Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piyasadaki Refurbish (pull-out) Çıkma Disklere Dikkat!

Xaero

Öne çıkan mesajlar

yani amazonda mal atiyorum 200 dolar..bir de bunun refurbishleri var.. onlari da 80 90 dolara veriyorlar..bunlar birsekilde bunu alip 100 dolara onlara mal olsa 160 170 dolara sana okutuyorlar..coguda zipliyor hemen..

ha bu arada tr de satilan elektronik malzemenin hemen hemen cogu bu dedigime benzer kategoride..daha once de yazmistim hatirliyorum..simdi seagate hdd uretiyor ..bu uretilen hdd in belli standartlara sahip olmasi gerekiyor ..en kalitelileri amerikaya gidiyor fiyati atiyorum 100 dolar toptan...testlerde daha dusuk skor almislari 2. 3. sinif mantigindan 50 dolara toptan birakiyorlar ..bizim bilgisayarci toptancilarda onlari toplayip satiyor.piyasada tr de peynir ekmek gibi satan urun serilerinin cogu bu dedigim gibi..ha mal calisiyor mu calisiyor ..ama omru atiyorum 10 sene olacagina 2 senede tikliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

refurbish ürünleri fatura ederken belirtmeleri gerekmiyor mu yasal olarak? refurbish ürünü sıfır gibi faturalanabiliyor mu? garanti falan patlamıyor mu öyle olunca. atıyorum refurb bir ürünün daha kısıtlı süre garantisi oluyor. ortaya çıkmıyor mu bu durum?

Eğer üretici isen belirtme zorunluluğu dolaylı yoldan kalkıyor çünkü ben bunu tekrar fabrikasyondan geçirdim diyorsun. Aynı apple gibi
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

garanti kapsamı 0 ürün ile aynı ise ne fark ediyor ki? daha hızlı mı bozuluyor?

okuma 550 yazma 500 diye aldigin ssd mesela 300 300 cikiyor ..sen fark bile etmiyorsun ama elin amarikalisi o ssd yi magazanin herhangi bir yerine sokuyor..alip eve goturuyorsun gayet guzel..garanti ne kadar 2 sene mi..2 sene 1 ay gibi urun bozuluyor ..paketi bir aciyorsun monitorde 2-3 olu pixel..mesela smart tv aliyorsun teorik olarak wifi baglanti kurmasi gerekiyor ama senin internet baglantini algilamiyor bile..yine modemin cekisi 2 oda gitmiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...