onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 40 bin dolarlık saati koymamın amacı skeletonın boktan saatlerde dar giyinmiş şişman, spoilerlı şahin vs. olduğunu anlatmaktı. Ama tabi ki senin anlamayacağını zaten biliyordum, diğer arkadaşlar anlar diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ben anladım hak verdim. adamın zevki de o kadar ama yani, çok da şeyapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ben anlamadım, şahine de binerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 o değil de çok boktan bi konseptmiş skeleton olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Koluna uymadıysa kayışı ayarlatmak ya da değiştirmek bir çözüm bence. Yani öyle olması gerek gibi geliyor? Çok emin değilim ama öyle olmalı yahu? Ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 onetimebaby said: 40 bin dolarlık saati koymamın amacı skeletonın boktan saatlerde dar giyinmiş şişman, spoilerlı şahin vs. olduğunu anlatmaktı. Ama tabi ki senin anlamayacağını zaten biliyordum, diğer arkadaşlar anlar diye düşündüm. İkisi de benzer dişli mekanizmasıyla çalışıyor. Daha fazla para ödeyince dişlilerin daha güzel gözükeceğini sanıyorsan baya cahilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Aluriel said: o değil de çok boktan bi konseptmiş skeleton olayı Hayatında dişli görmemiş çomara fantastik gözüküyor. Uuu dişli fak yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ulan amma meraklısınız ötekileştirip, aşağılamaya ya. saat meselesi zevk meselesi. satmaya çalıştığı saati bedavaya verseler, sevdiğim kimseye hediye vermem ama para verip satın almadım yani. adam beğenmiş almış işte. çirkin deyip geçin. dişli görmemiş çomar niye yaptınız şimdi skeletal tasarım sevenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Abi kayışta sıkıntı yok 52mm bileğime büyük geldi oradan taşıyor yoksa onu tam ayarlayabiliyorsun. Ama hata bende iyilik olsun diye paticik'e konu açtım, ben bunu amazon'a da iade ederdim bir daha bu fiyata bulunmayacak bir saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 evet çünkü saatler hiç indirime girmiyor. indirimden aldığın saat çok rare bir şey, iyilikle beziyorsun paticiği başımızdan eksik olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Saat baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Bu güzel. http://www.patek.com/en/mens-watches/complications/5905P-001 http://www.patek.com/images/watches/face/5905P_001.png zengin olmak lazım tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 GERGE said: Koluna uymadıysa kayışı ayarlatmak ya da değiştirmek bir çözüm bence. Yani öyle olması gerek gibi geliyor? Çok emin değilim ama öyle olmalı yahu? Ha? dsfhudashf bileğinde büyük durmuş baya. literally "koluma olmadı" diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 onetimebaby said: Lord_Argos said: Invicta'nın kalitesini bilen bilir gereksiz tartışmaya girmeyeceğim. Lord_Argos said: Invicta'nın kalitesini bilen bilir Lord_Argos said: Invicta'nın kalitesi şunu bi hatırlatalım da. invicta ve kalite? Bir de: Lord_Argos said: Üzerine kâr koymuyorum. Gidip çakmasına o kadar para vereceğinize yeni trend Skeletal Design saat isteyenlere duyrulur, arkadaş 115 dolarlık saatin çakması mı oluyormuş, nasıl oluyor o? :D 30 liraya mı satıyorlar çakmayı? :D 5000 dolardan düşük saatlerin çakması olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Bright said: onetimebaby said: 40 bin dolarlık saati koymamın amacı skeletonın boktan saatlerde dar giyinmiş şişman, spoilerlı şahin vs. olduğunu anlatmaktı. Ama tabi ki senin anlamayacağını zaten biliyordum, diğer arkadaşlar anlar diye düşündüm. İkisi de benzer dişli mekanizmasıyla çalışıyor. Daha fazla para ödeyince dişlilerin daha güzel gözükeceğini sanıyorsan baya cahilsin. Eyvah ya. Timsah avcisi botu giyenlerden sonra bi de bu cikti basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Xaenin said: Budur yani skeleton design http://www.leblogdesmontres.fr/wp-content/uploads/2013/06/HAMILTON-jazzmaster-viewmatic-skeleton-1.jpg O değil. bu çok güzelmiş ya, kaç gp ? 1350$ mış calendar yok, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 amazon indirimlilerde gördüğümde kime satacaklar bunu diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Invicta kalitesiz degil. Gayet kaliteli ama ne kadar ekmek o kadar kofte. Ben 1000 dolarlik saati 100'e satiyorum olayi tamamen satis politikasi. Isvicre parca,uretim olayi da goz boyama. Fiyati 100 dolar eder mi ? Eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Saatten anlayanlar hazır buradayken şunun hakkındaki yorumlarını da paylaşabilirler mi, beğendim sanki8-) ; http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/auto-chrono/h32596781-jazzmaster-auto-chrono http://www.hamiltonwatch.com/sites/default/files/styles/header-image-big/public/h32596781_header.jpg?itok=x2PEOCrV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 100 dolar bence de eder ama 2015 yılında niye 100 dolarlık saat takar bir insan hiç bir açıklaması yok. Saat günümüzde bildiğin mücehver. Saati görmek için saat takmak diye bişey yok. 100 dolarlık saat takmakla bence ben dar gelirliyim diye bağırmak arasında hiçbi fark yok. Smartwatch takanı anlarım, saat takmayanı anlarım, çakma saat takanı anlarım, terörist casio takanı anlarım ama güzel olduğunu düşündüğü ucuz saat takanı anlamıyorum. Bu arada vasat ETA makinalar(saat değil sadece movement) bile 300 dolar. En ucuz Swiss bu makinalar swiss-made yazabilmek için, Hamilton falan da onları kullanıyor. Varın invictanın nasıl çöp olduğuna siz karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 neutrino said: Saatten anlayanlar hazır buradayken şunun hakkındaki yorumlarını da paylaşabilirler mi, beğendim sanki8-) ; http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/auto-chrono/h32596781-jazzmaster-auto-chrono http://www.hamiltonwatch.com/sites/default/files/styles/header-image-big/public/h32596781_header.jpg?itok=x2PEOCrV Seiko'lar aynı fiyat bandında daha kaliteli ürünler yapıyor. Ucuz kötü isviçremsi saatler yerine Japon iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 nesi ucuz ve kötü hamilton un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Saat ucuzsa kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 neutrino said: Xaenin said: Budur yani skeleton design http://www.leblogdesmontres.fr/wp-content/uploads/2013/06/HAMILTON-jazzmaster-viewmatic-skeleton-1.jpg O değil. bu çok güzelmiş ya, kaç gp ? 1350$ mış calendar yok, meh. bunu alınca tarihi kendin yazıyosun yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Hadi sizi üzmeyeyim Hamilton'a f/p giriş seviyesi saat diyelim. Sonuçta çakma Rolexlerde falan kullanılıyor mekanizması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar