Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı ölmüş mü ??

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Kardeşimin pc'de bugun böyle bişeyle karşılaştım.
Açılırken windows işaretinin mavi parçasının yanında yeşil renkler görünüyor.

Sonra welcome ekranı bu şekilde, açılınca yine masaüstü yalan olmuş durumda, sonra mavi ekran verip(00050 ile biten) kapanıyor.
Kasayı açtım ekran kartını cıkardım tozları üfledim taktım,diğer kablolara baktım ama hala aynı.

Kendi kartımı onun pc'ye takıp test etmek kaldı en son kart mı ölü,yazılımsal mı diye, uğraşmadan önce sorayım dedim.

Sosyal ağlarda paylaş

önce kasayı kendi monitörüme bağladım.
sonra ekran kartını söküp kendi sistemime taktım sonuç aynı değişen bişey yok.

yeşil yeşil çizgiler var ekranda. benim pcde mavi ekran verip kapanmadı sadece tek fark bu.

sanırım öldü kart, tamiri olmaz ?

ayrıca cıkışta sorun olabilir diye 2 farklı çıkışı da denedim 2 tane dvi var ikisinde de aynı
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Direk evga almanyadan aldığım 970 ekran kartım patlamış galiba, kapatana kadar sorun yoktu ertesi gün açtım kartın fanı dönmüyor görüntü gelmiyor. Onboard vga ile herhangi bi sorun yok direk kart patlak.

Geçende bi iki defa görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası aldım, hatta sonrasında ekranda görüntü tamamen gitti bilgisayarı baştan başlattım falan sorunsuz açıldı. Sonra kartın sıcaklıklarını kontrol ettim witcher3 ultrada gayet 55 C lerde takılıyordu fanlar manlar dönüyor bi sıkıntı yoktu.

Sanırım işaretleri yanlış okudum ve kartı yaktım asd, şimdi evgadan alınan kartlarda bi olay var mı hiç gelmemişti başıma böyle bişey. Hayır civ5 ve poe harici bi oyun da oynamıyordum yakın zamanda öyle performans gerektiren.

Ne yapılır?

summon @bright
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Direk evga almanyadan aldığım 970 ekran kartım patlamış galiba, kapatana kadar sorun yoktu ertesi gün açtım kartın fanı dönmüyor görüntü gelmiyor. Onboard vga ile herhangi bi sorun yok direk kart patlak.

Geçende bi iki defa görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası aldım, hatta sonrasında ekranda görüntü tamamen gitti bilgisayarı baştan başlattım falan sorunsuz açıldı. Sonra kartın sıcaklıklarını kontrol ettim witcher3 ultrada gayet 55 C lerde takılıyordu fanlar manlar dönüyor bi sıkıntı yoktu.

Sanırım işaretleri yanlış okudum ve kartı yaktım asd, şimdi evgadan alınan kartlarda bi olay var mı hiç gelmemişti başıma böyle bişey. Hayır civ5 ve poe harici bi oyun da oynamıyordum yakın zamanda öyle performans gerektiren.

Ne yapılır?

summon @bright

Uyelerden birine ulu orta gerizekali dedikten bir kac saat sonra bu mesaji atiyor olman sende de bi suphe yaratmiyor mu? Boyle bi "ulan acaba?" dedirtmiyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...