onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Kamerasiz arabada bu isler nasil oluyor. Hizlica tutorial ya da varsa coaching falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 2 tane duba koyup boş arazide çalışyısosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bi kaç kere çakıyosun. sonra öğrenmek zorunda kaldığın için öğreniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Evet ama sorun daha acil. Park ettim, cikaramiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Beni hiç zorlamadı bu ya. Hatta sıfır yanaşıyorum filan. Düz yolda istop ettirmek daha büyük olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Park ede ede oluyor ve en önemlisi de arabaya alışık olup olmamanla alakalı oluyor, arabanın boyutlarına, götüne, başına alışıksan daha kolay oluyor, oluyor da oluyor ne tutosu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Cakmamayi tercih ediyorum. Eski arabalarda hep kamera vardi, vurmuyordum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Pedalı okşa, seviş onunla. Çarpmassın dokundurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Öncelikle park edeceğin aracın yanına paralel olarak aynı hizada yanaş, daha sonra direksiyonu ters yönde tam kır ve geri geri git. Sol aynadan yada sağ aynadan arkadaki aracın plakasını gördüğünde. direksiyonu toplayarak park etmeye devam et. Bu şekilde 2 aracın arasına girebilirsiniz. Acemi olarak bilmeyenlere başlangıç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Arabanin onu cok uzun arkasi kisa. Ayarlamak zor oluyor. Bir de azicik dokununca firliyor. Sikintili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bilmiyosan bi bilene ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 çok yavaş ama çok çok yavaş ileri geri yapıyorsun. arkadakine değince anlıyorsun. zaten esnektir tamponlar sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 kor nokta aynasi al, onunla cok rahat oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 http://i253.photobucket.com/albums/hh62/NIKDSC5/23837073_zps34b496c0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Sikinti paralel park degil, obur turlusu. Dikine cikamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bir iki kere sürtüyosun vuruyosun olayı çözüyosun adşkngfsdg ben öyle yaptım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Yeterince surtup vurdum bu 4. arabam hala surtup vurma potansiyeline sahibim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 araba kullanmayı bırak, yanında götürme ilerde birkaç kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 https://media.giphy.com/media/Zq7k6PMJUwZYA/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ben nereye parketsem, onume park edip cikisimi engelliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 hahah gif çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ben anlamadım niye çıkamadığını ya, olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bize başka bişey mi anlatmaya çalışıyorsun olm? Cevap veremeyecek durumdaysan kornaya iki kere bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bende park sensörsüz yapamayanlardanım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar