KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Homofobik olmadığımın tek kanıtı şu forumu okumam. Teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 en iyi star wars bilen adam da benken bu tartışmalar gereksiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 axedice said: Artislik yapmayın lan viyviy, tabii ki spoilerın derecesini ve kimin daha çok EU okuduğunu tartışacaklar nerd forumu burası. Beğenmeyen uzasın. Devam black devam laurelin, gece filmden gelince hepsini okuyacağım. Nihehehe sen bana dün spo yedim diye güldün. dün filmi izledim şimdi 3 paragraflık özetini yazıp 8 yerden falan sana atıcam. bi tanesini açarsın illa. google images'dan traditional indian guy portrait aratarak face'ine de ulaştım mıydı bu iş tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Sabah sabah bu ne enerji mubarekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Black-ice said: axedice said: Artislik yapmayın lan viyviy, tabii ki spoilerın derecesini ve kimin daha çok EU okuduğunu tartışacaklar nerd forumu burası. Beğenmeyen uzasın. Devam black devam laurelin, gece filmden gelince hepsini okuyacağım. Nihehehe sen bana dün spo yedim diye güldün. dün filmi izledim şimdi 3 paragraflık özetini yazıp 8 yerden falan sana atıcam. bi tanesini açarsın illa. google images'dan traditional indian guy portrait aratarak face'ine de ulaştım mıydı bu iş tamamdır. abi whatsapp ını vereyim, gün boyu taciz et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 -Deno- said: en iyi star wars bilen adam da benken bu tartışmalar gereksiz tabi. abi sahibi geldi, jedi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Black-ice said: ayrıca şunu da belirtmek istiyorum bu kadar güzel sallamak da bir tür spoiler vermek değil midir? black ice iyi konuşuyordu da burda mala bağlamış. adfuhnsdkgsdfsdg ben izlenmemiş filmi, yazılmamış kitabı, şut çekilmemiş golü bilsem şuanda kendime din kurup mürid arıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 abi sonra güzel açıkladım onu. yani eudan tahmin etmiş adam edebilir ben eu bilmiyorum diye neden keyfim kaçsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Aklıma geldi, Yüzüklerin Efendisinin ilk filmi çıktığında bir forumda "Katil Gandalf" yazmıştım da ciddiye alıp laf eden olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ayrıca her yere jon snowu yapıştıran tiplerin ama spoiler yedik diye ağlaması çok komik ya, hiç mi got spoileri vermedi şu başlıkta ağlayanlar, yemin ediyorum tek tek postlarını okuyup jon snow ve/veya benzeri yazdıklarını gözlerine sokmak lazım. omo o dozo folm dogol, biz on sono boklodok. yav he he. edit:blekçim sana demiyom bebeğim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yok ben ne got izledim ne kitabını okudum topiğine tıklamışlıgım yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 oo yörüngeye uçuş var bu topikte, yaklaşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 axedice said: nerd forumu burası. Beğenmeyen uzasın. Bunu kabul ediyor muyuz efendi gibi? Tabelaya yazalım bu konuda konsensus varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 @bleck düzelttim bebeğim ya sana demiyom <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Spoiler'ın her türlüsü götlük gavatlık ama haftada 1 çıkan bir dizinin spoilerı ile 10 yıldır yenisi gelmeyen filmin spoilerını aynı tutmamak da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 barış ve uğur işsiz misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Komutan said: Aklıma geldi, Yüzüklerin Efendisinin ilk filmi çıktığında bir forumda "Katil Gandalf" yazmıştım da ciddiye alıp laf eden olmuştu. haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 çalışıyorum bi yandan çok yazıyoz diye adım işsize çıkıyor hep ya kanıt koyayım: http://oi65.tinypic.com/walhna.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ben teamviewerdan evimdeki ultimada scroll yazıyom, ofiste iş yok şuan evet istiyosanız o capsi de koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 abi hala mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 oha hangi server kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ANA ciddi misin sen? scroll? UO? İşteyken? A-aaa hiç kıskanma huyum yoktur vay i..ne dedim içimden ama gülümseyerek öyle küfür gibi değil. Çok iyimiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 https://forum.paticik.com/read.php?65,8278702,8281664#msg-8281664 şu konuya biri valor yazmış, baktım ayın 11'inde açılmış, full craft takılacam bi süre, çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 hışır hışır böyle ses çıkar parşömen sesi. sonra çantaya düşme sesi fıtıp diye. of be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 -tok! hıamına kimse gelmeden heyecanla yere düşen scrolları sürükleyip alırsın elde tuta ta fatique bittikçe dura dura bankaya gider atarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar