek film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Topic res gormus. Gerci bir kac kez yazilmis ama "The Hunt" direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 The Hunt (tu) Madds Mikkelsen döktürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 bilmiyorum tam tanımına uyar mı ancak Das Experiment önerebilirim. onda da bir grubun ötekine farklı muamelesi ve kendi aralarındaki çatışmaları konu alınıyor kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Zamanında izlemiştim, tam aradığın konu. Boy A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar