Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Artislik yapmayın lan viyviy, tabii ki spoilerın derecesini ve kimin daha çok EU okuduğunu tartışacaklar nerd forumu burası. Beğenmeyen uzasın.

Devam black devam laurelin, gece filmden gelince hepsini okuyacağım. Nihehehe

sen bana dün spo yedim diye güldün. dün filmi izledim şimdi 3 paragraflık özetini yazıp 8 yerden falan sana atıcam. bi tanesini açarsın illa. google images'dan traditional indian guy portrait aratarak face'ine de ulaştım mıydı bu iş tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

axedice said:

Artislik yapmayın lan viyviy, tabii ki spoilerın derecesini ve kimin daha çok EU okuduğunu tartışacaklar nerd forumu burası. Beğenmeyen uzasın.

Devam black devam laurelin, gece filmden gelince hepsini okuyacağım. Nihehehe

sen bana dün spo yedim diye güldün. dün filmi izledim şimdi 3 paragraflık özetini yazıp 8 yerden falan sana atıcam. bi tanesini açarsın illa. google images'dan traditional indian guy portrait aratarak face'ine de ulaştım mıydı bu iş tamamdır.

abi whatsapp ını vereyim, gün boyu taciz et.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ayrıca şunu da belirtmek istiyorum bu kadar güzel sallamak da bir tür spoiler vermek değil midir?

black ice iyi konuşuyordu da burda mala bağlamış. adfuhnsdkgsdfsdg
ben izlenmemiş filmi, yazılmamış kitabı, şut çekilmemiş golü bilsem şuanda kendime din kurup mürid arıodum.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca her yere jon snowu yapıştıran tiplerin ama spoiler yedik diye ağlaması çok komik ya, hiç mi got spoileri vermedi şu başlıkta ağlayanlar, yemin ediyorum tek tek postlarını okuyup jon snow ve/veya benzeri yazdıklarını gözlerine sokmak lazım.

omo o dozo folm dogol, biz on sono boklodok.
yav he he.

edit:blekçim sana demiyom bebeğim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...