applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Kardeşimin pc'de bugun böyle bişeyle karşılaştım. Açılırken windows işaretinin mavi parçasının yanında yeşil renkler görünüyor. Sonra welcome ekranı bu şekilde, açılınca yine masaüstü yalan olmuş durumda, sonra mavi ekran verip(00050 ile biten) kapanıyor. Kasayı açtım ekran kartını cıkardım tozları üfledim taktım,diğer kablolara baktım ama hala aynı. Kendi kartımı onun pc'ye takıp test etmek kaldı en son kart mı ölü,yazılımsal mı diye, uğraşmadan önce sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Kart gg sanırım. Daha önce başıma geldi benzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 sinyal soprunu gibi duruyo daha cok. kalboda veya soketlerde bi sıkıntı olaiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 monitörden vga cıkan kablo pc'ye dvi giriyor arda adaptör kullanıyorum, ona kadar herşeye baktım ama sonuc aynıydı. şuan en mantıklı sey benim kartı o pc'ye takmak, kablodan falan filansa cıkar ortaya yoksa gg yeni kart gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 voltaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 aptalca ama baska monitorde denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 önce kasayı kendi monitörüme bağladım. sonra ekran kartını söküp kendi sistemime taktım sonuç aynı değişen bişey yok. yeşil yeşil çizgiler var ekranda. benim pcde mavi ekran verip kapanmadı sadece tek fark bu. sanırım öldü kart, tamiri olmaz ? ayrıca cıkışta sorun olabilir diye 2 farklı çıkışı da denedim 2 tane dvi var ikisinde de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Çare http://www.beyazesyamodeli.com/galeri/buyukler/1817/af753-uc-hot-plate-li-midi-firin-NTc3M.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Benimde başıma geldi kart yeni ve pahalı değilse at gitsin yenisini al yoksa fırınlamayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 sapphire 7850 şimdi bir bilgisayarcıya götürüp baktırayım diyorum herşeyden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 imdi ürek irtilur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 chipset değişimi 100-150 lira arası fiyat verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 random bilgisayarcı öyle ekran kartı chipset değişimi yapabiliyor mu yav? Fırınlayıp geri vermesin sdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 fırın dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 sıfırı 450 lira olan kartı fırına sokmak yemedi açıkcası asdsaf 100 liraya yaptırdım sorunsuz calısıyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Yaptırdığın adamda fırına soktu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 chipset'in değiştiğini teyit edebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 lan gpu chipsetini nasil degistiriyolar direkt firinlamis adamlar 100tl lik asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 çipsete direk müdahale edebilecek teknik bilgi yok ki TR de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 sıcak hava tabancasıyla üflemişlerdir gpuya, lehimler oturmuştur. ben fırınlıyodum direkt riski göze alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Direk evga almanyadan aldığım 970 ekran kartım patlamış galiba, kapatana kadar sorun yoktu ertesi gün açtım kartın fanı dönmüyor görüntü gelmiyor. Onboard vga ile herhangi bi sorun yok direk kart patlak. Geçende bi iki defa görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası aldım, hatta sonrasında ekranda görüntü tamamen gitti bilgisayarı baştan başlattım falan sorunsuz açıldı. Sonra kartın sıcaklıklarını kontrol ettim witcher3 ultrada gayet 55 C lerde takılıyordu fanlar manlar dönüyor bi sıkıntı yoktu. Sanırım işaretleri yanlış okudum ve kartı yaktım asd, şimdi evgadan alınan kartlarda bi olay var mı hiç gelmemişti başıma böyle bişey. Hayır civ5 ve poe harici bi oyun da oynamıyordum yakın zamanda öyle performans gerektiren. Ne yapılır? summon @bright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Ekran kartı öldi mi Issız Exile kaldu mi Kaom öcün aldı mi Emdi cüzdan yirtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 direkt evgayı arasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yolla evgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 axedice said: Direk evga almanyadan aldığım 970 ekran kartım patlamış galiba, kapatana kadar sorun yoktu ertesi gün açtım kartın fanı dönmüyor görüntü gelmiyor. Onboard vga ile herhangi bi sorun yok direk kart patlak. Geçende bi iki defa görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası aldım, hatta sonrasında ekranda görüntü tamamen gitti bilgisayarı baştan başlattım falan sorunsuz açıldı. Sonra kartın sıcaklıklarını kontrol ettim witcher3 ultrada gayet 55 C lerde takılıyordu fanlar manlar dönüyor bi sıkıntı yoktu. Sanırım işaretleri yanlış okudum ve kartı yaktım asd, şimdi evgadan alınan kartlarda bi olay var mı hiç gelmemişti başıma böyle bişey. Hayır civ5 ve poe harici bi oyun da oynamıyordum yakın zamanda öyle performans gerektiren. Ne yapılır? summon @bright Uyelerden birine ulu orta gerizekali dedikten bir kac saat sonra bu mesaji atiyor olman sende de bi suphe yaratmiyor mu? Boyle bi "ulan acaba?" dedirtmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar