Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

Yok yapicam, vpn filan kasip proxy hesaplarla bundan sonra herseyi baska mecralardan spoilliycam sana, personal crusade yurutucem, gerekirse leak kasip en buyuk yapimlari cikmadan spoillaticam gurur meselesi oldu

Allahim yaaa, tartistigim adam hani

https://forum.paticik.com/read.php?13,8223118,page=1

Kendi deyimiyle sami asagilamak icin topigin ortasina osuran, egosu nedeniyle her ciddi tartismaya benzer postlari ezik gibi atan ve ne zamandir kullanici tecrubesinin icine sican adam birden savunucu oldu

Bu kadar sene burda butun karakterini baskalarini asagilama ve dalga gecme ustune kurmus adam aynisinibana yapmaya kasiyor sonra kendisine yapilinca "midirisyin girivi" <3

şekil bir tu quoque ile karşıma çıkacağını daha dün geceden hissetmiştim. tu quoque'nin en can alıcı yönü son çare olarak kullanılmasıdır.

yaptığın fallacy'yi şöyle özetleyeyim de ne kadar saçma olduğu ortaya çıksın:

A: "sen paticik forumlarında spoiler yaparak insanların film keyfini kaçırıyorsun. spoiler yaparak insanların film keyfini kaçırmak yanlış birşeydir."

B:"öyle diyorsun ama sen de aynı forumlarında sinir olduğun insanları aşağılıyorsun demek ki spoiler yaparak insanların film keyfini kaçırmak yanlış değil."
(?)

bunu mu söylüyorsun yani?
tabi ki bunu söylemiyorsun.
daha pratik bir şekilde "sen bunu yapıyorsun beni uyarmaya hakkın yok" diyorsun ama baya hakkım var.

1) ben insanları aşağılarken geri döndürülemez bir film izleme zevki kaçırmıyorum. isterlerse beni şikayet edebilir, okumayabilir, YAV HE HE bile diyip geçebilirler.

2) ben istersem bir o. çocuğu olayım, bu benim seni spoiler yapmaman konusunda uyarmama engel teşkil etmez.

ayrıca beni tanıyan tanır. 3-4 kişi vardır bu kadar sardığım forumda. yok egoymuş, bütün karakteri insanları aşağılamakmış lol bunlar hep son ad hominem çırpınışlarından başka birşey değil. postların devamlarına da bakabilirsin samden özür bile diledim o wallpaper topiğinde, sonraki sayfaları okuyabilirsin. ego bombası olsam özür mü dilerim. -ha sonra fallouta yine giriştim o ayrı-

son olarak da ağzımdan bir kere bile moderasyon görevi lafı çıkmadı. banane moderasyondan. benim filmimi bok bile etmedin ben zaten yemiştim spoilerı. yaptığın hatanın üstüne çıktın, geri adım atmak yerine dalga geçmeye devam ettin o yüzden bu kadar uğraşıyorum. bilgine sunarım.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Artislik yapmayın lan viyviy, tabii ki spoilerın derecesini ve kimin daha çok EU okuduğunu tartışacaklar nerd forumu burası. Beğenmeyen uzasın.

Devam black devam laurelin, gece filmden gelince hepsini okuyacağım. Nihehehe

ağzına sağlık. nerden geldiğimizi unutmayalım. asimile olmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...