Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ets 2 denmis hemen hissettim :D bu arada american truck sim cikiyor subat 3 de!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 quixef said: Madmax ve Wolfenstein aldım baya düşmüş biri 66 diğeri 85 mi ne Bir de CK2 nin son üç ek paketini de aldım da Horse Lords niye düşmemiş lan aldım ama canımı sıktı düz 24 TL olması sdf paradoxta hep öyle son dlvler pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Steam store patlamış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kinguinde de bişiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Cokomantis said: şu evrende bi fm/cm, bi de kamyoncu oyunlarından zevk alan insanları kıskanırım. öyle böyle keyif almıyorlar çünkü HAYVANLAR GİBİ keyif alıp bağlanıyorlar. ETS'e 1500 saat mi ne gömen tanıdığım var. öyle gerçekten, adam resmen keyiflenerek oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 öeaaaaaaaahh...... anlarım kafa dağıtmalık, 1 saat tır sür etrafı izleye izleye, hem radyo hem kafanı dinle. ama arkadaş 1500 saat ne lan? ashdfuasdhfuh bildiğin hardcore oynamış adam. olacak iş değil. insanlar mmo'ları falan 1500 saat oynuyor lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 abi tırcı olup 1500 saatini tüketseydi bari üstüne para da alırdı. gerçi 2000+ flight sim x oynayan tanıdıklarım var benim de. adam pilottan daha pilottu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ETS başka bir şey ama yaaa :D Radyo mod arkaya Ferdi, Orhan sız çekilmiyor uzun yol assfddsds. En keyifli simülatör dür an itibarı ile herhal. Goat Sim den iyidir aahhaha. 1500 saat..Hımm..Hilmi düşünemedi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Fm 2016 25 indirim almış. İlkgün yoktu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Benim steam çıldırdı. Menüler arası gezerken sürekli dil değişiyor. Arada fiyatlar değişiyor. Lan oyun alcam alamıyorum. Nooluyor? Bilen birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 haha rusca oldu ama € fiyatlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Abi steam ciddi ciddi sapıttı. Farklı ülkelerin storelarını görüyorum anasayfayı güncelledikçe. Bazen başka accountlarla giriş falan yapıyor kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 baskasinin accounta login olmus gosteriyor, friendlerini gosteriyor falan wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ortalık karıştı, saçma sapan milletin maili vs'sini görüyorum. Haykır değilim ama bunu kötüye kullanabilecek tipler çıkar mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 oh be hacklendim falan sandım. isveç'li birinin hesabındayım şu an sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ruslar çok saldırınca benim internet direk rusyaya dönmüş bende artık rus oldum. priviet kak'dela lets attack turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lan neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 parası olan birisinin hesabından kendinize gift atın sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 rus parasıyken oyunu alsam region lock olur mu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 authenticatorle kitleyin falan demisler de, farkli bilgisayardan girince kod sorma geyigini de bypass ediyor sanki bu olay nasil bir acik lan bu ajajafjdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Steam Community sayfasını kapattılar(ya da kapatıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 gaben'a uzanan hackerların elleri kırılır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 cok fena sicti. kredi kartini silmek lazim steamden, kendi accountuma giremiyorum baskasininki cikiyor ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bana denk gelen olursa almayın lan oyun moyun sdfsdf bu ne ya zero diye birisi oldum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ne oluyor ne zaman açsam başkası çıkıyor. Güney Kıbrıs idi. Şimdi Yunanistan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar