Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ya sensörsüz girememeyi anlarım da çıkamamak çok ayrı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Geri geri gitmek sorun yoksa cikarim sorun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Hala anlamıyorum, geri vitese takıp dümdüz çıkıyosun ya. Arkana bakarak çık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 adam parketmiş çıkamıyormuş, araba hizalıysa dümdüz çık abi kasmadan, çıkınca halledersin alan darsa bile ileri geri, oda olmuyorsa çok yavaş hareket et, aşırı yavaş :P bende aynı dertten muzdaribim böyle yapıyorum kullanmak zorunda kaldığımda ^^ hani çok çok kötü durumdaysan, araba suv falan değilse al boşa ittirerek çıkar daha ne diyelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 dokununca ses gelir bir nevi sensör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Xaenin said: Hala anlamıyorum, geri vitese takıp dümdüz çıkıyosun ya. Arkana bakarak çık işte. kadin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 op'a arabanın markasını sorun da rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 teklifim hala geçerli, boşa al ve ittir elin direksiyondayken ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 araba işinde heyecan yapmamak önemli.Sakin olduktan sonra herşey sırasıyla geliyor zaten.Çevrende olanları,sana korna çalanları vs aldırmayıp hareket edersen işin kolay.Bu işte kendini yetersiz görüyorsan eğitim alabilirsin.Sürücü kursları veriyor 1 saatini 40 50 tl aralığında bir fiyata.Neyse derdin anlatırsın eğitimini alırsın 4 5 defa ders alırsan iyice işi kapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 KehKeh said: dokununca ses gelir bir nevi sensör. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Selam, Pozisyonu netleştirmek için bir durum selfie'si olsa daha kolay olacak gibi. @Dragonfire Açıklama süpermiş! 3-5 arkadaşıma mail bile attım; sağolasın :D Bir de kaldırıma sıfır yanaştırarak erkekliği ispatlama gayreti nedir? O jant ve lastiği zorlamanın alemi nedir ki?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 kaldırama ne kadar uzak parkettiğin= x penis boyutun = ortalama penis boyutu - x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 matematik F-3 heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 değerler santimetre cinsinden pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 cm kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mjMPibkKbqE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 erkeksen içgüdüsel gelen bi yetenek. kendi kendine oluyor. hissediyorsun zaten. kızsan kamera yok öten zımbırtı fln lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 öfff artık çok güzel geri geri çıkıyorum dememek gerekiyor, geçen ay idealtepede park ettiğim yerden çıkarken sanayide 250 liraya yeni egzos taktırırken buldum kendimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sorun paralel park fln degil araci park ettigi yerden geri geri cikaramamis arkadas sensore alistigi icin de yardım olmadan cikarmasi zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 50-60 liraya park sensörü taktırın dandik arabalarda çok rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Geri giderken dunyam sasiyor sanki sonsuzlugun icinde kayboluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar