samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 B)- B)- B)- B)- B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Hayret, kuddusi laurelin haricinde birine bacım demiş sdf Troleybitler sizi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Donerse senindir donmesse hic senin olmamistir sen gidersen buraya aklima bisi gelmedi doldursun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 neutrino said: Hayret, kuddusi laurelin haricinde birine bacım demiş sdf Troleybitler sizi B)- olm laurelin ve patice haricinde hatun kişi vardı forumda da bacım demedik mi? cinssiniz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Deep pati bacilarimizi neden disladin ki simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 onlar burada cinsiyetlerini açık etmiyorlar ve açık etmemizi istemiyorlar canımcım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 E sen acik ettin kac defa? Neden insanlarin isteklerine saygi gostermiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 gel gel uyuz olmuyorum )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Giden geleni aratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 KuddusiMavra said: Patice said: Suark'ı dun aksam İran'a uğurladık. Ne saçma ne zor işmiş. Bugün tüm gün uyku + 1 adet dizi + evde boş boş dolaşmayla vakti öldürdüm. İnternete bağlanamadığı için de konuşamadık çok uzun süre, flightradardan uçuşu takip ettim o_O evet, yaptım bunu. Çünkü üzgünüm de üzgünüm. Neyse yeni dizi? yeni oyun - tetris gibi salak oyunlar ama - ya da şuan hiç konuşamama ve evdeki düzene alışma konusunda öneri vs alabilirim :( güle güle gitsin gelsin bacım. geçen gün yazdım iran ile ilgili samimi gözlemlerimi. rahat ol. eşin hormonsuz tavuk, domates, salatalık, meyva, et yiyecek. içki uzun süre içmeyecek (ya da adamını bulursa çok az içecek). karaciğer dinlenecek bol bol. o düzenini kursun, sen de gidersin zaten 1-2 aya. sevdiğine alışmışlığın yerini dolduracak bir şey yok tabi,o konuda önerebileceğim hiçbir şey yok. ama sabır. sabır. benim 1 - 1.5 ay içinde gitme durumum var, gittiğimde de buluşur-görüşürüm suark'la eğer bana uyuz olmuyorsa. bakarım orada keyfi nasıl, oradaki arkadaşlarımın telefon nolarını falan veririm bir şeye ihtiyacı olursa diye. Ayyy çok teşekkürler, ne iyi geldi yazdıkların. Gidersen haber et suarka bişeler yollayabilirim.. Ve inşallah en yakın zamanda git, bacımı da yanlış anlamadım.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 euro biriktir bari, sen gelene kadar katlanir fiyatlar yine. Suark said: donuste olm para kazaninca alcam onlari anca karar veriorm ben Gladmir said: E motor alacakti hani, onumu bunumu diye soruyordu, nerden cikti iran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Patice said: KuddusiMavra said: Patice said: Suark'ı dun aksam İran'a uğurladık. Ne saçma ne zor işmiş. Bugün tüm gün uyku + 1 adet dizi + evde boş boş dolaşmayla vakti öldürdüm. İnternete bağlanamadığı için de konuşamadık çok uzun süre, flightradardan uçuşu takip ettim o_O evet, yaptım bunu. Çünkü üzgünüm de üzgünüm. Neyse yeni dizi? yeni oyun - tetris gibi salak oyunlar ama - ya da şuan hiç konuşamama ve evdeki düzene alışma konusunda öneri vs alabilirim :( güle güle gitsin gelsin bacım. geçen gün yazdım iran ile ilgili samimi gözlemlerimi. rahat ol. eşin hormonsuz tavuk, domates, salatalık, meyva, et yiyecek. içki uzun süre içmeyecek (ya da adamını bulursa çok az içecek). karaciğer dinlenecek bol bol. o düzenini kursun, sen de gidersin zaten 1-2 aya. sevdiğine alışmışlığın yerini dolduracak bir şey yok tabi,o konuda önerebileceğim hiçbir şey yok. ama sabır. sabır. benim 1 - 1.5 ay içinde gitme durumum var, gittiğimde de buluşur-görüşürüm suark'la eğer bana uyuz olmuyorsa. bakarım orada keyfi nasıl, oradaki arkadaşlarımın telefon nolarını falan veririm bir şeye ihtiyacı olursa diye. Ayyy çok teşekkürler, ne iyi geldi yazdıkların. Gidersen haber et suarka bişeler yollayabilirim.. Ve inşallah en yakın zamanda git, bacımı da yanlış anlamadım.. :) tamam, gideceğim zaman mutlaka haber veririm,göndereceğin şeyleri de seve seve götürürüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bingildak said: E sen acik ettin kac defa? Neden insanlarin isteklerine saygi gostermiyorsun? burcu ve irem'i kim olduklarını söylemedim. asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 B A C I M A C I M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 olm bacim yazip durmayin babacim aklima geliyor gulumsuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 BACIM MBACI IMBAC CIMBA ACIMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 İnsan bazen çetin bey in 40+ olduğuna inanmakta zorlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Cilgin ceto heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bu arada patice kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Lord_Argos said: Bu arada patice kız mı? eşi işte suarkın alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bacı o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yok türkiye'de aynı cinsiyet evlilik serbest ya, erkek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Abi Suark bu hata yapılır mı hahahaha. Gerçi bizim gibi kişisel'de yardırmamıştır. Benim manita buraya gelse direk boşanma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar